reklama
magdabb
Fanka BB :)
josephine- jak tam po wakacjach?? 
magdabb
Ale wam dobrze
) u nas w porzadku ( odpukac
)
M
Mona6061
Gość
antylopka kochana przetlumacz ile sie da,reszte niech kombinuja sami.;-) jak cos to moj e-mail mona6061@wp.pl
A co do paszportu to tak w Paryzu zrobia w 2 tygodnie.Tylko ze my mamy 600 km w jedna strone
a czlowiek od nich do Bordo przyjezdza tylko w kazdy ostatni piatek miesiaca!Jest tu tylko raz w miesiacu i to najgorsze ze pod koniec i nie wiem czy pozniej sie wyrobimy poprostu.Ehh pewnie mu przyjdzie jechac do Paryza....
A co do paszportu to tak w Paryzu zrobia w 2 tygodnie.Tylko ze my mamy 600 km w jedna strone
a czlowiek od nich do Bordo przyjezdza tylko w kazdy ostatni piatek miesiaca!Jest tu tylko raz w miesiacu i to najgorsze ze pod koniec i nie wiem czy pozniej sie wyrobimy poprostu.Ehh pewnie mu przyjdzie jechac do Paryza....magdabb
hej mam pytanie
co tutaj robia z pepkiem dziecka po porodzie??
hej
mona : oby problem z paszportem udalo sie rozwiazac na czas... kurka..jak pech to pech...
magdabb : nic specjalmnego nie robia z pepkiem, dostaniesz takie czerwone cos co go ladnie zasuszy, nam pepek odpadl po chyba 5 czy 6 dniach
milego dnia!!!!
mona : oby problem z paszportem udalo sie rozwiazac na czas... kurka..jak pech to pech...
magdabb : nic specjalmnego nie robia z pepkiem, dostaniesz takie czerwone cos co go ladnie zasuszy, nam pepek odpadl po chyba 5 czy 6 dniach
milego dnia!!!!
magdabb
josephine- tobie to juz nie duzo zostalo
az zazdroszcze
a o pepek pytam, bo wszedzie sa jakies inne sposoby na niego... slyszalam, ze w usa jest jakis fantastyczny plaster i zastanawialam sie czy juz tutaj jest
)
Antylopka
Potrojna mamuska
pepek fioletem smarujesz i czekasz az odpadnie
w Pl teraz wojuja z pepkami i zamiast fioletu (jak bylo jeszcze przy Wikunii) teraz jakis plyn antyseptyczny - wiele kolezanek walczylo z ropiejacymi pepkami lub nie odpadal nawet po 3 tygodniach...
mona - ok, przetlumacze, ale co zrobie z tym budyniem to nie wiem...
josephine - myslisz ze to takie mleko jak nasze w puszkach? mozna zagotowac te tube? u nas tez sa w tubach, ale one sa duzo gestsze niz w puszkach...
a moze udaloby nam sie spotkac jeszcze przed porodem, co? u Ciebie ladne tereny, dalabys sie wyciagnac na maly spacer? albo na plac zabaw, aby starszaki mialy co robic, a Ty mogla siedziec?
w Pl teraz wojuja z pepkami i zamiast fioletu (jak bylo jeszcze przy Wikunii) teraz jakis plyn antyseptyczny - wiele kolezanek walczylo z ropiejacymi pepkami lub nie odpadal nawet po 3 tygodniach...
mona - ok, przetlumacze, ale co zrobie z tym budyniem to nie wiem...
josephine - myslisz ze to takie mleko jak nasze w puszkach? mozna zagotowac te tube? u nas tez sa w tubach, ale one sa duzo gestsze niz w puszkach...
a moze udaloby nam sie spotkac jeszcze przed porodem, co? u Ciebie ladne tereny, dalabys sie wyciagnac na maly spacer? albo na plac zabaw, aby starszaki mialy co robic, a Ty mogla siedziec?
Ostatnia edycja:
reklama
Antylopka
Potrojna mamuska
szczerze i medycznie Ci powiem, ze nie ma magii w medycynie i ja bym nie kombinowala na pepku dziecka, bo po co skoro stary i powszechnie stosowany sposob dobrze skutkujejosephine- tobie to juz nie duzo zostaloaz zazdroszcze
a o pepek pytam, bo wszedzie sa jakies inne sposoby na niego... slyszalam, ze w usa jest jakis fantastyczny plaster i zastanawialam sie czy juz tutaj jest
)