reklama
magdabb
Fanka BB :)
miejmy nadzieje, bo cos mnie mdlosci z powrotem zaczely meczyc:/
marys16
magda czekaj jeszcze czekaj. z tydzień jeszcze nóżki zaciskaj niech Oliwka rośnie.
josephine no masz całkowita racje. jak ten kraj mam być mi przyjazny jak ja jemu okoniem stoję. głupia baba jestem bo sie wiecznie od tego fr migam. ale muszę muszę muszę sie wziąć za siebie. przecież będzie mi sie dzięki temu lepiej żyć.
zoe to udanej przeprowadzki!
josephine no masz całkowita racje. jak ten kraj mam być mi przyjazny jak ja jemu okoniem stoję. głupia baba jestem bo sie wiecznie od tego fr migam. ale muszę muszę muszę sie wziąć za siebie. przecież będzie mi sie dzięki temu lepiej żyć.
zoe to udanej przeprowadzki!
marys : jak macier w planach tu zostac na stale, to lepiej faktycznie sie wziac za francuski, bo rok dwa i bedzies zgo mialam dobrze opanowanego i "z glowy", a tak to mozesz tu mieszkac wiele lat i czuc sie nie jak u siebie
a pozniej tez twoje dzieci ebda to widziec i nie wiadomo jak sie z tym czuc, a przeciez ich zycie, ich " u siebie" bedzie TU
antylopka : co u ciebie????
a pozniej tez twoje dzieci ebda to widziec i nie wiadomo jak sie z tym czuc, a przeciez ich zycie, ich " u siebie" bedzie TU
antylopka : co u ciebie????
josephine dzieki...znalezlismy mieszkanie przez agencje, ale juz zrezygnowalismy bo w oststniej chcwili zobaczylam ze za sciana praktycznie jest cmentarz!!!!!!!!!!! we wtorek ide ogladac nastepna chate i ta bardzo sie nam podoba tez duza ....zobaczymy
zoe : cmentarz za sciana ???????????????? o nieeee 

teraz szukacie w tym samym miescie/dzielnicy ????
no i nie napisalas jak z tym rodzenstwem
ja wrocilam z zakupow i padam. w monorpixie w sobote SZAL... ile ludu
pokorzystalam z koncowki soldow
spedzilam 40min w aptece bo sie cholera praktykantka na mnie cuzyla ( piana...) i teraz wrocilam, siadlam z tylkoem
wszyscy 3mezczyzni spia, a ja kawa ciasto i chwila spokoju w pozycji siedzacej

teraz szukacie w tym samym miescie/dzielnicy ????
no i nie napisalas jak z tym rodzenstwem
ja wrocilam z zakupow i padam. w monorpixie w sobote SZAL... ile ludu
pokorzystalam z koncowki soldow
spedzilam 40min w aptece bo sie cholera praktykantka na mnie cuzyla ( piana...) i teraz wrocilam, siadlam z tylkoem
wszyscy 3mezczyzni spia, a ja kawa ciasto i chwila spokoju w pozycji siedzacej
magdabb
eee tam ja jestem 
reklama
magdabb
ja lece do sklepu
buziaczki i milej drzemki