hejka niedzielnie;-)
malaya, no masz racje, my miszkamy przy wheatley hills, do parku mam jakies 200m moze, troszke dalej do centrum ale autobus jest;-) i bardzo mi sie tu podoba
Fajnie jak bysmy miały blizej do siebie
moja córcia by sie pewnie jeszcze bardziej cieszyła..;-) W naszej okolicy widziałam dwa domy na wynajem ale to przez agencje, musiała bys zobaczyc na right move.
A twoja córcia do której szkoły chodzi? chyba pisałas ale nie pamietam..
Ssabrinaa na angielskim weselu byłas..? słyszałam ze wygladaja całkiem inaczej niz nasze w Pl.. tzn czasami nawet za korzystanie z baru trzeba samemu placic..
Fajnie ze miło spedzilas czas, mi tak brakuje wyjsc gdziekolwiek, a na tance juz wogóle.. no ale tak to jest przy dzieciach..
pozdrawiam i milej niedzieli

malaya, no masz racje, my miszkamy przy wheatley hills, do parku mam jakies 200m moze, troszke dalej do centrum ale autobus jest;-) i bardzo mi sie tu podoba
Fajnie jak bysmy miały blizej do siebie
moja córcia by sie pewnie jeszcze bardziej cieszyła..;-) W naszej okolicy widziałam dwa domy na wynajem ale to przez agencje, musiała bys zobaczyc na right move.A twoja córcia do której szkoły chodzi? chyba pisałas ale nie pamietam..

Ssabrinaa na angielskim weselu byłas..? słyszałam ze wygladaja całkiem inaczej niz nasze w Pl.. tzn czasami nawet za korzystanie z baru trzeba samemu placic..

Fajnie ze miło spedzilas czas, mi tak brakuje wyjsc gdziekolwiek, a na tance juz wogóle.. no ale tak to jest przy dzieciach..

pozdrawiam i milej niedzieli