reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

witam sie i ja

Ania1812 jeszcze nie pracuje i nie wiem kiedy zaczne bo trzeba czekac na papiery w sprawie mojej niekaralności... nie wiem ile to jeszcze potrwa bo sprawdzaja mnie jakbym tam miala byc jakims dyrektorem:wściekła/y:

kasia8118 bank nie chcial mi anulowac tej kary i kazal sie zwrocic do AOLa zeby mi kase oddali bo bezprawnie pobrali mi ja z konta czym spowodowali debet. AOL mial czas do wczoraj zeby wplacic kase czego nie uczynil i dzis znow bedziemy do nich dzwonic i robic dym. kare mi pobrali dzisiaj bo akurat mi ChB wplyna-80funciakow z czego zostało mi 5:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

zeby tego bylo malo to w zeszłym tygodniu D był w job centre zeby sie odhaczyć i gosc mu powiedzial ze dzisiaj mu wplynie na konto wyrownanie zasilku. z rana bieg do bankomatu by zobaczyc zera na koncie... i dokladnie bylo 0!!! idzie sia zalamac

ide zjesc obiad a pozniej strzelic se w łeb. miłego popołudnia

reklama
Bol zeba ustał :happy2: oczywiscie dzwonilismy do emergenc (Sylwia bardzo dziekuje za numer) powiedzieli ze mozna przyjechac o kazdej poze dnia i nocy ale tylko z bolem. .Nic innego mi nie pozostało jak czekac na ponowny atak i dzwonic

Sylwia kurcze ale jaja:-D:-D konto nie zasilone?:baffled:
Roksanna nastepna imprezka bedzie z tancami:-D
Kasia8118 Huber tez ma takie chwile , przeciesz to jeszcze mali chłopcy :tak:
Doris odziwo paracetamol , jeszcze działa na moje dzieci:-D

heeeeejjjj:-):-) A my sie wymarzlysmy dzis jak cholewcia:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Kiedy szlysmy do miasta nie bylo najgorzej ,ale w drodze powrotnej zaczal sypac snieg z deszczem i zanim doszlysmy zmoklam okropielnie:szok::szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: U nas ok .Duzo zalatwiania teraz zwalilo sie na moja glowe z ubezpieczeniami itp;-)bo to ja jestem u nas w domciu ksiegowa:-D:-D:-D:tak::tak::tak:i zalatwiam wsz papierkowo-urzedowe sprawy:tak::tak::tak:No ale Michu kupil mi ladne kwiatuszki-bordowe gozdziki kamienne-jedne z moich najbardziej ulubionych kwiatow ogrodowych,wiec czuje sie doceniana:-):-):tak::tak::tak::tak::tak::-D:-D
SYLWIAM-ojej nie wiedzialam ze jeszcze tak sie dzieje z tym pradem w dzisiejszych czasach:szok::szok::szok:
JSTYSIAK-zdrowka duzo!!!!!!

sc dziewczyny witam wieczornie;-)

Oj cos znowu jest zastoj na BB mam nadzieje ze to tylko chwilowe.
Dzis faktycznie pogoda byla do d*** ale musialysmy wyjsc do przychodni po drodze oczywiscie zmkolam na szczescie nie bylo az tak zimno.
Victoria za duzo nie przybrala nam na wadze ten wskaznik opadl troche na dol ale babka mowila zeby sie tym nie martwic mala wazy 8,68kg a w listopadzie jak bylam to wazyla 8,5kg.

Wspolczucia dla mezow naszych forumowych kolezanek ale badzcie dobrej mysli nadejdzie dzien ze wszystko sie ulozy.

KAtin dobrze ze bol przeszedl o nie ma nic gorszego od bolu zeba a co dopiero u dzieci.

sylwiam wspolczucia z pradem, a apropos jutra nadal aktualne? na ktora mam byc gotowa?

Ania1812 chyba tez tak zrobie postawie go przed faktem dokonanym i tyle:-p

ok ide ogladac M jak milosc zajrze pozniej moze cos na wieczor sie rozkreci:tak:Papa

Prąd już jest, jupiiiiiiiii:-D Nie było na całej ulicy:baffled:

Katin dobrze, że Hubert już lepiej się czuje. Ten numer warto miec właśnie na takie nagłe sytuacje, dlatego ja mam go zapisanego;-)
Z paracetamolem to tak jest, ja ze względu na ciąże lub karmienie piersią od 3 lat zażywam tylko paracetamol i mi też zawsze pomaga:-)

Słyszałyście mojego w radiu?

AGNIESZKA UK-wspolczuje kochana przykrych dni,oby szybko bylo lepiej:-):-)powodzenia z praca dla meza;-);-)
RENIUSKA,MAMATROJECZKI i WSZYSTKIE INNE MAMUSKI STARAJACE SIE-trzymam kciukaski i powodzenia ;-);-);-);-);-);-)
ROKSANNA-ja tez chodze na yoge z moja mala ksiezniczka do nursery ,bardzo sobie chwale,relaksuje sie na maksa:-):-):-):happy2::happy2::happy2:
KASIEK27-wspolczuje ,my wszyscy troje przechodzilismy grype jelitowa w sylwestra i nowy rok!!!!!!!!MASAKRA:tak::tak::tak::tak::tak:Oby Ci sie gorzej nie rozwinelo!!!!!!
AGAAM-pewnie ,ze sie nie przejmuj ,mala jest sliczna i wyglada na super zdrowa ,policzuszki ma takie pelne:-):-):-):-):-):-)
NEFRETETE-kurde wiem wlasnie ,z tym calym police check record to jest porazka !!!!:szok::szok::szok:wielu moich znajomych sie skarzylo ,ze to dlugo trwa!!!POWODZENIA ZYCZE :-D:-D:-D:-D
Ide sie napic cieplej herbatki dziewczynki bo nie moge sie wogole rozgrzac dzis!!!:zawstydzona/y::zawstydzona/y:;-);-);-);-);-);-)buziaczki dla was!!!;-);-);-)

AAAAAA.....zapomnialam-moj misiek potrzebuje kogos do pracy do malowania,moze ktos moglby kogos polecic.pozdrawiam:-):-):-):-)

reklama
hej
A ja sobie wyskoczylam dzisiaj na winko do kolezanki, dzieciaczki sie pobawily, my poplotkowalysmy, wrocilam ululalam synka i mam wolne. Zabieram sie zaraz zacwiczenia:tak:

Agaam- potem bedziesz w szoku jak zacznie przybierac 400gram na rok- ja tak mialam z szymciem przez ostatni rok:szok: Tez jestem fanka mjakmiloc:tak:
Sylwiam- pewnie najgorsze ze kawki nie moglas zrobic, co?????:-D:-D:-D
Graziulxxx- mi tez przypadla rola ksiegowej i urzedaski. Wczoraj po zalatwianiu sprawy w councilu moja glowa miala rozmiar xxxxxl:tak: Ale coz ktos to musi robic;-)
jstysiak, kasiek27- wspolczuje kibelkowania. Chociaz waga leci wdol- zawsze trzeba znalezc dobre strony kazdej sytuacji:tak:
Kasia8118- radek po nas podjedzie? O ktorej?

Co do obiadu to na pewno nie mozna zrobic rezerwacji:wściekła/y: Ostatnio chyba tez byl ten sam problem:confused:

Do góry