hejka
ja od rana w miescie bylam,a mlody dopiero poszedl spac,wczoraj pobil rekord bo spal 2.5 godziny

moze juz mu sie cos przestawia bo to juz ktorys raz ze 2 godzinki kimie,az nie wiedzialam co mam ze soba zrobic:-)zaraz zabieram sie za spagetti,szlak mnie trafia z tymi obiadami,zeby moj A chociaz jakies zupy jadl to ile by fajniej bylo,a tak to sama dla siebie gotuje,a jemu i tak miecho

dzieki laski za rady w sprawie grzyba lazienkowego,zamowilam juz na ebayu.ale mi bardziej chodzilo o cos takiego,co kladzie sie np.przed malowaniem i zeby dziad juz nie wylazil chociaz przez jakis dluzszy czas,no chyba ze te wasze tez tak dzialaja to super.
dawidku-wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!!mam nadzieje ze ostaniesz cala gore prezentow:-):-)
ania1812-masakra jakiego pecha ma ta dziewczyna,zaraz mnie jak graziul az wyrzuty sumienia zlapaly ze czasem dre sie jak opetana na mojego A bo piwko wypil czy cos tam a ludzie takie tragedie przezywaja.
mojadzidzia-sprawdzilam i mam scan o 14.40,takze pewnie sie spotkamy

jedziesz ze swoim S??moj mi gada ze on nie chce wiedziec co bedzie,to mu powiedzialam ze poczeka na zewnatrz i pozniej wejdzie jak ja juz bede wiedziala

najgorsze ze on imie wymysla....nerwice przezywam bo specjalnie migada takie co nie podobaja mi sie...ja bym chciala Zuzie:-)albo Piotrusia,Szymonka.
graziul-dawaj szybko znaka,bo az usiedziec nie moge co tam nosisz pod serduszkiem:-)
dobra ide zjesc zupe bo od wczoraj mi zostalo i kawke se walne pozniej i moze ogarne moja zagrzybiala lazienke