hej
magda : nie przejmuj sie waga i nie porownuj, nie ma sesnu... kazdy organizm jets inny... ja jutro mam pelne 34tyg. i mam 6,5kg na plusie... juz calkiem sporo gromadka osob probowala mnie straszyc, ze pewnie za mala jem, ze dziecko krewetka sie urodzi i podobne *******ki
a ja synka urodzilam tylko 2 tyg przed terminem, czyli w stosunku to obecnego etapu ciazy "za miesiac" i co? i milam 7,5kg-8kg okolo na plusie, to tyle jeszcz ena pewno przytyje w miesiac czy nawet polotra! a synek wcale taka krewetka nie byl, bo na raptem 50cm wazyl sobie 3,5kg

takze nie ma zasady!!!!
udanych zakupow dziewczyny!
ja kompletuje wyprawke przez web, zamowilam dzis bezdotykowy termometr i elektroniczny nawilzacz powietrza
juz mam prawie wszystko... pozostane "prezenty" do umieszczenia na liste i wyslania rodzince, oraz kilka przyjemnosci w stylu... CIUSZKI CIUSZKI CIUSZKI
ide na drzemke, do pozniej !!!!
maz dzis przylatuje do marsylii o 22h, jupppiii

zostaje z nami 5 dni a 6tego dnia juz wracamy z malym do iDF
mona : jak wasze zdrowko????
aha
co do zakupow to mi juz tez ciezko, i wyprawka, i nawet zcazelam juz o grudniu myslec : bo u nas urodziny + gwiazdka
wiekszosc rzeczy zamawiam przez web i katalogi ( np fnac eveil et jeux) i przychodza do domu
tylko raz sie wybierzemy do toys'a po lego i playmobile
albo nawet meza wysle z dana referencja i sam kupi to co razem wybierzemy na necie
reszte juz na szczescie mam bo nie wyobrazam sobie tego co sie bedzie dzialo w zabawkowych w grudniu... :////
kurtke tez juz mam, tylko mnie czeka jeszcze wlasnie decathlon bo sniegowe buty ale wybierzemy jakis poza miastem gdzie malo ludzie jest