tynia i wiki
Fanka BB :)
czesc ja chatke dzis ogarnelam ale za to nie gotowalam bo juz 3 dzien mam golabki bo P zrobil w niedziele a jutro planuje zrobic pomysl na kieszonki z kurczaka 

natalka gratki dla Claudii za pierwszego kroczka
ania ja to jeszcze nie gratulowalam zabka Adasia wiec robie to teraz

my jutro idziemy do szkoly ciekawe jak bedzie a to chyba bardziej przezywam niz Wiki

jstysiak gratki dla Amelki zuch dziewczyna

my nadal czekamy na wiki sukienke miala przyjsc ale jej jeszcze nie ma mam nadzieje ze bedzie jutro bo specjalnie ja kupilismy zeby miala na chrzciny w polsce Dawidka
oki nie moge usiedziec dzisiaj w jednym miejscu zaraz sie za cos wezme chyba za mycie podlogi i sprzatanie lazienki do uslyszonka kobietki

natalka gratki dla Claudii za pierwszego kroczka
ania ja to jeszcze nie gratulowalam zabka Adasia wiec robie to teraz

my jutro idziemy do szkoly ciekawe jak bedzie a to chyba bardziej przezywam niz Wiki

jstysiak gratki dla Amelki zuch dziewczyna

my nadal czekamy na wiki sukienke miala przyjsc ale jej jeszcze nie ma mam nadzieje ze bedzie jutro bo specjalnie ja kupilismy zeby miala na chrzciny w polsce Dawidka
oki nie moge usiedziec dzisiaj w jednym miejscu zaraz sie za cos wezme chyba za mycie podlogi i sprzatanie lazienki do uslyszonka kobietki

Jak tak to przejdz sie z mała do bootsa maja bardzo fajny personel moze coś doradza;-)Ja tak miałam z alku.Mio akurat poradzono Oliatum do kąpieli i pomogło