reklama

Mamy z FRANCJI!

magda to gratki Oliwki:)) i uwazaj tam na siebie i brzusia,odpoczywaj czesto!!
Fajna ta stronka,ja nigdy z niej nic nie zamawialam,ale zaraz sobie popatrze co tam jest:-) ciekawego moze i ja cos Nadii zamowie ...co do rozmiarowki to jest calkiem inna niz w pl co nie?? nie moglam sie polapac zaraz po przyjezdzie troche:rofl2:

reklama
magdabb : ja tez nie zamawialam nigdy z 3suisses, jedyne co katalogowe to la redoute - uwielbiam :)

mona : jak nadia ??? ty ???

ja znow oczy jak 5zl, maly spi a ja nic...
licze ze na wakacjach u tesciow jak nie bede musiala spac na sile wg zegarka i drzemki malego to sie uda zrelaksowac i pospac w ciagu dnia wiecej
jak tata byl to spiuchalam sobie :)

marys a mozesz cos polecic???chodzi mi o ten probiotyk...nie wiem jaki jest dobry tu w Fr :no:
nie kupowałam tu nigdy nic :( wiec nie poradzę. zapytaj sie farmaceuty.
a jak wam nic nie da to daj jej trochę co dzień tego jogurtu actimel. to tez probiotyczni działa.

a ja sie zdrzemnęłam z synkiem i teraz jestem ze wszystkim do tylu.

magda i ja nigdy nic nie kupowałam. ale ceny niektórych rzeczy na tej stronce naprawdę atrakcyjne.

magdabb : a to moja ulubiona forma zakupow ubran DLA DZIECI, bo dziecka rozmiar znasz i jest PEWNY. a w sklepie i tak ci dziecko male nie d aprzymierzyc
ja glownie tak zamawiam, nie tarce czasu na chodzenie po sklepach, kolejki itp
i naprawde rzadko ( wlasciwie nie pamietam kiedy i ile razy...) zdarzylo sie zaebym byla rozczarowana... co innego ubrania dla doroslych, tzreba przymierzc, rozmiar, jak lezy...
a dzieciom : 2 lata to 2 lata, 12 m-cy to 12 znasz wzrost dziecka i wiesz jaki rozmiar trzeba brac :)
zobaczysz kilka zmaowien i tak opykasz firmy i rozmiarowke ze bedziesz brala non stop :)
ja biore ptrawie wszystkie marki przez internet, jak cos kupie w sklpeie to dlatego ze przechodem mi wpadlo w oko
po kilku latach doswiadczenia przez internet zamawiam synkowi nawet buty, i tak z aodbre typu NOEL place nie 75-80 a 35 euro ;) ja tam internet w zakupach dzieciecych jak najbardziej polecam :)
mi dzis wlasnie przyszedl karton pelen ale nie ciuszkow;..ale ksiazek dla dzieci :) czesc dla synka a czesc dla dzieci na urodziny juz tak "na zapas" :)

Witam dziewczyny:)))
Ja juz lepiejj a Nadia jeszcze gorzej kaszle!! tak jakby jej sie tam wszystko odrywalo,mam nadzieje ze antybiotyki pomoga.Daje jej Dicoflor(probiotyk),poszukalam ze mam jeszcze z polski,na cale szczescie...szkoda ze jakiegos dobrego syropku nam nie wypisala do tego.
Ja bedac w polsce bardzo duzo ciuszkow kupowalam zawsze na allegro ,ale tylko od sprawdzonych sprzedawcow i nigdy sie nie zawiodlam.Tutaj nie znam stronek Francuzkich z ktorych sie oplaca kupowac-a szkoda bo z pewnoscia dla Nadii cos bym zamowila.Obecnie szukam 2 kombinezonow cieplutkich na zime do polski....
josephine podaj linka do stronki z ktorej warto zamowic jakies ubranka,ktora mozesz polecic:)))

Ostatnio edytowane przez moderatora:
mona jest taki syrop w aptece Maxilase to by odkrztusza sie ładnie. ale ja bym na twym miejscu zrobiła jej syrop z cebuli i miodu i podawała po kilka razy dziennie. naprawdę babcine sposoby czynią cuda.
magda mam nadzieje ze będziesz zadowolona z zakupów. ja wczoraj w sklepie kopiłam 3 pajacyki dla maluszka. tez takie śliczniutkie :)
josephine a podeślij ta stronkę z butami. ja muszę Marcelkowi kupić na zimę coś.

reklama
a syrop z cebuli polecam bardzo. ja zawsze dla Marcelka podaje jak chory.
albo jeszcze Stodal jest, ale ja nie wiem czy twoja nie za malutka jest. może jakiś inny syrop firmy Boiron

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry