reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Doncaster

hejka
o widzisz Anetko to super, kurcze ja chyba tez sprubuje jeszcze raz zlozyc moze i u nas cos sie zmieniło:tak:;-) a co do suwaczka to wejdz w dostosuj profil i tam po lewej stronie masz edytuj sygnature i tam wklejasz kody z suwaczkami;-)
Sabrina a w której czesci wheatley mieszkasz? bo ja przy Sandal Park i niedaleko lidla;-)
iwonka masz racje ja tez uwielbiam zakupy na poprawe nastroju, własnie wróciłam z... nowymi butkami..:happy2::happy2::happy2:
miłego wieczorku

reklama
asia jak nie złozysz sie nie dowiesz, mam wrazenie ze oni dla kazdego maja inne kryteria, u nas 4 osoby, zarobki były ponizej 16000 a nam sie nie nalezało.. :-(
juz dokładnie nie pamietam ale wyszło im ze tygodniowo mamy 100f za duzo.. oni licza benefity zarobki, odliczaja oplaty wszystkie i patrza ile zostaje i jakies tam maja swoje kryteria dziwne..:confused:

Dobry wieczorek dziewczynki :-)
Z paszportami nie doradze bo nigdy tutaj nie składałam :-)
Marta0811 w tamtym kierunku to ja do pracki chodze :-) a ja mieszkam troszke bliżej cetrum a dokładnie pomiedzy tesco expres a one stopem :-)
aneta76 a ze suwaczkiem to jest tak tutaj daje ci linka tylko tam musisz się zalogować Suwaczki i grafiki – ciąża, ślub, urodziny – podpisy, sygnatury na forum, bloga, stronę www stwórz suwak i na końcu będziesz mieć kody z kopiuj Kod BBCode i wejdz sobie w swoje ustawienia potem Edytuj Sygnaturę i tam bedziesz mieć duże okno tak jak piszemy wiadomości tutaj i tam to wklej :-):tak::tak::tak::tak: mam nadzieję że choć troszke ci pomogłam, przyznam ci się ja to też miałam problem z tym suwaczkiem :-)

Witam dziewczyny,jak nastroje u nas w domu to powietrze jest gęste od wzburzonego testosteronu, dzieci w domu z uwagi na pogode wiec wariacji dostaja ,chory małżonek, normalnie mozna zwariować.spadam na zakupy do lidla,myknę koło ciebie Martuś:-)

Witam dziewczyny .
Anetko masz śliczny suwaczek:-):-) może i ja jeszcze raz sfruwuje heh.
Anetko a gorączka już frzeszła... może zimne okłady by fomogły.Ja jestem zwolenniczką domowych sfosobów,zwłaszcza jeśli chodzi o dziec.Wiem że tutaj leczą faracetamolem ale u nas nie jest wcale lefiej lekkie frzeziebienie a oni zaraz ładują dziecku antybiotyki tak jakby nie można było zacząć od bardziej lekkiego leczenia,fotem dzieciaczki są mniej odforne.

Może dzisiaj w końcu uda mi się wyjść z dzieciaczkami na sfacerek,o ile się znowu nie rozfada.

Miałam Was jeszcze zafytać:confused: robi się coraz chłodniej na folu i w domku ,dziewczyny na ile godzin włanczacie ogrzewanie:confused: mi czasem uda się nie włanczać w ciągu dnia ale wieczorem już muszę dogrzać z godzinkę lub ciut dłużej bo okrofnie zimno.Czasem zdaża się że ogrzewanie chodzi w ciągu dnia cztery godziny.Jak jest u Was.

Hej dziewczyny :-)
Dzisiaj pogoda zapowiada sie może troszke lepiej tzn bezdeszczowo mam taką nadzieję :-)
Nastrój nawet dzisiaj dopisuje ale nie chce mi sie iść do pracki hehe robie się leniwa powoli :-) :-D
Marta0811 moja praca jest dokładnie na kirrk sandall :-) ale koło parku codziennie przejeżdżam :-) i to jest malutka firma :-)
aneta76 suwak masz śliczny :-) mam nadzieję że twój mąż już lepiej się czuje;-)
izusia1981 witam cię :-) jeśli chodzi o ogrzewanie to u mnie w domciu nie ma dzieci ale czasem z mężem jak siedzimy w salonie to kominek załączamy bo jest zimno więc jakbym miała dzieciaczki to ogrzewanie na pewno bym już włanczała zwłaszcza moje gniazdko jest okropnie zimne :baffled: :-D
Miłego dnia życzę dziewczyny :-):-):-):-):-)

reklama
Oj Izusia, u mnie ogrzewanie to tak srednio 4 godziny dziennie w rozbiciu no dwa dni temu to np. chodzilo caly dzien przy otwartych oknach, bo miałam 3 pralki prania zaległe a lało jak cholera i nie miałam co zrobić , ale wczoraj np i dzisiaj jeszcze jeszcze nie grzałam, najwyżej wieczorkiem kominek przepalę,ale rachunki to już wieksze przyjda z pewnością.Małzonek gorączki nie ma ale odebrało mu głos, chrypi i boli go głowa strasznie...juz wymiekam, musiała dzisija wyjśc z domu na trzy godziny bo bym go zabiła z nerwów, nie wytrzymam ani dnia dłużej

Do góry