Czesc Wszystkim:-)
Ja jak zwykle zaczne ze moja Vicky spi wiec ja mam chwilke zeby zajrzec. Wczoraj caly dzien poza domem bylysmy bo byla supre pogoda jak na angielski klimat

Potem braciszek do mnie przyjechal ze swoja kobita

i maluszkiem

No a pod wieczor pojechalismy na zakupy lodowkowe

I tak jakos dzionek zlecial...
No a dzis hmmm sama nie wiem co napisac na temat pogody bo przez 5min jest ok a potem tragedia wiec chyba przesiedzimy caly dzien w domu
alexnow ja tez czesto nie mam pomyslu na obiad wtedy dzwonie do mojego i pytam sie co zrobic na obiad a on na to; co zrobisz to zjem wiesz ze ja wszystko lubie to co robisz, no to ja mu na to dzieki za pomysl

ehhh wcale mi w tym nie pomaga
zaneta no w koncu sie odezwalas, juz tesknilysmy za Toba

Ale Ci dobrze ze masz kuzynke pewnie nie jest tak nudnooo. Ja tez chyba musze kogos sprowadzic na jakis maly urlop

No i widze ze panuje moda na jakies stworzonka moze i ja bym nad czyms pomyslala

zobaczymy co do sie zrobic ale wole rybki niz jaszczurki hehe
roksanna dzialaj dzialaj impulsem

Mati napewno chcialaby siostrzyczke albo braciszka

I niech wraca Ci chec do pisania bo nudno tu...
Graziul ale mieliscie ubaw z Natalki hehe sama sie smialam jak to czytalam

Trzeba przyznac ma pomysly

Super ze u lekarza wszystko oki

i faktycznie wszystko zbliza sie mega wielkimi krokami jak juz masz termin wyznaczony to zobaczysz jak zleci;-)
agnieszkauk Ty sie kobito nie przemuj facetami nie ma sensu

jak to sie mowi to ona bedzie cierpial a nie Ty;-) glowa do gory
Ok to chyba na tyle a teraz uciekam zjesc arbuza bo az mi slinka leci

A co do spotkania to skoro drogie kolezanki jestescie nie zdecydowane to zapraszm do siebie proponuje wtorek czwartek albo piatek dzien zostawiam do wyboru, uzgodnijcie co by wiekszosci pasowalo a ja sie dostosuje

A teraz paaaa