reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

witam piekne panie
dzis pogoda do d...y:wściekła/y: a juz sie przyzwyczailam do slonka. moja energia takze zmalala, bo z nikola padlam po 12 a wstalysmy 14:30:szok:
kurcze pisze tego posta juz z godz bo skladam male zazalenie co do otrzymanej przesylki z ebay. lekko sie rozni od tej na zdjeciu i szczarze powiem dalam ciala zamawiajac posciel z myka miki akurat ten rodzaj. moglam miec tansza w tym poszewka na poduszke i koldre, a mam poszewki na mala i duza poduszke, przescieradlo i taka jakby kape, ale cieka jak przescieradlo-nie ma poszewki na koldere-ja to sie zawsze porwe z motyka na slonce:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

my dzis play grupy zaliczylysmy i siedzimy w domu-
dziewczyny w lister parku 1 czerwca w lister parku odbedzie sie Teddy Bears Picnic od 11:30-14:00. bedzie duzo atrakcji-malowanie twarzy, dmuchany zamek, magiczne show i jeszcze tam inne. jak nie bedzie padalo to ja sie wybieram. pisza zeby przyniesc swojego pluszowego misia i piknik. moze byc fajnie:-)

nastepne info: w srode 2 czerwca w tej szkole co ja chodze na play grupy na bd9 odbedzie sie podobny pikinik: dmuchany zamek, malowanie twarzy, rozne gry, wyscigi jajek(cokolwiek to znaczy:-D) od 13-15.

jezeli macie male dochody to mam oferte: Ł1.00 za litr farby -wszystkie kolory. chodzi o to ze jak chce sobie odswiarzys dom, pomalowac sciany to chyba ok. trzeba im tylko przedstawic swoje benefity. wiecej info na priv;-)

monia- ja rodzilam na bd9 i bylo ok:-) co do zaufanej osoby to ja nikogo nie znam:-(, i to chyba ty pytalas o housing benefit-wydaje mi sie ze lepiej bedzie jak sie dowiesz osobiscie i przekazesz im swoja sytacj, bo ja sama sie przekonalam ze co sytacja lub inna pani za biurkiem to inna informacja.
basiulka1987-witaj na forum. ja osobiscie robie zakupy z patsonie, gdyz my kupujemy wedline w kawalakach to po pierwsze, mam mozliwosc sprawdzenia daty, wygladu opakowania i wydaje mi sie ze jest taniej/odrobine/ przekonalam sie robiac takie same zakupy w obu sklepach. ale wiesz kazdy ma swoje zdanie i ma przedewszystkim wybor. zreszta do patsona mam blizej:-)
renuska-upieklas ciasto drozdzowe z truskawkami i po mnie nie zadzwonilas:-:)-:)-:)-(;-)
tynia- kupilas wiki kremz litrem??:-D:-D:-D:-D:-D:-D ciekawe jak smakuje:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Cześć Dziewczyny!
W weekend forum prawie zamarło, to przez pogodę :) No niestety po pogodzie już nic nie zostało, no mi zostało czerwone i piekące plecy. No to już się spisałam -lecę bo mały się obudził
Pa.............................

Czesc:-)
Ja dzisiaj rano jak wyszlam na dwor to myslalm ze szoku termicznego dostane:szok::szok::szok:taka roznica po tym weekendzie:dry::sorry2:

ANIA1812-i jak z mamuska???fajnie???

JSTYSIAK-tort super:tak::-)

BASIULKA1987-Witaj na forum:tak:zapraszmy do pisania:-)na jakim bd mieszkasz??i wiesz co nosisz w brzuszku?
Ja w sumie jezdze do piknika,tylko sprawdzam dokladnie wszystkie opakowania:-D:-Di daty:-D:-D

KATARINA-my z Sylwia mamy zamiar 1 czerwca jechac do Digerlandu,ale to tez zalezy do pogody:dry::sorry2:wiec na dzien dzisiejszy nie wiem co Ci napisac:eek:

RENUSKA-dawaj kawalek ciasta:-D:-Dczy cale juz zjadlas??:-D
A Ty Dominika rodzilas tutaj ?/

hej:-)

wszystkiego najlepszego mamuski :tak::-D

Claudia znowu ma biegunke :-:)wściekła/y: ale daje jej do picia takie cos na biegunke D w aptece kupil i pomaga :tak:

wczoraj miałam napisac wieczorem ale zle sie poczułam byłam cała blada i wymiotowałam :zawstydzona/y::-(

jstysiak gratuluje talentu :tak: torcik super:-)

basiulka witaj na forum :tak:

I tyle z mojej weny :zawstydzona/y: znowu zaczyna mnie cos brzuch pobolewac :wściekła/y::-( no ale dtzreba ograniac i sie zbierac bo do mamy z kwiatkiem jade :cool2:

Dzień dobry

Wszystkiego najlepszego mamuśki.

Nie uwierzycie, ja sama w to uwierzyć nie mogę. Dalej jestem chora, wysoka gorączka dzień i noc. Wczoraj byłam u lekarza bo noc wcześniej miałam atak bólu nerki. Dostałam jakiś antybiotyk na jakąś bakterie. Mam wrócić jak ból się będzie utrzymywał. Tymczasem ból minął (i całe szczęście bo już nie dawałam rady) a ja dalej mam gorączkę. Normalnie szok. Jak tak dalej pójdzie to wypocę chyba całą wodę z organizmu i zostanie suchy patyk. :-:)-:)-(

Natalka wyrazy współczucia z powodu złego samopoczucia.
Katarina ja już będę mieszkała w nowym domku, to jako sąsiadka pewnie zawitam, daleko nie mam :happy2:

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO MAMUSKI
agnieszka uk nie sadzialm ze tam napisalam ale orzynajmniej zrobil ci sie smiesznie:-D:-D:-D:-Di kuszace spotkanka napisalas moze bym sie skusila bo trzeba cos niunce na DZIEN DZIECKA zorganizowac:tak::tak::tak::tak::tak:
basiulka witaj wsrod nas i pisz duzo
roksanna wracaj do zdrowka naj najszybciej :tak::tak::tak::tak:
jstysiak jak zawsze torcik piekny i napewno przepyszny:tak::tak::tak::tak::tak:

hej mamuski:-):-)z okazji naszego swieta;-);-);-)duzo zdrowka dla nas i cierpliwosci w codziennych zmaganiach z naszymi robaczkami,duzo usmiechu i radosci:happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2:
ja jakos tez nie najlepiej sie ostatnio czuje ,ospala jestem,te nagle zmiany pogody zle na wsz.wplywaja:szok:
NATALKA-biedne dziewczynki jestescie,sciskam Was i zdrowka zycze:tak::tak:
ROKSANNA-jeny kobietko wspolczuje bardzo:sorry2::sorry2:ale Cie dopadlo jakies swinstwo i nie chce puscic,nie daj sie!!! tulaski dla Ciebie:happy2::happy2::happy2::happy2:
BASIULKA-witaj serdecznie ,pisz czesto to sie wkrecisz u nas jest fajowo:happy2::happy2::happy2:
no i wiecej nie wiem co napisac:confused::szok::szok::szok:
no to do potem babeczki:happy2:

Wszystkiego najlepszego z okazji dnia matki,dużo zdrówka,szczęścia,miłości,cierpliwości dla naszych aniołków wspaniałych no i dużo sexu:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Nie wiem jak sobie dziś dzień zorganizować:confused: W końcu jest mój,a mąż wróci dziś pózno z pracy,więc chyba obiadu nie zrobię i pomknę na obiad do chinolka:confused: nie wiem..a Wy laski co poczyniacie dzisiaj??? Ale dziś pospałyśmy z małą:szok: przed 10 wstałam a po mnie po 5min.Wikol pomaszerował.Nawet śniadania nie chce mi się przygotowywać:-( lenia mam :zawstydzona/y:

doris78-to fajnie macie,my niestety jednak nigdzie nie pojedziemy bo B musi iść do pracy,troszkę się pokomplikowały sprawy:wściekła/y: Jedynie w sobotę lub niedzielę może odbić dziecku ten wyjazd:tak: A my na Safari do Liverpool chcieliśmy jechać:tak: lub do zoo do Chester,ale zobaczymy.
Roksana-oj ty biedna,kuruj się kobitko;-) współczuje Ci ogromnie:blink: Super,że jesteś chętna na spotkanko u mnie:tak:;-)

Natalka-tobie też dużo zdrówka

Hej dziewczynki na wstepie wszystkiego najlepszego dla wszystkich mamusiek duzo zdrowka cierpiliwosci dla dzieciaczkow i spelnienia najskrytszych marzen:tak:

No wiec my wlasnie wrociliysmy z play group bylysmy pierwszy raz za namowa Sylwii i Doroty i musze powiedziec ze Malej chyba sie podobalo wiec pewnie bedziemy chodzily czesxciej:tak::-)
A tak poza tym to zamula:-p pogoda do d*** wiec nic sie nie chce czlowiekowi:no:

Katarina
ja tez chetna na spotkanko :tak: ale mysle ze w dzien dziecka nie wypali bo pewnie moj wczesniej skonczy i bedzie trzeba wykorzystac ten dzien ale np poniedzialek:sorry: albo po dniu dziecka:tak:

Roksanna Natalka Claudusia duzo zdrowka dla Was dziewczynki:tak:

Basiulka Witaj wsrod nas:tak:

jstysiak ja jeszcze nie pochwalilam Twojego torta wygladal super a zapewne tak samo smakowal:tak:ale to juz musialaby sie wypowiedziek agnieszkauk:-)

Dobra to by bylo chyba na tyle na razie bo wena sie skonczyla a poza tym musze isc niunke polozyc spac bo zaczyna sie robic marudna
Papa i milego dnia MAMUSKI:-)

reklama
czesc mamuski
wszystkiego naj naj naj z okzji naszego swieta:-D
moje to juz 3 swieto:tak:

ja dzis jakiegos dola zalapalam -nic mi sie nie chce, najchetniej to bym sie na sofie uwalila i przelezala caly dzien:-( ale zebralam sily i po drzemce nikoli poszlysmy do patsona po chlebek i kupic jej akcesoria do wloskow.
sylwia-u ciebie wszystko ok? dlugo juz sie nie odzywasz. mam nadzieje ze to tylko chwilowy brak weny;-)
aagam-torcik smakowal super.:-D:-D

ciekam myju bo jutro jedziemy rano na basen ze szkoly.:-)

Do góry