reklama

Mamy z FRANCJI!

reklama
josephine WSZYSTKIEGO NAJJJJLEPSZEGO :-) ode mnie i Nadusi:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:

marys ja Ci na priv wysle moje namiary na NK :)
magda juz potwierdzone corcia:) fajnie!

A ja wczoraj pojechalam z mezem do lekarza z Nadia.No i jest pierwszy raz...na antybiotyku:-( mi tez nie przechodzi cholerstwo!!

mona : dziekuje :))))))))))
antybiotyk - trudno...Moj tez pierwszy raz dostal po 1 urodzinach... no i raz nie znaczy ze zawsze...co innego jakby ci mala chorowala co 3 m-ce!!!

magdabb: super ze cora potwierdzona, mozesz zaczac rozowy sezon zakupowy :)
macie wybrane juz imie?????? :)

josephine 100 lat w szczęściu! lekkiego i krótkiego porodu w terminie. by dzieci ci sie zdrowo chowały!
i muszę ci powiedzieć ze strasznie drobniutko wyglądasz na zdjęciach. az niewiarygodnie :) masz taka dziewczęcą urodę.
mona no trudno co poradzisz. czasem i antybiotyk trzeba dawac. podawajcie jej tylko teraz probiotyki by nie wyjałowić organizmu. zdrówka!!!
magda :) czyli już na pewno Oliwia? och to zaczynaj przygotowania pełną para. ty masz termin już na luty?

josephine no dokladnie nie tak zle,przeciez to dopiero pierwszy antybiotyk a ja sie stresuje....;-)
marys a mozesz cos polecic???chodzi mi o ten probiotyk...nie wiem jaki jest dobry tu w Fr :no:
antylopka to super ze praca zadowala:-) i weekend superasny!

antylopka, marys : HEJ i DZIEKUJE :)

marys : dziekuje za komplement co prawda u ciebie tylko 1 fotka, ale tez masz bardzo delikatna, subtelna urode :) i lubie krotkie fryzurki... nie, nie lubie. UWIELBIAM!!! a od lat mam poldlugie wlosy ...dla meza sie poswiecilam...hehe

antylopka : oby tydzien szybko zlecial :) a kiedy nastepny urlop ????
dajesz wiki do centre de loisirs w te wakacje czy masz troche wolnego????

Josephine- wszystkiego najlepszego. Wlasnie wybralam lek nazywa sie OSSOPAN... Kojarzycie moze? Dojde do domu to sprawdze co to jest... Imie juz niby jest Oliwia- maz sobie wybral, a ze ja nie mialam wymyslonego dla dziewczynki wiec sie zgodzilam przyjac jego inicjatywe :)) a niech ma i sie cieszy heheh ;)) jakby byl chlopiec bylby benjamin- od dawna mi sie podoba to imie.. Ja juz po pracy wlasnie wracam do domu, tyle ze musialam sobie usiasc po drodze i odpoczac bo bol brzucha sie odezwal :/ milego popoludnia dziewczynki

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry