reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

sprobuje cos naklikac dzis po raz 2:-):-)mala spi ,ale dzis byla walka ,bo nie bardzo chciala lulu:wściekła/y::wściekła/y:ale niestety czasem musi troche pomarudzic az w koncu zasnie,jest jeszcze mala i potrzebna jej drzemka w ciagu dnia:-):-):-)a ja dop sniadanie jem:tak::tak::-D:-Dniektorzy juz pewnie obiadek grzeja hihihi.Slucham tego radia 87.7 ale tam czesto popoludniu knedliki nawijaja i wogole malo profesjonalne jescze jak dla mnie:no::no::no::no:NO ale trza im dac troche czasu;-);-);-)Nefretete-dzieki kobitko za PW,spoko,bedziemy napewno w kontakcie:tak::tak::tak::tak:Ale maly spryciarz Wam numer odwalil:szok::szok::-D:-D:-DMoja mala tez juz wyslala foto message do szwagierki z mojego telefonu!!!:-DI to jeszce jakiegos chlopa ,ktoremu cyknelam fote jak kupowalismy od niego auto!!!:tak::tak:;-);-);-)Szwagiereczka w szoku byla ,ale sie domyslila pozniej:szok::szok:;-);-);-):-D:-D A Police nie plula sie do WAs za to wydarzenie??????:confused::confused:Renuska-kurcza takie sytacje to normalka,nie powiem ze akurat mam identycznie,bo odkad bylam w ciazy moj zakupy nauczyl sie robic i to nawet czesto sam bez pisania listy!!:szok::szok::szok::happy2::happy2:ale wiele by sie innych rzeczy znalazlo;-);-)Najlepiej przywyknac ,nie mozemy od nich za wiele wymagac na gruncie gospodarstwa domowego:no::no::-p:-p:blink::blink::blink:no dobra ja ide sie teraz za obiadek brac ,a nie chce mi sie okropielnie:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)dry::dry::dry::dry: chyba sobie 2 kawke strzele:tak::tak:;-);-)

reklama
AAAA wlasnie SORRY DZIEWCZYNKI-dalam plame i znow mnie nie bylo na spotkaniu:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::-:)-:)-:)-:)-(WYBACZCIE PROSZE:-:)zawstydzona/y::zawstydzona/y: ALE U SYLWII BEDE OBIECUJE:tak::tak::tak::tak::-):-):-):-):blink::blink::blink::happy2::happy2::cool::cool: ciao ciao;-):blink::blink:

Renuska ja tez nie daje telefonu do zabawy. sam ściągną słuchawke za kabel.

Graziul xxx policja na szczęście nie miała pretensji:-D poprosili tylko by telefon postawić tak by młody za czesto nie miał możliwości z niego korzystać:-D:-D:-D

agnieszkaUK teraz z tej sytuacji to sie smieje ale jak zobaczyłam wielkiego busa policyjnego przed chałupą i funkcjonariuszy dobijajacych sie do moich drzwi to zrobiło mi sie mokro:szok:

D dostał list z job centre:wściekła/y: sqrwysyny chca p 45 od poczatku jego pobytu w Anglii - czyli z 6 lat:szok::wściekła/y: z tego co czytalam to trzeba im dac z ostatniego roku a nie wszystko

koncze bo job center na lini

Cześć dziewczynki!

Ja również jeszcze raz dziekuje za miłe spotkanie. Adaś zasnął w aucie i udało mi sie go przenieśc bez obudzenia go i śpi do teraz. Ma jeszcze max 20 min bo trzeba iść po Filipa. Tak ładnie się zrobiło, że chyba sie przejdziemy spacerkiem.

Alexnow, Paradosia- miło było Was poznać:tak:
Graziul- no właśnie a czemu Ciebie nie było. Ty chyba też mieszkasz na BD7?:confused:
Renuska- może za dużo wymagasz od męża? To tylko facet:eek:;-) Dobrze, że nie wrócił tylko z piwem:-D
Nefretete- niezłego masz synusia:-D Policje na starych nasyłać:no::-D
Kasiek27- zdrówka dla Zuzi
Tyniaiwiki- a jak u męża z pracą?

Do napisania:-). Pa pa

czesc dziewczyny:-):-)długo mnie nie bylo,ale juz nadrabiam straty:-Dwidze,ze duzo sie dzialo u was no i ze narzekacie na facetów,to teraz posłuchajcie co moj odwalil:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:jakis czas temu znalazlam ogłoszenie na jobcentre stronie,ze jakas firma sprzatajaca potrzebuje kogos na 3 godzinki dziennie,od6-9 rano,zadzwonilam tam i sie okazalo,ze nieaktualne,ale pani wziela moj numer tel i miala dzwonic.no i zadzwonila do mnie wpiatek,czy moge zaczac od soboty:-):-)wiec ja bylam cala happy,bo nareszcie do pracy,no ale moj A opijał synka sasiadów,bo im sie urodzil w piatek i tak go opił,ze nie mogłam go rano dobudzić,zeby wstał do małego!!!szarpałam,ze chyba mu siniakow narobilam,a on nic,wiec stwierdzilam ze nie bedzie nawet slyszal jak pawełek placze i zostałam w domu:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:normalnie w sobote za kare,na kacu poszedł na piechote do tesco po zakupy,ale nawet kwiaty kupil na przeprosiny.w tyłek niech se je wsadzi,bo kasy nie mamy,o prace sami dzwonią a ta menda zalewa pałe!!!o jezu jak wsciekła jestem,az do dzisiaj!!!no ale mama przyjezdza w poniedziałek,to porejestruje sie w agencjach na spokojnie i poszukam jakiejs robotki,bo masakra jak tylko jedna osoba pracuje.moze w koncu uda mi sie was poznac osobiscie,to jak o któras powiedziała pojdzie jak z armatki i bedzie o czym pisac i gadac :-D:-D:-D:-D mlosy zasnał to ja ide kawke zrobic i ziemniaki obiore,bo schabiki jeszcze od wczoraj zostały;-);-)aaaa i dziekuje za zaproszenia na NK:-D

Hej hej:-):-)
Ja tez dziekuje za spotkanko:tak::-)
PARADOSIA-milo mi bylo wkoncu Cie poznac:-):tak:
Gadaulka z Ciebie to czemu na forum tak malo piszesz?

NEFRETETE-ja tez przez takie cos kiedys przeszlam:-D:-Dto znaczy w sumie nie ja tylko moj J,ja bylam wtedy w pracy,Kuba mial wtedy dwa latka:-D:-D:-Dtez szok przezyli jak otworzyli drzwi a tam policja byla:-D:-D

RENUSKA-moj J tez jak idzie sam na zakupy to glownie robi zakupy dla siebie:wściekła/y::wściekła/y:

Dobra lece po mojego starszaka:-):tak:

cześć mamuśki:-) Wiem...wiem,,,sporo czasu się nie odzywałam,ale dziewczyny nie miałam jakoś weny do pisania:-:)zawstydzona/y: ta pogoda też zle wpływa na człeka:tak:;-) wczoraj wyglądałam w drodze powrotnej do domu jak dziadek mróz:-D:-D:-D:-D tak zmokłam i jeszcze te płatki śniegu mnie oślepiały...:wściekła/y::wściekła/y::szok::szok::szok: prosto w twarz dostawałam:wściekła/y::wściekła/y::no::no::no: i Graziul-[pytałaś mnie jeszcze czy mi te buty nie przemakają:tak::tak: tak więc wczoraj miałam okazje je przetestować na tej wspaniałej pogodzie...no ale to było do przewidzenia ze tak się stanie,tyle że ja nie przewidziałam pogody:wściekła/y::wściekła/y::no::no: po cichu liczyłam na słoneczko,a tu masz babo plenc:wściekła/y::wściekła/y::no::no::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D Roksana-[chętnie bym ci dotrzymała towarzystwa;-) zdradz mi tylko w jakich godzinach ty chodzisz do fitness clubu:confused: bo mnie pasują tylko wieczorne:tak::sorry2:
Dobra laski odezwę się pózniej bo muszę już kończyć małą uczę wołania siusiu i muszę sprzątać co chwile po niej....tyle prania i sprzątania,że szok :szok::szok::szok: ale trudno poświęcę się:tak::tak: mam nadzieję,że w najbliższym czasie mi się nauczy na nocnik robić;-):tak: POZDRAWIAM:-):-):-):-):-):-)

Hej hej:-)

Słyszałam, że spotkanie u Sylwii w następnym tygodniu?:confused: Ja też się piszę;-):-D Tylko kiedy dziewuszki Wam pasuje??? Mi każdy dzień poza poniedziałkiem.

AgnieszkaUK
a tam po kapsułce, najlepiej po całym pudełku:-p:-D

Ania1812 a ja cały czas mam przed oczami Twojego Adasia, te jego minki są zabójcze:-D:-D:-D

Katarina powodzenia w odpieluszaniu. Ja od jutra chcę się wziac:baffled::szok:

Zdrówka dla wszystkich pochorowanych:-)

reklama
hej
U mnie tez niestety szpital w domu:wściekła/y: Dobijaja mnie te wirusy mutanty. Tak sie cieszylam ze 10 miesiecy mialam spokoj i szymcio i my wszyscy:-( Chyba go jutro nie zaprowadze jednak do przedszkola:-(
Alexnow- zaluje bardzo ze nie moglam byc:-(
Sylwiam- u jakiej sylwii??????? I jakie wklady zbierasz??????????? Rozumiem ze nie dosc ze z wlasna szklanka to jeszcze z kawa:-D:-D:-D:-D:-D Milego odpieluszania;-)
katarina26- a wy kiedy do polski smigacie?
Nefretete- dostalam dzisiaj list do wypelnienia;-) A z tym jsa to nawet mi nie przypominaj:wściekła/y: Mialam to samo- dobrze ze trzymam wszystkie dokumenty:angry:
zanetabd7- nie dziwie sie ze sie mezowi oberwalo:szok: Jacy oni odpowiedzialni:wściekła/y:
jstysiak- list wyslany:tak:

Ide poprzytulac mojego choruszka. A od niego jeszcze ja lapie przez ta diete organizm mam oslabiony:no:

Do góry