Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Witam :-)
Ja tylko na chwilke.Nadia od 2 dnie chora(katar,kaszel)strasznie marudzi...do tego jeszcze mnie rozlorzylo wczoraj,noc nie przespana Tak szybciutko,Nadii roczek nawet sie udal i co dziwne bylo milo(chodzi mi o tesciow)posiedzieli od 18 do 22:30 nawet sporo.Torcik byl bardzo dobry(czekoladowy),ale jak dla mnie w pl sa o niebo lepsze!Napis zrobili,taki sobie,chyba ciezko im bylo po polsku napisac i to dlatego hihi zaraz wstawie fotke.Nadia zlapala rozaniec(od razu,nic innego nawet nie dotkla,nic ja nie interesowalo),bedzie swieta po mamuni wiecej fotk na NK
mona : zdrowka ! a napis - co chcesz? dobry! takim zakopianskim stylem
ja padam na pyszczek nie udalo mi sie zdrzemnac a mlody wciaz spi (od 12h30)... ide zaraz po kawe bo wykopyrtne...
fajnie ze wam sie urodzinki udaly
ja za 2 dni swietuje moje znaczy sie symbolicznie, bo na zadne imprezey i placki nie mam sily wiec bedzie pamiatkowe zdjecie i PREZENT hahahahahhaa
Dzieki:*:*
haha dobrze napisalas zakopianskim stylem;-) a jutro kochana Twoje swieto ?:-)
Ja dzis wybiore sie z Nadia do lekarza jednak,nic jej nie przechodzi,katar i kaszel gorszy(bierze az ja na wymity)!ja tak samo dalej kiepsko sie czuje....
A reszta kobietek to gdzie sie podziala?
hej dziewczyny a ja dzisiaj leniu****e w domku i czekam do 17- wizyta u ginekologa) mam nadzieje, ze wszystko bedzie oki!
cos mam ostatnio twardy brzuch i pobolewa mnie w prawym boku, ze az promieniuje na noge- dzisiaj musze mu to zgloscic... a tak poza tym to nic ciekawego sie u nas nie dzieje buziaczki i zdrowka zycze
mona : zdrowka dla was!
tak, jutro moje swieto ale jakos nastroju z tego zmeczenia nie mam... odpisze pozniej na nk, napisalam i mi sie wiadomosc skasowala... nie mam sily rozpoczynac, zwlaszcza ze maly zasnal wie clece korzystac i polezec...
josephine ja bylam wlasnie w kiabi. nie powiem byly pajacyki rozpinane tak z przodu, ale jakosc wykoniania i material mi nie odpowiadaly. jestem dalej w poszukiwaniu
ale wczoraj wyciagnelam torbe z ciuszkami i sie rozeznalam ile czego mi trzeba. alez fajne te ciuszki maluszki mona torcik wyglada pysznie. i 100 lat w zdrowku dla Nadii! magda samych dobrych wiesci u lekarza.
u mnie wlasnie deszcz padal. i jakos tak w ogole szaro i buro. nic mi sie nie chce
marys : jesli szukasz dobrej jakosci to naprawde super i nie do zdarcia sa petit bateau. Ja osobiscie takie kupuje na pozniej, bo te pierwsze pizmamki 54cm i 62cm starczaja na chwile i potrzeba ich sporo, wiec 40 czy 45 euro za pizamke to troche duzawo...
ja na poczatek z poldkiem mialam c&a h&m glownie, sporo la redoute i vertbaudet (dobra jakosc i ceny ok!) kiabi no i moze wlasnie 1 czy 2 dla przyjemnosci z PB. teraz dokupuje gl. h&m 1 bialy komplet pizamowy PB, no i z monorpix bout de chou serie - uwielbiam! moze tam jeszcze popatrz
podaj mi na pw swoje namiary to sprobuje cie znalezc na nk bo ja jetsem nieznajdywalna
i jestem po wizycie wszystko u nas w porzadku i podtwierdzil plec- dziewczynka dostalam tabletki na ten bol brzucha, ale jutro je wykupie, bo dzisiaj juz nie mam sily na nic... chyba stres opadl buziaki i milego wieczoru!!
magda : hej
super ze u was ok
co na brzuch dostalas? spasfon ???? ja od maja biore spasfon bo mi siebole i skurcze zaczely w 9/11 tc
a tu juz 33 leci i oby ditrwac jescze 5 pelnych tygodni