Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
mona : dziekuje )))))))))
antybiotyk - trudno...Moj tez pierwszy raz dostal po 1 urodzinach... no i raz nie znaczy ze zawsze...co innego jakby ci mala chorowala co 3 m-ce!!!
magdabb: super ze cora potwierdzona, mozesz zaczac rozowy sezon zakupowy
macie wybrane juz imie??????
josephine 100 lat w szczęściu! lekkiego i krótkiego porodu w terminie. by dzieci ci sie zdrowo chowały!
i muszę ci powiedzieć ze strasznie drobniutko wyglądasz na zdjęciach. az niewiarygodnie masz taka dziewczęcą urodę. mona no trudno co poradzisz. czasem i antybiotyk trzeba dawac. podawajcie jej tylko teraz probiotyki by nie wyjałowić organizmu. zdrówka!!! magda czyli już na pewno Oliwia? och to zaczynaj przygotowania pełną para. ty masz termin już na luty?
josephine no dokladnie nie tak zle,przeciez to dopiero pierwszy antybiotyk a ja sie stresuje....;-) marys a mozesz cos polecic???chodzi mi o ten probiotyk...nie wiem jaki jest dobry tu w Fr antylopka to super ze praca zadowala:-) i weekend superasny!
marys : dziekuje za komplement co prawda u ciebie tylko 1 fotka, ale tez masz bardzo delikatna, subtelna urode i lubie krotkie fryzurki... nie, nie lubie. UWIELBIAM!!! a od lat mam poldlugie wlosy ...dla meza sie poswiecilam...hehe
antylopka : oby tydzien szybko zlecial a kiedy nastepny urlop ????
dajesz wiki do centre de loisirs w te wakacje czy masz troche wolnego????
Josephine- wszystkiego najlepszego. Wlasnie wybralam lek nazywa sie OSSOPAN... Kojarzycie moze? Dojde do domu to sprawdze co to jest... Imie juz niby jest Oliwia- maz sobie wybral, a ze ja nie mialam wymyslonego dla dziewczynki wiec sie zgodzilam przyjac jego inicjatywe ) a niech ma i sie cieszy heheh ) jakby byl chlopiec bylby benjamin- od dawna mi sie podoba to imie.. Ja juz po pracy wlasnie wracam do domu, tyle ze musialam sobie usiasc po drodze i odpoczac bo bol brzucha sie odezwal :/ milego popoludnia dziewczynki