reklama

Mamy z Limerick

dzień dobry dziewuszki.widzę że w PL wstaje się wcześniej;-)
Justysia ja tam ze względu na to że zaczęłaś jeździć wolałam dla własnego bezpieczeństwa ulotnić się do PL:-D:-p:laugh2:
Krycha wracam 30.i już w sumie liczę dni bo jak czytam o spotkankach to mnie w tyłeczku zarywa:wściekła/y::crazy::sorry::confused2: też bym z wami pokawkowała:sorry:
fajnie że poznałyście nową foremkę-mam nadzieję że niedługo nadrobię te zaległość.i fajnie że to centrumowa mamuśka:-p jest nas już więcej;-)
a muszę pochwalić moją malutką-zrobiła się taaaaaaaaaaaka grzeczniutka że nawet nie muszę na nią krzyczeć ani jej upominać:no::szok: jakby mi ktoś dzieciaka podmienił.mam nadzieję że jej tak zostanie i powoli wyrasta z głupotek:tak::tak::tak:
uciekam coś skubnąć i przygotować się do wyjścia bo dzisiaj już od rana kursujemy
pozderki

reklama
dzień doberek
witam się i ja
coś chyba krąży w powietrzu bo teraz i mnie dopadło zapalenie gardła:wściekła/y:

my dzisiaj się porozbijamy po sklepach bo studenty chcą trochę kasy przepuścić:-D:-D

aguś te zabaweczki przypinasz do rączek a skarpetki do nóżek
jak Bąbel już z nich wyrósł to mu przypinam do wózka i jeszcze ciągle się nimi bawi:tak:
sylcia
nawet nie wiedziałam , że są jeszcze inne wersje:eek::-D:-D

wreszcie i ja witam nową foremkę bo jakoś tu wpadałam i wypadałam i nie zdążyłam:zawstydzona/y:

justysia chyba twojemu B się spodobał nowy sport? szkoda, że pogoda była marna ale juz w gorszą siedziałam tam na plaży:-D:-D a tak spędziłam popołudnie w miłym towarzystwie:-D

martuana co tam fajnego jest w Kilarney? bo wszyscy tam jeżdżą:sorry: to może i my pojedziemy w sobotę

Witam babeczki:-)

Justysia no w piątek niestety nie wpadnę bo jedziemy z nim do Dublina na szczepienie:baffled::baffled: Mnie to zawsze coś omija:-(

Dziewczynki a Wy płaciłyście bo wchodziłyście głownym wejściem na parking:-) A trzeba było iść wyjazdem to byście eurasa zaoszczędziły:-D

Hejka dziewczynki:) Bożenko w Kilernej są super ogrody można se troszkę odetchnąć super klimacik te widoczki:) Sylwia to może się umówimy za piętnaście 2 przed centrą?? a Justyś ty byś była na miejscu o 2 co??

Hello!!! No, noc do najleżjszych nie należała, ale było lepiej niż wczoraj i znów rano Pyzę przyniosłam tatusiowi i jeszcze podrzemałam sobie troszkę ;-)... Niestety nie potrafię się jeszcze określić jak będzie później, ale będę klepać!

Ms.Marple, na zapalenie gardła dobry jest ten tutejszy odpowiednik Tamtum Verde (przynajmniej mi pomógł i sorki Camomile, zapomniałam, że mam go na stanie w domku) i jak chcesz to mogę Ci go dać! Mi póki co niepotrzebny (puk, puk, puk - odpukać w niemalowane!!!)

Ech, Drozdusia, 30 już tuż tuż, szybko zleci :tak:! zwłaszcza Tobie, jak tak ciągle gdzieś łazisz hahahahahahahahahahaha... Mówisz, że Laura spokojniejsza, hm... Coś w tym jest, bo Oliwia to też zupełnie inne dziecko było jak byliśmy w Polsce, to chyba wpływ rodzinki, wiesz :-D

Camomile, w niedzielę zabieram Cię ze sobą na tą wyprzedaż!!! Jaki inne wejście??? Mam nadzieję, że będziesz miała czas :-)

Zmykam na śniadanko, paaaaaaaaa :sorry:

Krycha jasne. Póki co tak dalekich planów nie mam:-D A co do Diflam to ja go też już mam:-)Ale dzięki. A miałam na myśli to wejście bliżej mojej bramy;-)

Oki, Laseczka, zmówimy się i pozwiedzamy stoiska, może i nam się uda coś fajnego znaleźć! Aaaa i wczoraj byliśmy w Smyths'ie i widziałam tą zabawkę co Wy wyszarpaliście na wyprzedaży, kosztuje 19.99, więc złoty interes :-D

Martuana, Sylcia007 i Justysia21, a o której Wy jutro do tego miasta przypełzniecie? I czy Wam katar Pyzy nie przeszkadza (jest kontrolowany, ale wiecie same jak to jest...) No i o której mogę się Was spodziewać?

witam sie!!!!
bede o 14:00 pod hs :tak:
ja sie jutro niestety nie pisze na wypad do Miasta czyt. Krychy... bo wasze dzieciaki zakatarzone a mojej Julci wlasnie przeszlo i nie chce zeby miala katar na nowo :-(

reklama
Hejo baby :))
martuana ok bede 13,45 pod Centra :))
Ty chcesz byc po 11 na miescie ? Kurcze to my o 9 bedziemy musialy wyjsc aby dojsc :))
krycha moja mala znow ma zapchany nosek :/ kurcze niewiem czemu Bo krople jej dalam nie trzymam jej w zimnym u mnie nikt kataru nie ma

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry