reklama
Ok to bede o 10. Ja mam Twój numer telefonu, ja zmieniłam. Jak cos to bede dzwonić ale spotykamy sie na przystanku wiec spoko 
poznamy sie chyba
Tylko gdzie dokładnie sie spotykamy zeby awwa wiedziała, Ty zdecyduj ;-)
poznamy sie chyba

Tylko gdzie dokładnie sie spotykamy zeby awwa wiedziała, Ty zdecyduj ;-)
a ja niestety nie dam rady
mam pelno spraw do pozalatwiania sie okazalo, myslalam ze sie wyrobie ale nic z tego, bede gdzies tam w centrum ale nie wiem dokladnie o ktorej i mam pare miejsc do obskoczenia...
szkoda, mam nadzieje ze nastepnym razem sie uda. Ale wam życzę miłego spotkania, ładny dzień
szkoda, mam nadzieje ze nastepnym razem sie uda. Ale wam życzę miłego spotkania, ładny dzień
hej mamuski dawno tu nie zagladalam... ale obiecuje sie poprawic. nawet niewiem czy mnie ktos jeszcze pamieta?? Kasia bardzo ci wspolczuje, wlasnie przeczytalam co sie stalo trzymaj sie i badz dzielna.W wielkim skrocie to ja wrocilam do pracy opiekujemy sie z mezem synkiem na spolke on ranki a ja popoludnia. Poki co dobrze nam idzie a i synek zadowlolny ze z rana ma tate a pozniej mnie. Ja wrocilam tylko na 5h dziennie czyli zbyt duzo nie pracuje ale zawsze to inaczej niz tylko w domku... Aaaa witam wszystkie nowe mamy i gratuluje!
reklama