reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamy z Leicester

Takkk ja sie jeszcze bycze :) m przyleciał w piątek więc trochę jeździmy :) jeszcze trochę i do domku, gdzieczeka mnie remont generalny salonu i chłopców pokój rownież .... Wszystkie nowe meble bo zamieszkają razem :) duzoooo roboty

reklama
Agusia to sie bycz na całego jeszcze :-D Remontu wspolczuje ale efekt bedzie wiec to cieszy człowieka :tak:

Awwa, Verita nic sie nie zmieniło, co nie?
verita o 10 na przystanku?? Jak myślisz? ;-)

AGusia no z remontem jest zawsze dużo roboty :)
pola nic sie nie zmienilo tylko ja dalej nie wiem w ktorym miejscy się mamy spotkać :-)

dawajcie numery tel. na priva do mnie bo nigdy sie nie spotkamy,autobus jest o 10.11 to mysle tym jak sie nie wyrobisz to nastepnym jest jakies 12 minut pozniej tylko daj znac, masz moj numer ja nie zmienialam ?

Ok to bede o 10. Ja mam Twój numer telefonu, ja zmieniłam. Jak cos to bede dzwonić ale spotykamy sie na przystanku wiec spoko :)
poznamy sie chyba :-D
Tylko gdzie dokładnie sie spotykamy zeby awwa wiedziała, Ty zdecyduj ;-)

Verita,polaa wyslalam wam moj numer na priv (chyba, bo pierwszy raz wysylalam i nie jestem pewna czy na pewno poszły :p )
ja bede w abbey parku tak na 10 30, napiszcie mi smsa jak juz sie dogadacie gdzie jestescie to dojde :)

a ja niestety nie dam rady :( mam pelno spraw do pozalatwiania sie okazalo, myslalam ze sie wyrobie ale nic z tego, bede gdzies tam w centrum ale nie wiem dokladnie o ktorej i mam pare miejsc do obskoczenia...
szkoda, mam nadzieje ze nastepnym razem sie uda. Ale wam życzę miłego spotkania, ładny dzień :)

hej mamuski dawno tu nie zagladalam... ale obiecuje sie poprawic. nawet niewiem czy mnie ktos jeszcze pamieta?? Kasia bardzo ci wspolczuje, wlasnie przeczytalam co sie stalo trzymaj sie i badz dzielna.W wielkim skrocie to ja wrocilam do pracy opiekujemy sie z mezem synkiem na spolke on ranki a ja popoludnia. Poki co dobrze nam idzie a i synek zadowlolny ze z rana ma tate a pozniej mnie. Ja wrocilam tylko na 5h dziennie czyli zbyt duzo nie pracuje ale zawsze to inaczej niz tylko w domku... Aaaa witam wszystkie nowe mamy i gratuluje!

reklama
Kessi pamiętamy ;-) Wpadaj częściej.

awwa szkoda, ze nie dalas rady sie spotkać, moze następnym razem?! :-)

Chciałam napisać, ze Verita ma słodka córeczkę, taka śliczna blondyneczke :tak:

Do góry