reklama

Mamy z FRANCJI!

hej dziewczyny:) ja dzisiaj nie mam sily na nic:/ jakos ziewa mi sie.... a ja nie znosze spac w dzien:p w koncu wlaczyli ogrzewanie u nas takze teraz mam cieplutko w domku.... kurcze, oko mi "skacze" to chyba brak magnezu :/

reklama
ja w dzień kiedyś tez nie spalam. ale od kiedy jest Marcelek i miałam za sobą nie jedna nieprzespana noc jakoś juz sie nauczyłam :) wiec sie nie martw i ty się nauczysz :) baa czasem to nawet pokochasz :)))
no ponoć powieka lata od braku magnezu. bierzesz jakieś witaminki dla ciężarnych?
ale kawkę odstaw kup se kakałko i czekoladkę :) i sałatę zielona co dzień na obiadek se serwuj.

pije tylko bon jour... a witamin sie biore bo odpoczatku ciazy wymiotowalam zawsze po nich i lekarz stwierdzil, ze tak bedzie juz po kazdych witaminach... teraz biore ten ossopan przez 2 tyg 3x 2tabl i zastanawiam sie czy moglabym magnez brac... a kakao pilam codziennie i juz troszke mi obrzydlo chociaz staram sie...

hej

dziewczyny ubranka to warto sie zabonowac na laredoute.fr
jets katalog w necie i moga tez wyslac do domu.
2 razy w roku s amega wyprzedaze 660% i -70% i ja wteyd kupuje mase wszystkiego za napaarwde niewielkie pieniadze!!!!!!
bardzo fajna i dobra jakosciowa jests eria SOFT GREY z tego katalogu

marys : co do butow to nie ma konkretnej stronki, typu PUMA czy Kickers czay Noel
mozna tak zamawiac na stronie butiku, firmy ale po normalnej cenie
ja mam konto na takich portalach wyprzedazowych i tam codziennie jets kilka wyprzedazy i podaja tez co bedzie za kilka dni i wtedy widze ze beda buty czy posciel czy ksiazki czekam...i danego dnia sie loguje i kupuje
trzeba sie spieszyc bo oferty takie, ze rozchodzi sie wszystko w mgnieniu oka!

ktora chetna to podajcie maila wysle zaproszenie, zebyscie mogly sie zalogowac, stwozryc swoje konto

ja np. sporo wyprawki 3 lata temu tak robilam i pamietam np. ze lezaczek( transat) z firmy babyboov kupilam za 35 euro a cena wyjsciwa sklepowa byla 95!!!!
buty Noel kupuje jak juz pisalam za 35-40 zamiast 75-80
to fajna tez okazja zeby kupic ludziom prezenty taniej, a porzadne, firmowe
np. kuzynce na komunie kupilam wisiorek z bialego zlota z diamencikiem...Za raotem niecale 100 euro a wart ok. 300!
skarpetki kupuje doslownie hurtowo i rajstopy, bo w sklepie drogie, a ja na wyprzedazy pumy place 1,50 - 2 euro za pare!

moglabym tak mnozyc i mnozyc przyklady, ale tam wszystko jest caly rok -50% az do -70% a nawet -80%
tylko trzeba na biezaco podgladac
ja tego co moge uniknac, tro unikam i juz wogole nie kupuje w sklepach bo za hglupote uwazam placic 70% wiecej, placic za wynajem butiku, pensje ekspedientek i cala reszte " w cenie"
z intenetu mam ten sam produkt za 2 lub 3 razy mniej
jak tak mozna, to czemu nie? ;)

magda : ja biore magnez bo tez mi sie zaczely skurcze w luydkach, skaczaca powieka itp
ale mi przepisal moj gin...
zapytaj w aptece, kobietka na pewno poradzi czy w ciazy mozna brac ( mozna na pewno) tylko w JAKICH DAWKACH

josephine dzieki za linki ,przydadza sie:tak: jak mezulek przyjdzie to mnie zaloguje bo ja jezyka nie znam:zawstydzona/y:
ja tak samo bralam magnez bo mialam w ciazy skurcze lydek.Ale gdzies 2 tygodnie prze terminem porodu kazala mi juz odstawic moja gin,bo ponoc on opuznia i mogloby sie skurczy nie dostac.

hello. a ja dzisiaj od rana na nogach... rano bylam na saint cloud zrobic badania i zapisac sie na wizyte (14 listopada) juz sie doczekac nie moge :ppozniej sniadanie i wzielam sie za sprzatanie:/ musze ogarnac szafy, zeby zrobic mlodej miejsce:))

reklama
hej
u nas dziś słonko piękne świeci, ale chłodno już.
czuc ze jesień przyszła.
josephine
a ja wcześniej zrozumiałam ze ty masz sklep internetowy tylko z butami jakiś oblukany.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry