reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

Hej:-)

Mnie wczoraj jakas jelitówka dopadła. Dzisiaj czuję się o niebo lepiej ale do m02.. i tak nie dojadę bo okazało się, że moja rakieta ma przegląd tylko do jutra i już dzisiaj muszę pojechać.

Natalka super, że tak szybko wam poszło.

Na którą jutro te kulki??

reklama
Czesc

A mnie jutro na kulkach jednak nie bedzie,dzisiaj zadzwonili ze beda jutro nam drzwi wymieniac,wiec musze siedziec,chyba ze sie szybko z tym uwina i skoncza przed poludniem...

NATALKA-graztki dla Claudii,zuch dziewczynka,szybko jej poszlo

RAGAZZA-wspolczuje goraczki i bolu gardla,pewnie jestes wykonczona ta choroba,to dobrze ze masz jaks pomoc teraz.Zdrowka

EMILKA-gratuluje mieszkanka,ale nie zazdroszcze teraz przeprowadzki...

AGAAM-ja dawalam ten ventinol,jak mial ataki kaszlu,ale Kuba byl leczony pod katem Astmy,wiec mialam inne zalecenia....

Sylwia.m i Doris78 jutro widzimy się na kuleczkach o 12:tak:.Mam nadzieje że wam pasuje:sorry:.?Doris78 mam nadzieje że ekipa wkroczy rano i się wyrobisz:tak:.
Uciekam na spacer pa:tak:;-).
m025 ...Dzięki za gościnę i reszcie dziewczyn za ploty:tak:;-):-).

Hej kobitki moje;-)
Ja tylko na chwile podziekowac za wczorajsze spotkanko-jak zawsze bylo super:-)
M0205-dziekuje i sorrki za balagan:zawstydzona/y:;-)
EMILKA-milo bylo Was poznac -Ciebie i Twoja sliczna corcie:tak:
AGNIESZKA UK-dzieki za wspolny spacer i troske dla mojej malej bidluki:tak::-)
Wam dziewczynki tez dzieki wilekie za pomoc przy Eryczku i pilnowanie Natki-dzieki czemu moglam w spokoju pogadac i kawe wypic:happy::happy::happy:
NATALKA-gratki dla Claudusi-ale szybko sie udalo-bravo!! A noc znow gorsza,maly wstawal 3 razy ,a ja polozylam sie dop po 23 ,a rano ok 5 juz byla pobudka:szok::wściekła/y: Mala tez plakala bo wczoraj ja tak wymeczylam ze padla po 17:szok::szok: ale za to wstala przed 6 dzis :no: do tego mnie cos zoladek pobolewa-pewnie nadmiar branych lekow i picia kawy daja znac:-:)-:)-(

Cześć dziewczynki.:-)

W środę byliśmy w Manchesterze. Niestety pogoda była okropna, więc niewiele połaziliśmy. 14 marca odbiór paszportu, więc może wtedy pozwiedzamy.:tak:

Ogólnie u nas bez zmian.

Natalka - gratki dla Claudii.:-)

Ragazza - zdrówka życzę.

Emilka - gratki mieszkania, a;e przeprowadzki współczuję, sama się przeprowadzałam miesiąc przed porodem.:no:

We wtorek idziemy na szczepienie. Na szczęście to ostatnie. Następne dopiero jak Sara będzie miała rok. :-)

Powoli szykujemy się do wyjazdu. Mam nadzieję, że w kwietniu będzie już ciepło, nie będę musiała zabierać zimowych ciuchów.:tak:

No nic zmykam idziemy do sklepu. Papa:-):-):-)

Czesc

A ja mam nerwa juz nie wiem,oczewiscie jeszcze nikt nie zapukal do moich drzwi..a mieli byc o 8 .Ja szybko sie z lozka zrywalam ,szybko sprzatalam ,a tych palantow jeszcze nie ma.
Mam nadzieje ze sie dzisiaj jednak pokaza i zrobia te drzwi,bo w nastepnym tygodniu zaczynal sie szkola i nie bedzie mi za bardzo pasowalo....

Wiec mnie dzisiaj raczej nie bedzie,ale za to David bedzie :-D

Hej:-)

My zaraz szykujemy sie na kuleczki ale poki co napisze jeszcze pare slow:tak:

M02... Dzieki za wczorajsza kawke i standardowo przepraszamy za balagan:zawstydzona/y::tak:
Sylwiam, Doris dzieki za odp na moje pytanie:tak:
Natalka ale fajnie masz ze tak szybko Ci poszlo z tym smokiem:tak: Z Claudii zuch dziewczynka:tak: A swoja droga moglabys kiedys zawitac z mala na spotkanko dawno Was nie widzialysmy:tak:
Monia dobrze ze z paszpotrem juz zaalatwione:tak: i wspolczuje szczepienia ale na szczescie juz ostatnie:tak: bynjamniej przez jakis czas:sorry:
Graziul opieka nad Twoimi dziecmi to sama przyjemnosc:tak: Jakby co polecam sie na przyszlosc:tak: Tak Dawno Was nie widzialam a Natalka jjuz tak urosla:szok: A Eryczek sama slodycz:tak:
Doris oby robotnicy szybko sie uwineli co bys moglo wpasc na kulki:tak:

Dobra Kolezanki ja uciekam dalej sie szykowac bo nie chce sie spoznic:tak: bardzo tego nie lubie ale niestety czesto mi sie to zdaza:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

witajcie kochaniutkie wy bawicie sie na kulkach:-):-):-) a ja w domciu mała kaszle jak nie wiem :szok::-( zara mam zamiar wybrać sie do sklepu i szybko do banku;-)M02dzieki za kawusie było super a paczuszke odbiore dziś bo byłam w czoraj i było zamknięte:wściekła/y:;-)graziul miło był cię poznać dzieciaczki kochane a malutki piękny myślę ze jeszcze nie raz sobie pogadamy ;-);-)doris wspułczuje tych robotników :szok: monia super ze wam szybko poszło za tym paszportem:tak: NATALKA super ta twoja córeczka ;-):-Doki lece mała wstała ubieram ją i uciekam na miasto!!!!!:-):-):-)

reklama
czesc
zabieram sie do pisania ale wiecznie cos, a raczej wiecznie ktos :angry: Dominik tak skacze kolo Jasminy ze ja juz czasem nie wyrabiam .Biore gleboki wdech ,wydech i byle do wieczora .Jeszcze na dodatek Dominik cos smarka i oby sie to nie rozprzestrzenilo ,to tez siedzimy dzis w domu ,tzn .dzieci siedza bo ja ide na zakupy .Raz w tyg .mam swoje wychodne zeby nie zwariowac .Czasami to wydaje mi sie ze przez caly dzien nie robie nic innego tylko mleko ,pielucha ,mleko ,pielucha....:-D
natalka - gratulacje ,fajnie ze tak szybko udalo sie odsmoczkowac Claudie :tak:
monia -to pewnie zyjesz teraz tylko wyjazdem ,co ?
doris - ach ten angielski luz ,swoja droga mnie tez to denerwuje ,ze sami pytaja sie jaka pora nam odpowiada a i tak przychodza kiedy im pasuje :crazy:
graziul -jakie leki ,jaka kawa ?! Ty musisz teraz o siebie dbac
dobra lece ,standardowo :mleko ,pielucha ...

Do góry