hej
dziewczyny ubranka to warto sie zabonowac na laredoute.fr
jets katalog w necie i moga tez wyslac do domu.
2 razy w roku s amega wyprzedaze 660% i -70% i ja wteyd kupuje mase wszystkiego za napaarwde niewielkie pieniadze!!!!!!
bardzo fajna i dobra jakosciowa jests eria SOFT GREY z tego katalogu
marys : co do butow to nie ma konkretnej stronki, typu PUMA czy Kickers czay Noel
mozna tak zamawiac na stronie butiku, firmy ale po normalnej cenie
ja mam konto na takich portalach wyprzedazowych i tam codziennie jets kilka wyprzedazy i podaja tez co bedzie za kilka dni i wtedy widze ze beda buty czy posciel czy ksiazki czekam...i danego dnia sie loguje i kupuje
trzeba sie spieszyc bo oferty takie, ze rozchodzi sie wszystko w mgnieniu oka!
ktora chetna to podajcie maila wysle zaproszenie, zebyscie mogly sie zalogowac, stwozryc swoje konto
ja np. sporo wyprawki 3 lata temu tak robilam i pamietam np. ze lezaczek( transat) z firmy babyboov kupilam za 35 euro a cena wyjsciwa sklepowa byla 95!!!!
buty Noel kupuje jak juz pisalam za 35-40 zamiast 75-80
to fajna tez okazja zeby kupic ludziom prezenty taniej, a porzadne, firmowe
np. kuzynce na komunie kupilam wisiorek z bialego zlota z diamencikiem...Za raotem niecale 100 euro a wart ok. 300!
skarpetki kupuje doslownie hurtowo i rajstopy, bo w sklepie drogie, a ja na wyprzedazy pumy place 1,50 - 2 euro za pare!
moglabym tak mnozyc i mnozyc przyklady, ale tam wszystko jest caly rok -50% az do -70% a nawet -80%
tylko trzeba na biezaco podgladac
ja tego co moge uniknac, tro unikam i juz wogole nie kupuje w sklepach bo za hglupote uwazam placic 70% wiecej, placic za wynajem butiku, pensje ekspedientek i cala reszte " w cenie"
z intenetu mam ten sam produkt za 2 lub 3 razy mniej
jak tak mozna, to czemu nie?