Karolina1987W
Fanka BB :)
Czesc dziewczyny, bede mama dopiero w pazdzierniku ale juz sie ciesze, ze bede miala z kim popisac

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

Witaj. Gdzie dokładniej mieszkasz? Napisz coś więcej o sobie.Tutaj większość dziewczyn całą ciążę przechodziło,ja również. Dobrze jest, mało stresu i narzekać nie można.Czesc dziewczyny, bede mama dopiero w pazdzierniku ale juz sie ciesze, ze bede miala z kim popisac![]()
No nie wierze nastepna mama na saffron ??? Ja tez saffron kolo ronda tego duzego. Gdzie masz polozna? Jak w St. Chtistofer to nie zgadzaj sie na lucy to taka leniwa .... tu sobie dopisz ze szok.Mieszkam w okolicy safron, w lester jestem juz prawie 6 lat, czekam na pierwsza wizyte u midwife i juz sie doczekac nie moge![]()
No nie wierze nastepna mama na saffron ??? Ja tez saffron kolo ronda tego duzego. Gdzie masz polozna? Jak w St. Chtistofer to nie zgadzaj sie na lucy to taka leniwa .... tu sobie dopisz ze szok.
.. Ja niestety pierwszym razem trafilam na strasznie zaklamana polozna, ktora na pierwszej wizycie wprowadzila mnie w blad.. A na kolejnej wizycie przez dobre kilkanascie minut rozmawiala przez telefon, a na pytania odpowiadala mi pielegniarka.. Mialam na tyle szczescia, ze nie tylko jedna polozna sie mna "zajmowala", wiec po prostu dalam spokoj i postanowilam to zignorowac.. Moja przychodnia SureStart znajduje sie na Vancouver Road i tam sa chyba 3 polozne.. 2 bardzo fajne i pomocne plus jedna calkowicie niezaangazowana w cokolwiek. Tez wybralam porod w Generalu i mam nadzieje, ze to dobry wybor :-) Juz lada dzien powinnam urodzic slodkiego bobaska, wiec w miare mozliwosci trzymajcie za mnie kciuki
bo boje sie straszliwie... Swoja droga.. Mieszkam w centrum, sa tu jakies mamy mieszkajace w centrum ? Pozdrawiam cieplutko mamusie te przyszle i terazniejsze ;-)