reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

witam z wieczora ,u nas nuda i pogoda do niczego ,wiec siedzimy w domu i juz nie wiem co mam ze soba zrobic zeby dziecko widzialo cos wiecej niz tylko mame przed komputerem albo na sofie :zawstydzona/y:.Wzielam sie wiec za sprzatanie ,ale ilez mozna ? Poza tym przy moim Dominiku jest to syzyfowa praca :-(.
graziul - a u nas ksiegowym jest G .Ja to absolutnie sie nie orietuje w tych sprawach .Zalatwienie dowodu dla dziecka bylo dla mnie kosmosem :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
nefretete bardzo mi przykro ,mam nadzieje ze juz na dniach zaczniesz pracowac.

reklama
witam z wieczorka

AGNIESZKA UK łącze sie z Toba w bólu...
moj mial dzis dostac w końcu zasilek a tu lipa. zadzwonił na infolinie a baba mu powiedziala ze wysłali list ze musi doslac jeszcze moj dowód osobisty i IN:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: przeciez juz im to wszystko dawał:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ile razy mozna wysylac to samo:szok::wściekła/y: 6 lat tu przepracowal a oni jeszcze problemy robia zeby zasilek wypłacic...żenujace

Graziul xxx u mnie to sprawdzanie jak narazie trwa 3 tyg. jak sie w tym tygodniu nie odezwie to szukam czegos innego. 4 numery i adresy kazali podac by pobrac referencje:szok: w tym referencje moich cech charakteru:szok: ja myslalam ze ja tam ide sprzątać a nie dyrektorowac:szok::-D załamka masz pw;-)

Renuska ja tez mam nadzieje ze niedlugo zaczne pracowac bo oszaleje... a Ty kobito czemu sie do mnie nie odzywasz? na pw wyslalam Ci wiadomosc chyba z tydzien temu! w dupe bys nie chciała:-D:-D:-D
co do sprzatania to u mnie jest to samo... pozbieralam dzisiaj brudne rzeczy do prania włozylam do miski... dosłownie na chwile sie odwrociłam i zbieranie czekało mnie od nowa... nie wspominam o myciu podłogi w salonie. Alex mimo że je siedzac w krzesełku to i tak podłoga jest cała umazana. przestalam sie juz tym przejmowac i zamiatam tylko z grubsza i dopiero na wieczor myje bo bym sie zajechał

oki uciekam bo kolejny odcinek Jerrego sie zaczyna. buziak

czesc kobietki nie odzywalam sie bo nie mialam neta a teraz musialam wszystko nadrobic bo troszke tego bylo ja mialam ogromna ochote na spotkanko tylko moja Wikusia sie rozchorowala i wole siedziec w domku:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(
nefrette zycze powodzenia a czy moge wiedziec gdzie mialabys ta prace bo koleznka ostatnio mi proponowala bo sa tam do niej przyjecia tez na sprzatanie tylko 4 godzinki dziennie czy to nie to samo ???????????
agnieszka uk powodzenia
katin oby Hubercikowi sie poleprzylo :tak::tak::tak::tak::tak::tak:
mamatrojeczki to mamay nadzieje ze ten paseczek bedzie w nastepnym miesiacu:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
my podatek tez zaplacilismy chcielismy rozlozyc sobie go na dwie rany ale powiedzieli nam ze codziennie bedzie doliczany 1% wiec sie nie oplacalo i tak 700 stowek poszlo:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(
zycze udanego spotkanaka ja tez musze zorganizowac jakies po Sylwiii oczywiscie jak ktoras bedzie chciala przyjsc do mnie i musze sie zebrac w koncu i sie z wami spotykac bo mowie duzo a malo robie:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

:wściekła/y::wściekła/y:Napisalam sie jak szalona z samego ranca i i wsz wcielo!!!! Bo komp sobie nagle zaczal update robic!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Juz mi sie nie chce 2 raz klecic teraz,do potem babki:-D:-D:-D:-Dpozdrawiam

Witam was kochane, no u nas niby lepiej chodz nie do konca:-(Moja malenka jak se to przetlumaczylam to bylo to tzw. trzydniowka tyle ze moja nie miala goraczki tylki wygladala jak biedroneczka. A dzis zrobila juz mi dwie kupki takie wodniste, nie wiem czy ja znow jakis wirus zjapal czy to jeszcze do tej trzydniowki? Bo wysypka juz zanika. Wiec mamy taki cichy dzien nic mi nie chce jesc nawet bawic sie jej nie chce. Ach te chorobstwa paskudy jedne:wściekła/y: Widze bo tak szybciutko poczytalam ze wszystkie jakies problemy mamy. Buzki bo Zuzia mnie wola milego dnia:-)

no normalnie zaraz mnie poskreca !:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:od dwoch miesiecy mowie G zebysmy w koncu poszli do banku otworzyc wspolne konto ,i tak otwieramy od tych dwoch miesiecy .Dzis wymyslil sobie ze pojedzie z kolega i wspolnie obadaja co oferuja banki ,on otwiera to konto z kolega czy ze mna ?zdenerwowalam sie ,troche pokrzyczalam ,ale mi przeszlo .Przed chwila wrocil z reklamowka sokow (bo kazalam mu zrobic zakupy przy okazji) 4-ema twarozkami ,pomaranczami ,bananami i wacikami do twarzy dla mnie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Rece mi opadaja .Wiedzialam ,ze wroci z paroma rzeczami ,ktore nie sa priorytetami w naszej pustej lodowce ,ale nie wiedzialam ze bedzie az tak zle.I calkowicie pozostaje przy tym co kiedys mu powiedzialam ,zeby mu przypadkiem nie przyszlo do glowy kupowac mi kwiaty ,bo jeszcze beda to kalie.

tynia i wiki prace mam miec w domu starców na HD4;-)

Renuska czepiasz sie biednego Grzesia... wiesz dobrze że od facetów nie mozna wymagać myslenia- w temacie domu

powiem wam jedno! jak ja ktoregos dnia na zawał nie kojtne to bedzie dobrze:szok: dzisiaj z rana obudził mnie okropny dzwonek do drzwi. Dominik szybko w szlafrok wskoczył i poleciał do drzwi, a ja do okna zobaczyc co za debil sie dobija. przed domem stał bus policyjny, a do drzwi dobijali sie policjanci. Dominik sie pyta w czym moze pomoc, a oni - czy u was wszystko oki? D powiedzial ze tak:szok: poprosili mnie po nazwisku ze chca ze mna porozmawiac:szok::szok::szok: po krotkiej rozmowie okazalo sie że jak spalismy to nasz synuś zadzwonił na 999. wstal wczesniej i sie bawił, a że lubi rozmawiac przez telefon to zadzwonil po kolegow:cool2:
mam nadzieje że jak przyjdzie rachunek to nie okaże sie ze dzwonil na 0700...:-D:-D:-D

lece strzelic kawusie ;-)

nefretete -dlatego ja nie daje telefonu do zabawy ,a moj Grzesiek to daje wszystko ,zeby tylko byl spokoj , a wtedy Dominik zawsze dzwoni do Agnieszki uk :-D

reklama
my juz w domku i moje "zywe dziecko" spi a ja sie biore za obiadek:tak:
dziewczyny dziekuje za mile spotkanko. paradosia/Agaam- milo mi bylo was poznac,choc dopiero teraz sobie zdalam sprawe jaka jestem kolezanka:-( bo nie podeszlam sie osobiscie przywitac do Agaam:zawstydzona/y: normalnie mi wstyd:zawstydzona/y:

no nastepne spotkanko u sylwi mniammmm mniammmmm late;-) to kazda ma przysjsc z kapsulakmi??:confused::-D:-D

nefretete1-ale sie usmialam :-D:-D:-D wesolo macie w domku:tak:
renuska- fakt:-) twoj dominik do mnie dzwoni:-) ciocia jest charakterystycznia i mnie zapamietal -to pewnie dlatego:-D:-D:-D
kasiek27- zdrowiejcie dziewuszki
Graziulxxx-a ciebie czemu nie bylo u Alexnow??
katarina26-a ty co tak ucichlas?? wszystko ok??

Ostatnia edycja:
Do góry