zanetabd7
Fanka BB :)
witam kobietki

my juz zalatwilismy sprawe z kontem,otworzylam przez internet,bo jak wyszlam z malym z zamierem pojscia do miasta to myslalam ze zamarzne
naprawde,poszlismy tylko do parku i zaraz do domu,bo maly az rumience dostal,gile mu lecialy i lapki zimne mial jak lod,pomimo tego ze cieplo byl ubrany
obiadek juz mamy,maly spi,wiec ja teraz poszperam w necie,moze jakiegos deala na wakacje znajde,bo nie jedziemy do Polski,tylko gdzies gdzie mozna odpoczac.w PL to czlowiek tylko sie nabiega,a u nas jest bez sensu,bo A z Mazur a ja ze Zgierza(obok Lodzi),wiec nie widzi mi sie tydz tu i tydzien tu,bo troszke krotko.a tak czlowiek wygrzeje sie na plazy,moze sadelko sie stopi samo

sylwia-ja ci tezmoge oddac z 5 kg
zaraz pojde wykroic troche brzucha
a tak na serio moja kuzynka tez chciala przytyc i poszla do GP i dal jej jakies tabletki na apetyt i przytyla po nich tyle ile chciala.
doris-a jakie lozko ma Twoj maly?bo ja sie przymierzam zeby mojemu kupic,tylko mi sie podobaja takie w ksztalcie aut,czy jakies z bajerkami,ale one sa tylko na 150 cm dlugie,wiec nie wiem czy to ma sens,jak myslisz??
grazuil-ja tez mialam to dziadostwo,teraz jak A nawiesza zapachow w aucie to tez mi sie chce wymiotowac,albo nie moge czytac podczas jazdy.
ampar-ja marze o takim wypadzie,ale nie wiem kiedy sie pozbede "kuli u nogi"
moj A jest jakis lewy bo boi sie z nim zostac sam i zawsze musze ich ze soba ciagnac,a czasem chcialabym sama gdzies wyjsc,no ale ....
zycie

mojadzidzia-gratulacje dla krolewny
teraz sie zacznie,ja mojego stracilam dzisiaj na 5 min z oczu jak pranie wieszalam w pokoju,a on w kuchni powyciagal wszystkie swoje kaszki z szafki,powywalal pampery z pudelka i najgorsze wszystkie patyczki do uszu z 4 pudeleczek!!!!otworzyl sobie sam wszystko,a trzymam w szafce na dole to czego mam zapas
i co pochowalam to szedl i zapuszczal sie zeby znow te patyczki wywalic

no,zapomnialam wam napisac ze w asdzie jest promocja pampersow 4 ,za 12 funciakow 120 sztuk.

my juz zalatwilismy sprawe z kontem,otworzylam przez internet,bo jak wyszlam z malym z zamierem pojscia do miasta to myslalam ze zamarzne

sylwia-ja ci tezmoge oddac z 5 kg

doris-a jakie lozko ma Twoj maly?bo ja sie przymierzam zeby mojemu kupic,tylko mi sie podobaja takie w ksztalcie aut,czy jakies z bajerkami,ale one sa tylko na 150 cm dlugie,wiec nie wiem czy to ma sens,jak myslisz??
grazuil-ja tez mialam to dziadostwo,teraz jak A nawiesza zapachow w aucie to tez mi sie chce wymiotowac,albo nie moge czytac podczas jazdy.
ampar-ja marze o takim wypadzie,ale nie wiem kiedy sie pozbede "kuli u nogi"

mojadzidzia-gratulacje dla krolewny

no,zapomnialam wam napisac ze w asdzie jest promocja pampersow 4 ,za 12 funciakow 120 sztuk.