reklama

Mamy z Bradford

czesc ja chatke dzis ogarnelam ale za to nie gotowalam bo juz 3 dzien mam golabki bo P zrobil w niedziele a jutro planuje zrobic pomysl na kieszonki z kurczaka :tak::tak::tak:
natalka gratki dla Claudii za pierwszego kroczka
ania ja to jeszcze nie gratulowalam zabka Adasia wiec robie to teraz:tak::tak::tak::tak::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
my jutro idziemy do szkoly ciekawe jak bedzie a to chyba bardziej przezywam niz Wiki :-D:-D:-D:-D:-D:-D
jstysiak gratki dla Amelki zuch dziewczyna:tak::tak::tak::tak::tak:
my nadal czekamy na wiki sukienke miala przyjsc ale jej jeszcze nie ma mam nadzieje ze bedzie jutro bo specjalnie ja kupilismy zeby miala na chrzciny w polsce Dawidka
oki nie moge usiedziec dzisiaj w jednym miejscu zaraz sie za cos wezme chyba za mycie podlogi i sprzatanie lazienki do uslyszonka kobietki:tak::tak::tak::tak:

reklama
My już na nogach od baaardzo wczesnego ranka. Moja się wczoraj zdrzemnęła w dzień i wstała przed 5, a jak Łukasz wstawał do pracy to już na dobre, ale włączyłam jej bajki a sama oko trenowałam.
Pogoda za oknem jakaś bura, mam nadzieję że się chociaż troszkę wypogodzi, wczoraj się udało.
A teraz zmykam, zaraz się szykujemy do przedszkola. Jezu jak dobrze że chodzi na rano. Potem mam tyle dnia. Gdyby chodziła na południe to byśmy się z rana leniły, pól dnia by poszło....

:-Dhejka:-):-):-)
ja jakos wczoraj nie mialam czasu,caly dzien bylam w miescie z mama,a dzisiaj jade do fryzjera:-):-)i mam ochote na jakaz zmiane,tylko nie wiem na jaka.zawsze marzyl mi sie taki rudy,prawdziwy rudzielec na glowie:tak::tak:
doris-ja czytalam o tych cięciach i dobrze ze zaszlam teraz to sie jeszcze zalapiemy na te 500,nie to ze jakas materialistka jestem,ale to kupa kaski jest.a sylwia jak tam??ona sama pojechala z dzieciaczkami??:szok::szok:ja ze swoim jakbym jezdzila to nie wiem czy do miasta bym dojechala bo jemu to trzeba non stop cos do buzi pakowac zeby nie ryczal:-D
ania-no ja jakos sie jeszcze trzymam,ale juz tesknie a mama jeszcze nie wyjechala,i jak se pomysle ze znow mnie czeka gotowanie to szlak mnie trafia:wściekła/y::wściekła/y:no i duzo mi pomaga z malym ,ale na szczescie od dwoch dni sie dobrze czuje,moze juz minelo najgorsze.aha i gratulacje takich zdolnych synow:-)pawcio nauczyl sie da,da(daj,daj)ci(piłka:szok:)i mama,tata juz gada dlugo,a tak to jeszcze jakies pojedyncze slowa.a ty dostalas te 190 funtow??bo ja nie i teraz myslalam ze dostane,ale nie wiem od kiedy to zabieraja,wiesz cos na ten temat??
graziul-zyjesz???:-):-)czy nie masz sily :-(:-(??
roksanna1-wspolczuje pobudki,ja tez mialam ciezka noc,bo budzil sie mlody z 10 razy:szok:
natalka-gratki dla claudii:-)
tyniai wiki-oby doszla kiecuszka jak najszybciej,ja nie cierpie jak mam na cos czekacmtym bardziej na jakis list,albo paczke.:wściekła/y:
dobra,ide jakies sniadanko zrobic a pozniej pomysle o kolorze,moze jakis braz???:dry::dry:

czesc kobietki co tak slychac u nas jak zwykle pobudka o 8mej wiki troszke dluzej bo wczoraj poszla spac o 22giej myslalam ze ja zastrzele dzis strzasznie wieje przynajmniej u nas i kropilo troszke
roksanna ja wiki bede prowadzala na poludnie bo ona lubi sobie pospac tak jak ja i zanim sie zbierze to troszke mija a zawsze rano jeszcze rysuje dobrze oczu nie otozy a ona juz przy biurku
dobra kobietki ide zrobic sniadanie Gwiazdeczce

hej:-)

u nas pobutka o 6 ale to nie wazne bo mojej ksiezniczce cos jest:-( jakos godz temu zrobilo jej sie pełno krosteczek na cąłym brzuszku pleckach i dupce :-( jak wstała tego nie miała jak ja przebierałam dopiero pozniej patrze a tu wszystko w krostkach:szok: zadz do gp ale dopiero nas zapisała na 16;40 :wściekła/y: a ja zwariuje do tego czasu bo nie mam pojecia od czego to nic nie jadła innego zeby od jedzenia :-(

zaneta a gdzie idziesz do fryzjera ? zrob rudy jestem ciekawa jak bedziesz wygladała:tak:

dobra lece Claudia własnie spi to ja na fajeczke pojde bo sie denerwuje :-(

a co tu tak cichutko:szok:

ale jestem wkurzona :wściekła/y: bylismy z D w gp i co paracetomol mamy dawac no szlak by ich trafil:wściekła/y: Claudia cała juz wysypana nawet na stupkach raczkach no wszedzie :wściekła/y: zmierzyla jej tylko temperature zobaczyla do uszek posluchala serduszka i mowi ze wszystko ok ale mogla by jakos masc dac albo cos a nie paracetamol:wściekła/y: ale zła jestem juz dosc tej angli coraz bardziej mam:wściekła/y: jak za dwa dni nie przejdzie mamy przyjsc znowu ale mam nadzieje ze zejdzie jej biedulka moja:-(

Natalka Az tak bardzo Cie denerwuje ta wysypka:sorry2:Jak tak to przejdz sie z mała do bootsa maja bardzo fajny personel moze coś doradza;-)Ja tak miałam z alku.Mio akurat poradzono Oliatum do kąpieli i pomogło:tak:

reklama
jstysiak mi i mojej mamie wyglada to na rozyczke dlatego sie tak martwie:-( claudie widze ze tez to denerwuje bo chodzi i jeczy wiec moze ja swedzi a jak jej mierzylam temperature w domu to miala 38 :dry: oilatum uzywam caly czas:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry