reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

Hejka
U nas szybko minol dzonek.Alku zadowolona ,przyszła nad ranem z wielkim kangurem i mama chodz,a ja jej na to Myszko daj mamusi troszke pospać a ona na to ok!Wow sama nie wiem czemu tak dlugo zwlekalm:baffled:.
Sylwia szybkiej i bezpiecznej drogi:-)
Kasia ja tez obstawiam na ząbki:tak:
Ania Dzieki za gratki dla alku.Ale chyba raczej nalezą sie starym;-)ze wkońcu dojzeli do decyzji -czas odciac pepowine:-D
Ampar Tobie równiez zycze relaksującego wypoczynku;-)Napewno nie znajdziesz miejsca na dodatkowy bagaz:-p
Monia ja jeszce nie na etapie szkolnych art.ale pamietam taki sklep z art.biurowymi koło tesko na foster:sorry2:ale nie mam pojęcie jak sie tam kupuje:baffled:
Do miłego

reklama
Ja tak tylko na chwileczke.

Sylwia- życzę spokojnej i bezpiecznej podróży, oby dzieciaczki były grzeczne a Ty nie szalej za bardzo na niemieckiej autostradzie;-)i oczywiście pięknej pogody oraz udanego wypoczynku w Polsce.
Uściski dla Was:-)

hej:-)

Claudia zrobiła niespodzanke i pospała do 8;30:szok:
no i dzis jak sobie stała zrobiła jednego kroczka i na tym narazie sie skonczyło :-D

ania zapomiałam pogratulowac Adasiowi :zawstydzona/y: ale musi to fajnie wygladac jak to mówi :-D sama pewnie bym płakała ze smiechu bo On wogole taki słodki jest ;-)

kasia8118 i jak nocka ?? lepej z Olim?:confused:

doris nie złe sa te wasze chłopaki :sorry2: ale juz kedys cos mówiłyscie ze oni bardzo lubia bawic sie woda w łazience :-D:sorry2:

sylwia Ty juz pewnie w drodze :tak:

Czesc:-)
Ale nudy u mnie:sorry2::dry:nie mam do kogo geby otworzyc:-D
Bylam dzisiaj w Bradford po mieso i do Kirgate weszlam poogladac sloniki i koraliki:-D:-p
David nawet grzecznie sie zachowywal:tak:
A teraz dalam jemu babeczke do jedzenia ,ale On nie je,tylko bawi sie koparka i ta babeczka:szok::szok:cala jest rozkruszona:dry::sorry2:

NATALka-to niedlugo Ci pojdzie Claudia:tak:Sylwii Olovka to juz sama pol pokoju pojdzie,a jeszcze tydzien temu nawet nie stala sama na nogach:tak:
Oj taki chloapki uwielbiaja wode,szczegolnie moj David,ja jak cos robie w kuchni to On zawsze ze mna jest i w zlewie naczynia myje:shocked2:alebo przyniesie sobie jakies zabawki i tam je moczy i moczy:-D

ROKSANNA-ja nie mam tej ksiazki:no:

KASIA8118-moj idzie do szkoly,ale za to konczy szkole dni wczesniej i dwa dni pozniej idzie w wrzesniu,a to dlatego ze u nich w szkole jest remont:tak:

GRAZIUL-a co tam u Ciebie?jak sie czujesz?

ZANETA-A Ty?mama zaraz Ci ucieka.....:-(pewnie Ci szkoda,co?

Czytalyscie na bradford24 o tych cieciach budzetowych,co dziewczyny ostatnio mowily?nie bedzie tak zle,mi nic nie utna:no:
Ale jak bylabym znowu w ciazy to juz tych 500f nie dostane:no:

Cześć babeczki!

Ale nudy. Adam śpi, obiad właśnie się gotuje, w TV nic nie ma:dry:
Dziękuje za wszystkie gratulacje:tak: No musze przyznać, żę mamy mnóstwo pociechy z naszych chłopaków. Wczoraj dostałam świadectwo Filipa. W ubiegłym roku to była tylko opinia a teraz są też i oceny:szok: Ze wszystkich przedmiotów ma bardzo dobry albo dobry:-):-):-) Duma mnie rozpiera:-)

Doris- niezłe rozrabiaki z chłopaków:szok: A z sufitu się nie lało? Też czytałam ten artykuł. Jeszcze zabierają ciężarnym 190 funtów na zdrowie w ciąży. A angielskim nierobom nic nie zabierają kasy:wściekła/y:
Natalka- ale Ci dobrze. Kiedy mój Adaś pośpi chociaż do 8:confused: No i gratuluje pierwszego kroczka. Niedługo Claudia będzie śmigała jak szalona. Może jak pojedziecie do Pl bo tamtejsze powietrze dobrze wpływa na dzieciaczki;-)

Ooo Adacho wstał. Lece już. Pa

a my juz po spacerku byłysmy na placu zabaw teraz obiad zaraz tatus wstanie i zaraz caly dzien zleci:-D

ania gartki dla Filipa za swiadectwo:tak: w polsce pewnie najlepszy z angielskiego bedzie:-)

reklama
Cześć
U mnie dziś śpiąco i raczej mdło:-(. I to dosłownie. Coś chyba jest w przedszkolu i Matylda co chwila przynosi. Spałyśmy po południu obydwie. Ciekawe o której pójdzie mi spać wieczorem.
Ania gratulację dla synków, a jest czego. Zacznę od zęba, potem gadanie, a skończę na dobrych ocenach. ;-):tak:
Doris to jak siostry teraz nie ma to się wynudzisz. Jak będziesz u rodziców i będziesz chciała wyjść na plac zabaw to dryń do mnie, chętnie wyjdę. Czy Ty planujesz trzecie dziecko?:confused::confused:
Natalka bo te dni tak lecą jeden za drugim.:baffled: Zanim się człowiek zorientuje idzie na emeryturę :-D:-D Dla Ciebie też gratulacje tzn dla Claudii pierwszego kroczka.

Do góry