reklama

Mamy z Limerick

ach tam nie znam się.wiem tylko że znajomej córa jak miała wirusa to wymiotowała,miała biegunkę no i gorączka.podobno przy wirusówkach gorączka jest jednym z głównych objawów.ale ja takich doświadczeń osobiście(na szczęście) nie mam więc trudno mi powiedzieć.mam nadzieję że to fałszywy alarm

Justysia a ja mam acidolac jak coś-jak będzie wymiotować to trzeba uzupełniać probiotyki.jednak liczę na to że wszystko przejdzie tak nagle jak się pojawiło

Heh, jak widać teoria swoje a praktyka swoje ;-)!

Justysia21, zdrówka dla Juleczki życzę!

Zmykam już spać, chociaż najchętniej czekałabym przy kąpie na wieści, no, ale Oliwią sie trzeba w nocy zająć, no i rano też... Obiecałam wężowi, że tym razem ja wstaje z Pyzą, ech...

reklama
Drzozdusia no mowie Ci mialam wrazenie ze to mi sie stalo :( Cierpialam razem z malenka :( Ale jest juz ok :) Mala wszystko szybko zapomniala :))

Ok zmykam spac Dobrej nocki wam zycze Bye bye bye bye bye :))

Jula zasnela jak w nocy bedzie to samo ze zwymiotuje to pojedziemy do szpitala!!! oby wszystko zniknelo :(
ide sie wypluskac i tez do wyrka bo nie wiadomo co z nia w nocy bedzie!!!! moja biedna mala Iskierka :(:(:(

Ostatnia edycja:
Dzień dobry!!!! No i tak jak obiecałam wężowi dziś ja na służbie od rana hehehehehehehehehehe... Młoda na całe szczęście wstała o 07.30 więc da się żyć ;-)!

Justysia21, jak tam Julcia??? Mam nadzieję, że wszystko oki i że się Maleństwo już nie męczyło???

A jaka ma być dziś pogoda :confused:? Kto wie? :-)

hej...mam nadzieje,ze z julka wszystko oki!!!!!!!!!!!kurcze ja tez sie cos nie tak czuje,żołądek mnie boli,chyba jakis wirus w powietrzu fruwa bo synek mojej kolezanki tez wymiotuje..
marta a jak my sie zmiescimy???ilu osobowe masz auto??

dżem dobry.pogoda na dziś-częściowe zachmurzenie bez opadów,temperatura ok 16-17 stopni;-)
zmykam umyć głowę i jedziemy zapisać Laurę do szkoły.trzeba się wziąć za reformowanie tego stworzonka:sorry2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry