reklama

Mamy z Limerick

biedna Juleczka nasza malutka:-(ja przyjade z mezulem tylko jakby ktos mi mogl podac adres Agi,bo nimom:zawstydzona/y:
Alexx a to ci krolik uciekinier:-Dsasiadka musiala miec pyszna kwiatki:-D

reklama
hej.już wróciliśmy.Laura idzie do szkoły we wrześniu 2012 roku czyli jak skończy 4 lata.im szybciej tym lepiej.złapie język i potem nie będzie miała problemu.dyrektor powiedział że to najlepszy moment był żeby ją zapisać bo potem ciężko z miejscami. zapisaliśmy ją do st.patrick's school na dublin road.tam gdzie dziewczyny Agi.myślę że zapisać trzeba jak najprędzej bo ma się wtedy wybór a tak trzeba dać dziecko do szkoły tam gdzie zostanie miejsce i różnie można trafić.moja znajoma tak miała i nie jest zadowolona.jej córki chodzą do szkoły gdzie panuje rasizm i Polacy są prześladowani.a ta szkoła ma bardzo dobrą opinię,Aga też sobie chwali więc woleliśmy to już załatwić.dyrektor powiedział też że jak mały się urodzi to też lepiej od razu zapisać:-)

to się Justyś porobiło.daj znać jak coś będzie wiadomo

Alex no no no to masz kroliczka cwaniaczka :))
justysia napisz co i jak po badaniach !

A w zwiazku z szkola to tez pojdziemy zapisac :) A jaka radzicie dziewczyny i aby byla nie za daleko doradoyle :))

Sylcia w szpitalu powiedzieli,ze jesli dziecko robi siusiu i jest pogodne to zdrowe!!!!:no::szok: to co nam ta pani doktor powiedziala to sami wiedzielismy....porazka jakas a Jula dalej po kazdym jedzonku wymiotuje i za bardzo to ona w ogole nie chce jesc!!!! i jeszcze za taka super porade tak se licza w tym szpitalu sze szok i jeszcze do tego 3 godziny tam siedzielismy.....
Drozdusia dzieki za dostawe ;-) a mnie tak zmoglo z Jula, mogl mnie Bart obudzic!!!!

Sylcia w szpitalu powiedzieli,ze jesli dziecko robi siusiu i jest pogodne to zdrowe!!!!:no::szok: to co nam ta pani doktor powiedziala to sami wiedzielismy....porazka jakas a Jula dalej po kazdym jedzonku wymiotuje i za bardzo to ona w ogole nie chce jesc!!!! i jeszcze za taka super porade tak se licza w tym szpitalu sze szok i jeszcze do tego 3 godziny tam siedzielismy.....
Drozdusia dzieki za dostawe ;-) a mnie tak zmoglo z Jula, mogl mnie Bart obudzic!!!!

Justyna mimo ze sie nie odzywamy!
to radze zmienic poprostu mleko!my mielismy ten sam problem z Susanka i po zmianie mleka wszystko przeszlo!tym bardziej ze nie piszesz niczego o goraczce ani biegunce!kupcie jeszcze czopki przeciw wymiotne i podawajcie plyny!pozdrawiam i wiecej wam w zdanie nie wchodze

Ostatnia edycja:
hello:)

JUSTYS biedna ta Wasza Juleczka.....miejmy nadzieje ,ze jutro bedzie jej lepiej....szkoda ,ze nie mogliscie przyjsc:(
CAMOMILE jak tam Igorek???????????????????????
dzieki dziewczynki za wszystko:)szkoda ,ze tak szybko poszlyscie:(
aaaaa ktora zostawila niebieski kubeczek z dziubkiem???????????

Justyna mimo ze sie nie odzywamy!
to radze zmienic poprostu mleko!my mielismy ten sam problem z Susanka i po zmianie mleka wszystko przeszlo!tym bardziej ze nie piszesz niczego o goraczce ani biegunce!kupcie jeszcze czopki przeciw wymiotne i podawajcie plyny!pozdrawiam i wiecej wam w zdanie nie wchodze

dzieki

Aga jeszcze nadrobimy... zostalo troche sernika?? hihihi bo uwielbiam

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry