• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy z Leicester

reklama
No nie wierze nastepna mama na saffron ??? Ja tez saffron kolo ronda tego duzego. Gdzie masz polozna? Jak w St. Chtistofer to nie zgadzaj sie na lucy to taka leniwa .... tu sobie dopisz ze szok.

wow:) ja mieszkam za fairway, zapisana jestem do Practice Asquith na welford, mam pierwsza wizyte z polozna na 22marca z jakas lucy ale nie wiem czy to ta sama o ktorej piszesz?:/

Mam nadzieję że nie, babka ok 30-35 lat, strasznie niedorobiona, wolną, leniwa i nie umie pobrać krwi , ja do royala jezdzilam na pobranie bo po pierwszej jej próbie się wkurzylam i powiedziałam co yale o jej umiejętnościach. Szkoda tylko że dopiero na porodowce się dowiedziałam ile błędów popełniła. Jakbym miała kiedykolwiek jeszcze poloznej potrzebować to z dała od niej. A i jeszcze jedno to była jedyną polozna która przychodząc do noworodka nie umyka rąk i nie przyniosła wagi a miała ja w aucie. A tak odemnie jak będą pytać gdzie chcesz rodzic radzę General hospital.

Zdecydowanie dobra polozna to podstawa:tak:.. Ja niestety pierwszym razem trafilam na strasznie zaklamana polozna, ktora na pierwszej wizycie wprowadzila mnie w blad.. A na kolejnej wizycie przez dobre kilkanascie minut rozmawiala przez telefon, a na pytania odpowiadala mi pielegniarka.. Mialam na tyle szczescia, ze nie tylko jedna polozna sie mna "zajmowala", wiec po prostu dalam spokoj i postanowilam to zignorowac.. Moja przychodnia SureStart znajduje sie na Vancouver Road i tam sa chyba 3 polozne.. 2 bardzo fajne i pomocne plus jedna calkowicie niezaangazowana w cokolwiek. Tez wybralam porod w Generalu i mam nadzieje, ze to dobry wybor :-) Juz lada dzien powinnam urodzic slodkiego bobaska, wiec w miare mozliwosci trzymajcie za mnie kciuki :zawstydzona/y: bo boje sie straszliwie... Swoja droga.. Mieszkam w centrum, sa tu jakies mamy mieszkajace w centrum ? Pozdrawiam cieplutko mamusie te przyszle i terazniejsze ;-)

reklama
Witam nową przyszłą mamę i życzę dobrego samopoczucia w ciąży.
My siedzimy w Pl przylecieliśmy wyleczyć naszego synka bo w UK kazali nam czekać aż choroba sama minie a ma zdiagnozowane posiadanie mycobakterii. Więc mamy umówione spotkanie z pediatra na piątek zobaczymy co nam powie.
pozdrawiamy Wszystkie mamy z PL

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry