reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

witam kobietki:-D:-D:-D
my juz zalatwilismy sprawe z kontem,otworzylam przez internet,bo jak wyszlam z malym z zamierem pojscia do miasta to myslalam ze zamarzne:zawstydzona/y::zawstydzona/y:naprawde,poszlismy tylko do parku i zaraz do domu,bo maly az rumience dostal,gile mu lecialy i lapki zimne mial jak lod,pomimo tego ze cieplo byl ubrany:szok::szok:obiadek juz mamy,maly spi,wiec ja teraz poszperam w necie,moze jakiegos deala na wakacje znajde,bo nie jedziemy do Polski,tylko gdzies gdzie mozna odpoczac.w PL to czlowiek tylko sie nabiega,a u nas jest bez sensu,bo A z Mazur a ja ze Zgierza(obok Lodzi),wiec nie widzi mi sie tydz tu i tydzien tu,bo troszke krotko.a tak czlowiek wygrzeje sie na plazy,moze sadelko sie stopi samo:-D:-D:-D
sylwia-ja ci tezmoge oddac z 5 kg:-D:-Dzaraz pojde wykroic troche brzucha:-Da tak na serio moja kuzynka tez chciala przytyc i poszla do GP i dal jej jakies tabletki na apetyt i przytyla po nich tyle ile chciala.
doris-a jakie lozko ma Twoj maly?bo ja sie przymierzam zeby mojemu kupic,tylko mi sie podobaja takie w ksztalcie aut,czy jakies z bajerkami,ale one sa tylko na 150 cm dlugie,wiec nie wiem czy to ma sens,jak myslisz??
grazuil-ja tez mialam to dziadostwo,teraz jak A nawiesza zapachow w aucie to tez mi sie chce wymiotowac,albo nie moge czytac podczas jazdy.
ampar-ja marze o takim wypadzie,ale nie wiem kiedy sie pozbede "kuli u nogi":-D:-Dmoj A jest jakis lewy bo boi sie z nim zostac sam i zawsze musze ich ze soba ciagnac,a czasem chcialabym sama gdzies wyjsc,no ale ....:tak::tak:zycie:-D:-D
mojadzidzia-gratulacje dla krolewny:-D:-Dteraz sie zacznie,ja mojego stracilam dzisiaj na 5 min z oczu jak pranie wieszalam w pokoju,a on w kuchni powyciagal wszystkie swoje kaszki z szafki,powywalal pampery z pudelka i najgorsze wszystkie patyczki do uszu z 4 pudeleczek!!!!otworzyl sobie sam wszystko,a trzymam w szafce na dole to czego mam zapas:-D:-Di co pochowalam to szedl i zapuszczal sie zeby znow te patyczki wywalic:wściekła/y::wściekła/y:
no,zapomnialam wam napisac ze w asdzie jest promocja pampersow 4 ,za 12 funciakow 120 sztuk.

reklama
hello;-)
ja juz po bolu...:-D:-Dbylo spoko:happy:
po drodze jesz.hustawy zaliczone:tak:
mala spi,obiadek mam gotowy:happy:
ZANETA-faktycznie zimno jest:baffled: ja malej kurtke zimowa ubralam:tak: co do wakacji to masz racje..ale moj sie uparl ze nad ojczyste morze chce pojechac i juz:baffled:
pozatym musimy do Pl uderzyc bo prababcie bardzo wyczekuja na Natusie:happy: no i mojej mamy rocz smierci jest wiec trzeba
tez mi sie marzy byczenie gdzies daleko stad na plazy:tak:ale moj twierdzi ze jesienia polecimy...hmmm.trzymam go za slowo:tak:;-)
KASIA .J-ja rowniez serdecznie gratuluje coreczki:happy: moja wazyla 4kilo bez mala i 60 dluga...myslalam ze duza byla..a Julcia kawal kobitki:tak::tak:ZDROWKA!
AGNIESZKA UK-zdrowiej kobieto wreszcie:tak:
dzieki kobietki za pocieszenia,wiem ze kiedys jej to minie...tylko kiedy?????:baffled::-(
ANIA-ja sama tez obzygalam moja mame nie raz w autobusie ,jak mnie trzymala na kolanach:szok:a mialam juz z10 lat!!!:-D:-D

macie racje z ta pogoda ,wyszlismy w poludnie i troche nam zawiwewalo zimnym wiatrem.
zaneta- co to za tabletki? jak po nich przytyla to juz nie schudla?
graziul-tez mialam chorobe lokomocyjna-wredota ! Pamietam ,ze zawsze musialam wozic ze soba woreczki i ciuchy na zmane :wściekła/y:
kasia8118-mi to strasznie szkoda jak takie malenstwa choruja
A co do wyjazdow do Polski to tez nam sie juz odechciewa ,tylko ze sie teskni :-(.Jeszcze Grzesiek z Wroclawia a ja kolo Nowego Sacza :wściekła/y:.Ale nic to ,odbijemy to sobie-za dwa tygodnie bedziemy wygrzewac sie (mam nadzieje) we Francji ,juz teraz sledze pogode-22 stopnie :-)

Czesc kobitki:-)

Ja dopiero teraz mam chwilke i to nie duza bo moj maz zabiera sie za kapiel Malej a ja korzystam:tak:

Dzis maz mnie mile zaskoczyl bo wrocil z pracy juz o 6 i caluski dzien mielismy dla siebie:tak: Pojechalismy na miasto i tak zlecial nam caly dzien:-) troche tu troche tam i jak wrocilismy do domku to tylko zjesc i z Vicky na rowerek:tak:
Zakupki nawet sie udaly:-p

Renuska ale Ci dobrze oby pogoda Wam dopisala:tak:

Sylwia podejrzewam ze wiele z nas zazdrosci Ci ze chcesz przytyc bo Wiele z naas chcialo by zrzucic:-p Ale jakis dobrych sposobow na przytycie to ja nie znam:no:

mojadzidzia gratulacje dla Nadusi teraz to naprawde mozna organizowac wyscigi:tak: Zdrowka dla Was dziewczynki;-)

Ania cale szczescie ze z Adasiem juz lepiej i dobrze ze obylo sie bez lekarstw:tak:

Kasia8118 biedny Oli wspolczucia dla Ciebie trzymaj sie kobitko a Malemu duzo zdrowka:tak:

Ampar Ty mnie lepiej nie wysylaj na poczatek w taki dlugie trasy ja chce jeszcze troche pozyc:-p daj mi sie najpierw tutaj rozkrecic a zaczynam od przyszlego tygodnia:tak::-D

Co do parku to ja bym poprosila Sylwie ostatni raz i jesli by mnie zabrala to tez jestem chetna. A od przyszlego Tygodnia ja moge Ciebie Sylwia zabierac o ile sie nie bedziesz bala:-D

Ostatnio wychaczylam pchacza dla niunki Vtecha za 1,70 ale przy odbiorze babka nie miala wydac i w koncu zaplacilam 1,10:-) a Vicky juz zaczyna pierwsze kroczki stawiac z wielkim przerazeniem w oczach:-D ale niestety pod koniec zabawy poleciala do przodu z tym ze nie uderzyla sie tylko przestraszyla i [poki co nie chce juz przy nim stawac:no:
Mam nadzieje ze przejdzie jej:tak:
Oki uciekam do moich maluchow 3majcie sie kobietki
Milego wieczorku zycze:-)

Oj, dziewczyny jakby to było takie proste to wzięłabym trochę od mojego męża bo dzisiaj oferował mi 10kg:-D
Muszę pomyśleć nad tymi tabsami:baffled:

No to kiedy ten park?? Mi pasi i jutro i w piątek:tak:

Agaam oczywiście możesz się zabrać z nami:tak: Jak już będziesz jeździla swoim to najwyżej będziemy jeździć gęsiego bo za dużo zamieszania z przekładaniem fotelików;-)
Fajnie, że spędziliście miło dzionek, pochwal się co kupiłaś?
Toś przepłaciła za tego pchacza:-D

Renuska WOW, też chcę na wakacje do Francji......jedziecie z jakąś wycieczką czy może sami zorganizowaliście sobie wyjazd?

Graziul no tak to jest, urlopy w Polsce wychodzą dużo drożej, pochlaniają więcej czasu i wracamy wcale nie wypoczęci ale jednak tęsknota nie pozwala nam na nie pojechanie właśnie do Polski:sorry2:

Żaneta a gdzie się poznaliśce ze swoim?? My też z dwóch różnych krańców Polski bo ja z Gdańska a R ze Śląska i żeby nie przyjazd tutaj to poewnie nigdy byśmy sie nie poznali....
No i my też teraz jedziemy najpierw na tydzień do jego babci a potem do Gdańska:tak:

Ania dobrze, że Adaśko już lepiej. Mnie dobija ten katar Olivki, ciagle zaglutana a czyszczenie noska to jakaś masakra:wściekła/y:

Kasia8118 a co się działo Olivierkowi że dostał antybiotyk w PL??? Jak teraz się czuje biedaczek?:-(
Jak się mu poprawiło to może dołączysz do nas w parku?

Chciałam się zapytać: czy miałybyście mnie ochotę odwiedzić jutro z dziećmi???. Jest taka ładna pogoda, że możemy posiedzieć w ogrodzie, może być o 10 lub trochę później. Jeżeli będą chętne to proszę o wiadomość to podam adres.:tak:

Ostatnia edycja:
:tak:hej ponownie
a ja nie wiem czemu ale czuje sie dzis bardzo zmeczona:szok::-(
chyba przesilenie wiosenne czy cosik;-)
AGAAM-mala bedzie sie rwala do chodzenia ,bo nawet ostatnio u Ani to bylo widac ze jest bardzo smiala i samo raczkowanie jej nie wystarczy:tak: a bec bec to pewnie jesz.nie raz zaliczy bidulka:tak:moja juz spoko biega ,ale i tak sie czesto jesz.wywala;-)
SYLWIA-kurcze tak Ci powiem jak wiekszosc kobit ;-)szczesciara ,ze chcesz przytyc..ja tez bym Ci ze 2 kiloski oddala..przyjmiesz???:-D:-Da na powaznie to ja kiedys tez chcialam przytyc,jak mama mi zmarla to zjechalam 15 kilo w 2 tyg. i przy moim wzroscie wygladalam jak kosciotrup..dlugo probowalam ,ale nie moglam przytyc:no: dop.po dlugim czasie sie udalo i teraz to mam znow w nadmiarze kochanego cialka:-D:-D
RENUSKA-ale Ci super kobietko,milego wypoczynku Wam zycze i pieknej pogody:tak:no i moze po tym urlpiku sie pojawi suwaczek u Ciebie ...takie sytuacje sprzyjaja:tak:;-)trzymam mocno kciuki:tak: ja Francje uwielbiam..6 lat temu przemiezalismy ja na stopa:tak:ach..coz to byly za czasy;-)
moja gwiazdka dzis spala w dzien 3 h :szok: no i teraz problem jest ,tradycyjnie tkwi w kojcu od 20 ale na spanie to wcale nie ma ochoty:szok::laugh2:

Moja mała też dopiero teraz poległa, nie wiem co się ostatnio z nią dzieje ale ma problemy z zasypianiem....tzn chyba wiem co się dzieje bo ona zamiast leżeć i spac to ciągle wstaje, a na stojąco to trudno zasnąć:sorry2::rofl2:

Graziul, Agaam, Ampar Wy to sobie zainwestujcie w lustra....no i w wagi też:tak:;-)

SYLWIA-znam ten bol:-Dmoja mala tez czesto na stojaco probuje zasypiac:blink::blink::-D
a co do luster-to owszem mam i to nie jedno:-D:-D:-D
a te 2 kilo co Ci proponuje to z brzuszka i bioderek(tzw.oponka sie klania):-D:-D:-D

reklama
Do góry