reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy z FRANCJI!

hej

zoe : jestem na poludniu u tesciow niedaleko marsylii i avignionu
zostajemy do 3.11 maz doleci do nas w ten piatek na 5 dni takze takie mini wakacje mamy :)

co do wlosow to ja nie mam porblemu, bo u mnier to na odwrot jest... maly uwielbia sie kapac, nie chce wychodzic z wanny i czasem nie chce mu myc wlosow, za on sam sobie je pomoczy i wtedy juz musze i znow suszenie...

a co do dzidziusia to jak maz chetny to nic tylko dzialac :))))
zobaczysz pozniej latka zleca i juz ci sie nie bedzie chcialo, ale bedziesz zalowac ze az tyle czekalas...

milej niedzieli, ja ide sie polozyc
dziadek i babcia zabrali synka na spacer na rower no to ja ide sie relaksowac w ciszy :)

reklama
Witam dziewczyny:)))
Nadii po antybiotykach juz lepiej,prawie zdrowa,kaszelek jeszcze troszeczke jest.Mi juz tez przeszlo.
Wczoraj pol dnia po za domem bo w cieniu mielismy 18 stopni:tak: tak cieplutko,az zal w domku siedziec.

hej

melduje tylko ze zyje, ale ledwo... rozlozylo mnie przeziebienie...
czuje sie jak zombie, nie spie prze zkaszel i mam ochote walnac glowa w mur z wscieklosci... za za fatum!

no widze kazdy chory! no i moja tez mam pytanie cxzy moge pojsc z nia do PMI bo jest po drugiej stronie ulicy przy szkole , (pediatra nie przyjmie a lekarz rodzinny ma w dupie bo za wczesnie zadzwonilam a on dzis bedzie pozniej w pracy i odlozyl sluchawke co za debil) i nie wiem zcy w tym pmi mogliby mi ja zbadac ?

josephine- ja jestem zombii od dwoch tygodni - katar mnie trzyma, z nosa mi leci jak z kranu, zawalone cale oskrzela, od soboty paracetamol 3 x dziennie, ale ulge przynosi tylko na okolo 3 godz i potem znowu:(
dzis ide do lekarza, musze sie uporac z tymi zatokami, bo mi rowsadzi glowe...

tak co do dzieci - Adas juz zrobi kilka krokow bez trzymania sie, jak ten czas leci... juz powoli musze myslec o jego roczku i torcie:)

antylopka : hej !!!! zdrowka zycze!
czas faktycznie leci jak szalony.... adasko juz za chwile rok..moze i ja urodze pod koniec listopada? a ktorego dokladnie jest A.? 26? 27?
kojarze ze jakos pod sam koniec listopada sie urodzil...
NO I GRATKI PIERWSZYCH KROCZKOW :))))))))))))

ja ciagle chora, ale dzis po poludniu udalo sie pospac wiec czuje sie nawet :)

A gdzie reszta dziewczyn??? :)

no i poszlam do lekarza , normalnego dla doroslych , i okazalo sie ze ucho bardzo czerwone i antybiotyk! mimo ze nie narzeka na bol ucha!
i dostalalm opieprz od pani w centre bo przyszlam po nia wczesniej , ze to trzeba wczesniej mowic ..ja mowie ze wiem ze przepraszam ale tak wypadlo a potem nie da rady..i jakos wybaczyly , kazaly podpisac i czesc! po co tyle gadania! a lekarza rodzinnego to odrazu zmieniam chamisko jedne z niego i tyle! :no::no::no:
no i tak po tym wszystkim usiadlam dopiero po 19 zmeczona jestem :tak:
pozdrawiam was dziewczynki

reklama
Do góry