michalinab7 sorry ale czy innego koloru skory dzieci to jakies tredowate sa
???...... ciezko ci bedzie znalezc szkole z jak to nazwalas TYLKO BIALYMI dziecmi, przykro czytac ze inne maluchy ci nie odpowaiadaja ( nie napisalas tego ale da sie wyczuc poprzez posta) wedlug mnie wszystkie kochane :
a z angielkim sie nie martw jak dziecko pojdzie do szkoly to bardzo szybko sie nauczy jezyka trzymam kciuki
???...... ciezko ci bedzie znalezc szkole z jak to nazwalas TYLKO BIALYMI dziecmi, przykro czytac ze inne maluchy ci nie odpowaiadaja ( nie napisalas tego ale da sie wyczuc poprzez posta) wedlug mnie wszystkie kochane :
a z angielkim sie nie martw jak dziecko pojdzie do szkoly to bardzo szybko sie nauczy jezyka trzymam kciuki

jak wolisz,żeby Twoja córka chodziła do szkoły z białymi dziećmi to może to pl ją wyślij,bo tutaj to raczej będzie problem,biorąc pod uwagę ile tutaj ludzi innego koloru skóry mieszka.Dla mnie to nie jest żaden problem.Mam nie chodzić na playgrupy bo murzynek albo pakintanka przychodzi
, teraz ma do tego towarzysza (psa). Wczoraj przez 2 godziny szukaliśmy pilota do telewizora
Rozumiem Cie że nie chcesz żeby Twoja córka była jedyną białą w klasie, ja też bym nie chciała ale takie pomieszane są ok