alexnow
Fanka BB :)
kasia8118,sylwiam-może ja sie skusze na kulki dawno Aga nie była ,ale Kasiu czy bysmy mogły gdzies sie spotkac bo ja nie wiem gdzie sa kulki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
i to prawie 40stopni.ale oczywiscie od lekarza dostalam tylko paracetamol
takze w lodowce cale swiateczne jedzonko jeszcze stoi i czeka az ktos sie skusi.
czy Aga nadal tak bardzo zainteresowana pomaganiem przy braciszku
kupilas moze te granulki
ja narazie uzywalam bonjela a ter kupilam dentinox bo kiedys tez polecalyscie z tego co pamietam
;-)
1 szy porod normalnie zaczelam ale niestety b dlugo trwal i zakonczyl sie CC a drugi cc planowane,no ale tak czy owak urodzenie dziecka to urodzenie dziecka ,przy obu sposobach bolesne -i musze przyznac ze opieka byla naprawde extra
ja bym sie na pewno na Twoim miejscu nie obawiala..jesli juz cos to raczej porodu w PL
Pozatym wsz zwiazane z porodem jest darmowe,czyli znieczulenia roznego rodzaju ,prywatny pokoj tylko dla Ciebie i partnera itp.jedyne na co ja narzekalam to jedzenie bo po cc bylam dlugo w szpitalu a karmiac piersia nie sposob objadac sie fasola ,groszkiem i innymi ciezkostrawnymi potrawami jak curry i sok pomaranczowy

zdrowka zycze.co do odpowiedzialnej osoby to niestety nie pomoge bo sami czesto zastanawialismy sie nad kims takim na 2 -3 h aby do kina wyskoczyc itp i chyba tylko child minder-ka pozostaje -co jak wiadomo jest b kosztowne wieczorami i zwlaszca w weekendy:-(
..Bo maly sam zasypia po 19
klade go do kojcaz pieluszka przy twarzy no i tyle!! spi..budzi sie kolo 3 na am am i spi do 7!!
Puk..puk..odpukac