reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy z FRANCJI!

hej
zoe to ciesze sie ze mogłam jakoś pomóc
a ja teraz jakoś chcę sie właśnie wybrać na zakupy. i obkupić mego Marcelka w ciuchy zimowe. bo późnej juz sił nie będę miała, a trzeba i kurtkę i buty.

Ostatnia edycja:
reklama
magda dziękuje!
ale dzis to jeszcze nie pojadę bo mój maz spi jeszcze po pracy. może w sobotę. albo popatrzę jak sklepy czynne w weekend ten długi sa. bo mi juz ciężko chodzić długo i bez męża to się nie wybieram.
bo jak wezmę Marcelka i pilnować go a tu szukać ciuszków to nie dam rady. po prostu fizycznie. brzuchol coraz większy schylać sie ciężko a jak sie nalatam to i bolec zaczyna. wiec ja z mężem pojadę jemu Marcelka zostawię a sama na zakupki :)
i jeszcze maluszkowi muszę kilka rzeczy dokupić w rozmiarze 60.

przestań! czym sie przerażasz. jak urodzisz malutka to nic ci nie zostanie w zapasie, a jak pokarmisz cycem to od razu zejdzie.
ja miesiąc temu miałam 10kg na plusie. w pierwszej ciąży przytyłam 25kg :szok::szok:

hej

magda : nie przejmuj sie waga i nie porownuj, nie ma sesnu... kazdy organizm jets inny... ja jutro mam pelne 34tyg. i mam 6,5kg na plusie... juz calkiem sporo gromadka osob probowala mnie straszyc, ze pewnie za mala jem, ze dziecko krewetka sie urodzi i podobne *******ki
a ja synka urodzilam tylko 2 tyg przed terminem, czyli w stosunku to obecnego etapu ciazy "za miesiac" i co? i milam 7,5kg-8kg okolo na plusie, to tyle jeszcz ena pewno przytyje w miesiac czy nawet polotra! a synek wcale taka krewetka nie byl, bo na raptem 50cm wazyl sobie 3,5kg :) takze nie ma zasady!!!!

udanych zakupow dziewczyny!
ja kompletuje wyprawke przez web, zamowilam dzis bezdotykowy termometr i elektroniczny nawilzacz powietrza
juz mam prawie wszystko... pozostane "prezenty" do umieszczenia na liste i wyslania rodzince, oraz kilka przyjemnosci w stylu... CIUSZKI CIUSZKI CIUSZKI :)

ide na drzemke, do pozniej !!!!
maz dzis przylatuje do marsylii o 22h, jupppiii :) zostaje z nami 5 dni a 6tego dnia juz wracamy z malym do iDF

mona : jak wasze zdrowko????

aha
co do zakupow to mi juz tez ciezko, i wyprawka, i nawet zcazelam juz o grudniu myslec : bo u nas urodziny + gwiazdka
wiekszosc rzeczy zamawiam przez web i katalogi ( np fnac eveil et jeux) i przychodza do domu
tylko raz sie wybierzemy do toys'a po lego i playmobile
albo nawet meza wysle z dana referencja i sam kupi to co razem wybierzemy na necie
reszte juz na szczescie mam bo nie wyobrazam sobie tego co sie bedzie dzialo w zabawkowych w grudniu... :////
kurtke tez juz mam, tylko mnie czeka jeszcze wlasnie decathlon bo sniegowe buty ale wybierzemy jakis poza miastem gdzie malo ludzie jest

reklama
Do góry