tynia i wiki
Fanka BB :)
werka jak mala ma temperature to ci jej nie zaszczepia :-
-(
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

Jak bardzo mocno kaszle to moze wybierz sie do lekarza,niech oslucha ja,zeby nie poszlo jej na oskrzela albo pluca,bedziesz wtedy spokojniejsza.
wczoraj oj maz na mnie nakrzyczal ze ma dosc mego widoku w starych dresach
.
.To był taki domek kilkuletni w miarę nowy ale strasznie zaniedbany
.No i ogród strasznie mały i kuchnia też do bani.Fajnie ze jesteście już na swoim zawsze to inaczej.Po co komuś kieszenie nabijać
.
.Może warto przejść się do lekarza
.
powiem ci ze ten dom co mamy tez byl do remontu ale kuchnia jest duza i mam 3 sypialnie z tylu ogrodek i z przodu. teraz konczymy remont powoli jeszcze tylko lazienka i przedpokoj no i mi sie marzy nowa kuchnia ale moj maz udaje gluchego jak mu o tym mowie 

! Szczepienie zostalo przelozone za tydzien. Jesli bedziie zdrowa to zaszczepia.