reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy z FRANCJI!

reklama
hej

zoe : zdrowka dla malej ! dobrze ze jednak poszlas sprawdzic :)

magdabb : nie wiem co to za bol... a co do badan to ja mam co miesiac siuski, krew, cukier w krwi, moczu, tosmoplaksmoze itp
dzis wlasnie bylam w labo :)

milego dnia wszystkim!

zoe : pojecia nie mam... :((((

magdabb: oby bole ustaly!

ja dzis w szoku bo pospalam do 10h50 i jeszcze po poludniu z 1,5h !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! zeby tak mozna bylo codziennie... ;)

magdabb ja w ciazy wizyte u gin co miesiac na sprawdzzenie czy wszystko ok,reszte badan tez,glukoze robiona mialam.I wymaz na paciorkowca.Ale to wszystko w pl.
zoe372 sama ostatnio mialam ten problem! z fr rzeczy to pojecia nie mam :no:ja dawalam Dicoflor kupiony w polsce zeby chociaz troszke pomogl i jogurty.Duzo zdrowka dla corci!!:tak:
josephine no to ladnie pospalas ;-)oby wiecej takich dni-do poki mozesz:-D!
antylopka ​ojj to nie duzo 6 godzin.

czesc dziewczyny:) przyszly mi te ciuszki z 3 Suisses: Vêtement femme, mode homme et enfant, chaussures, matelas, électroménager et linge de maison i moge wam polecic ta stronke:) a ja juz odpukac lepiej sie czuje... wczoraj nic nie zrobilam nawet obiadu czy prania, a dzisiaj juz mam lepsze samopoczucie:p moze przez te ciuszki hehe wzielam je 60, bo nie wiedzialam jakie duze sa no i musze powiedziec, ze sa dosc spore na metce pisze 3 miesiace i chyba bedzie sie zgadzac.... a no i bawelna na moje oko super, zobaczymy jak po praniu!!
a co do tych badan to chyba bede musiala sie upomniec i zapytac o magnez! dzisiaj kupie sobie nospe w razie "w". buziaczki i milego dnia zycze:)

No to super ze ciuszki przyszly i jestes zadowolona! Widzisz samopoczucie od razu lepsze:-) musisz czesciej zamawiac:-D
Tak na powaznie,dobrze ze juz sie lepiej czujesz.Upominaj sie o badania ...a co;-)

reklama
Do góry