reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

reklama
Witajcie:-)
ANIA-straszna tragedia:-(biedna dziewczyna:sorry2: Ja po przeczytaniu takich listow,zawsze dostaje kopa na opamietanie :tak:..bo prawda jest taka ze czesto narzekam,ze zawsze by sie chcialo miec wiecej czegos i szybciej,itp,jest problem bo A zwleka z odmalowaniem mieszkania ..albo jesz cos,male ,blahe problemiki:zawstydzona/y::zawstydzona/y:A tak naprawde to mam tyle szczescia:happy::happy::happy::happy:kochajaca rodzinke ,dach nad glowa,spokojna przyszlosc,moge sie moim macierzynstwem delektowac:happy:a takie biedne dziewczyny jak Ania z artykulu...bardzo wspolczuje:sorry2::sorry2:

My dzis mamy scan na 14;-):-)

Hej!
Takiego miałam pięknego, długiego posta i gdzieś mi go wcieło:angry::angry::angry:
Pitole i drugi raz nie pisze. Składam tylko życzonka dla naszego trzylatka :-)

Davidku!!!
Ile w ulu pszczół robotnic,
ile pociąg mija zwrotnic,
ile kwiatów liczy łąka,
ile kropek ma biedronka,
tyle szczęścia i słodyczy
w Dniu Urodzin Tobie życzy

Ciocia Ania z chłopcami

hejka

Smykam się po domu dzisiaj jak nie wiem co . Ola w szkole Milenka śpi i taka cisza jakby dzieciaków nie było a ja nie moge sobie miejsca znalezc chyba zaczne zaraz gotowac bo caly czas o tej mojej uczennicy mysle jak sobie dzisiaj radzi. nie wiem dlaczego sie stresuje jak ona taka szczesliwa rano byla ze do szkoly idzie. wstalysmy o 7 rano a o 8 już gotowe do wyjscia bylysmy jeszcze ola bajki zdarzyla obejrzec. Nawet sniadanie zjadla w 10 min a nie jak zawsze min 30 min:szok::szok::szok::szok:. Milenka sie poplakala za Ola jak Olcia wchodzila do szkoly. Zaliczylam juz kawke u Tyni.
Jakie wogole zaskoczenie dzisiaj bylo bo milam dac o 9.30 krew do badania a babeczka dzwonila z przychodni ze przyjdzie mi do domu pobrac bo wie ze dzieci mam. I małpa musiala sie wkuwac do nogi. Bo nie odwazyla sie pobrac z rak bo oddawalam kiedys krew w Pl i duze zrosty mam powiedziala ze jak peknie mi jakes naczynie to siniaka bede miec i moge ja do sadu podac. Oczy zrobilam takie ze szok.

Kolejne badania w czwartek. Masakra jakaś.

Ania; straszna historia wspolczuje dziewczynie. Nie rozumiem takich ludzi. Przecież to ich wnuczka. Dla niektorych to sie liczy tylko czy slub byl. Masakra

Davidku: sto lat i dużo uśmiechu i radości mnóstwa zabawek życzy ci ciocia Asia z dziewczynkami

zanetabd7: ja używam na grzyba - detox to taki spray popsikam w lazience sciane nad oknem i zostawiam samo znika po 5 min. Plyn kosztuje 2.50

oki zmykusiam to tyle u mnie obecnie odezwe sie pozniej jak mi dzieciaki dadza cos skrobnac

Ile w ulu pszczół robotnic,
ile pociąg mija zwrotnic,
ile kwiatów liczy łąka,
ile kropek ma biedronka,
tyle szczęścia i słodyczy
w Dniu Urodzin Tobie życzy
tynia z rodzinka
My jeszcze troszke i sie zbieramy do szkoly ciekawe jak tam bedzie mam nadzieje ze wiki nie bedzie stala przy mojej nodze caly czas ;)

Hej dziewczynki!
Dusia miala dzisiaj szczepionki,byla bardzo dzielna i nie plakala zbyt dlugo ale ma goraczke wiec jak tylko wstanie to musze jej dac calpol
doris78 wszystkiego najlepsiejszego dla Davidka,samych slodkosci,superasnych zabawek i niezapomnianego dziecinstwa :-)
graziul xxx myslalam ze ty juz po scanie-ale jestem ciekawska :sorry2:
ania1812 straszna tragedia spotkala ta dziewczyne :no::no: a my na codzien nie doceniamy tego co mamy :zawstydzona/y:
uciekam obiadek szykowac,S ma tydzien wolnego wiec o ile pogoda dopisze to gdzies wybedziemy z domku :tak:

hejka
ja od rana w miescie bylam,a mlody dopiero poszedl spac,wczoraj pobil rekord bo spal 2.5 godziny:szok::szok::-D:-Dmoze juz mu sie cos przestawia bo to juz ktorys raz ze 2 godzinki kimie,az nie wiedzialam co mam ze soba zrobic:-)zaraz zabieram sie za spagetti,szlak mnie trafia z tymi obiadami,zeby moj A chociaz jakies zupy jadl to ile by fajniej bylo,a tak to sama dla siebie gotuje,a jemu i tak miecho :-Ddzieki laski za rady w sprawie grzyba lazienkowego,zamowilam juz na ebayu.ale mi bardziej chodzilo o cos takiego,co kladzie sie np.przed malowaniem i zeby dziad juz nie wylazil chociaz przez jakis dluzszy czas,no chyba ze te wasze tez tak dzialaja to super.
dawidku-wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!!mam nadzieje ze ostaniesz cala gore prezentow:-):-)
ania1812-masakra jakiego pecha ma ta dziewczyna,zaraz mnie jak graziul az wyrzuty sumienia zlapaly ze czasem dre sie jak opetana na mojego A bo piwko wypil czy cos tam a ludzie takie tragedie przezywaja.
mojadzidzia-sprawdzilam i mam scan o 14.40,takze pewnie sie spotkamy:-D:-Djedziesz ze swoim S??moj mi gada ze on nie chce wiedziec co bedzie,to mu powiedzialam ze poczeka na zewnatrz i pozniej wejdzie jak ja juz bede wiedziala:-Dnajgorsze ze on imie wymysla....nerwice przezywam bo specjalnie migada takie co nie podobaja mi sie...ja bym chciala Zuzie:-)albo Piotrusia,Szymonka.
graziul-dawaj szybko znaka,bo az usiedziec nie moge co tam nosisz pod serduszkiem:-)
dobra ide zjesc zupe bo od wczoraj mi zostalo i kawke se walne pozniej i moze ogarne moja zagrzybiala lazienke:-D

Cześć dziewczynki
Dzięki za życzonka dla Alexa. sorry nie bede sie rozpisywać bo jestem padnieta po weekendzie. myslalam ze w poniedziałek odpoczne a sie okazało że do pracy mnie wzieli bo był zapierdziel.

doris78 wszystkiego co Naj dla Dawidka

pozdrowionka

reklama
Witam:-):-):-)
Niby ładnie jest niby zimno i taka cholerna pogoda w uk:-):-):angry::angry::angry:
Moje dziecko juz z niecierpliwoscia czeka na szkole a wszczegolnosci widziala jak dzieci ida do szkoly przezywala dlaczego nie ona:tak::tak::tak:
tynia-i jak Wiki w szkole:-):-)
graziul-zlituj sie nad nami i napisz co bedziesz miala za niunke:happy::happy:
doris-wszystkiego najlepszego dla Davidka:-):-):-)
ania-naprawde tragedia dla tej dziewczyny oddalam glosik:happy::happy::happy:

Nic uciekam bo mam dzis potwornego gloda a wszczegolnosci szukam nazw dla midwife pozniej sie odezwe;-);-);-)

Do góry