reklama

Mamy z Limerick

Witam. Ja dziś za użo nie pospałam bo mały coś mi się ciagle wybudzał i biegałam do łóżeczka jak głupia...:eek: Ale teraz piję kawusię i jakoś dotrzymam do końca dnia:-)
Sylcia no ja już czekam:-) A jak dasz cynka to ja tylko wyskoczę z domowych ciuszków w coś bardziej normalnego:-D
A gardziołko... dziękuję dziekuję ale juz dobrze:-) Kupiłam diflam, psiknęłam kilka razy i bólu prawie nie ma;-)A i Pączuś odzyskuje głosik:tak:
Miłego dnia mamuśki
Justysia czy moje avonki są już u Ciebie??? Jeśli tak to ja bym może Krysi dała kaskę to by mi w piątek odebrała:confused::confused:

reklama
dzien doberek:)
ja tez sie witam:)
sloneczko za okienkiem swieci:) oj jak dobrze:)
a moj Zolwik znow poszedl spac:)a obudzila sie znow o 3.30 i potem o 7.30....chyba robia jej sie te pobudki regularne:) oby tak dalej:)
zycze wszystkim milego dnia:)
do wieczorka moze

dzień dobry kochane moje foremeczki:-) widzę że u was ostatnio coś chorobowo:-( niedobrze.ale mam nadzieję że jak wrócę to i mamusie i dzieciaczki będą wykurowane.
a my dzisiaj jak zwykle busy:sorry: najpierw kościół potem centrum zabaw z kulkami i takimi tam,teraz mała śpi,a jak wstanie to dostane obiad i idziemy odwiedzić znajomych:rofl2: także tradycyjnie nici z odpoczynku w PL.trochę mi już tęskno za wami dziewuszki:unsure: trzymajcie się cieplutko,buziole

Hej dziewzynki
U nas wciąż chorobowo tj pociągająco dzieciaki moje potem dzieciaki szwagra, potem znowu moja i tak jeden od drugiego i jeszcze dziś mnie chyba bierze bo coś gardełko zaczyna pobolewać :eek: ide obiadek dokńczać miłego popołudnia

No i ja się w końcu z Wami witam!!! Nałaziłam się dziś, że szok :szok:! Oliwa ma katar :oo2:, większość nocy nieprzespana... Dobrze, że wąż się ulitował i dał mi pospać do 10.00, ale uwierzcie mi, na niewiele się zdało niestety... Ale żeby tak nie zasmucać to pochwale się Wam, że miałam przyjemność, wczoraj, poznać osobiście nową foremkę :rolleyes2:!!!

Zmykam do Pyzy...

Aha, czy za wstęp na tą wyprzedaż niedzielną, parkingwą się płaci? Bo poszliśmy dzisiaj i właśnie kazali płacić :eek::confused:...

:sorry:

hejka!!! my wlasnie wrocilismy z nad odeanu!!! moj mezul poserfowal sobie z mezolem Bozenki
Bozenka dzieki za mile spedzony dzionek :)
Camomile avonki beda w czwartek... a czemu Cie w piatek u mnie nie bedzie??

Noooo, Justysia21 i Ms.Marple, pogoda Wam dziś na pewno dopisała :-D!!! My właśnie z wężem też cały prawie dzień poza domem, ale niestety serfowaliśmy tylko po chodnikach :unsure::-p;-)

dzień dobry kochane moje foremeczki:-) widzę że u was ostatnio coś chorobowo:-( niedobrze.ale mam nadzieję że jak wrócę to i mamusie i dzieciaczki będą wykurowane.
a my dzisiaj jak zwykle busy:sorry: najpierw kościół potem centrum zabaw z kulkami i takimi tam,teraz mała śpi,a jak wstanie to dostane obiad i idziemy odwiedzić znajomych:rofl2: także tradycyjnie nici z odpoczynku w PL.trochę mi już tęskno za wami dziewuszki:unsure: trzymajcie się cieplutko,buziole

Pozdrowka dla was kochana :)) Bawcie sie dobrze :))

Hej dziewzynki
U nas wciąż chorobowo tj pociągająco dzieciaki moje potem dzieciaki szwagra, potem znowu moja i tak jeden od drugiego i jeszcze dziś mnie chyba bierze bo coś gardełko zaczyna pobolewać :eek: ide obiadek dokńczać miłego popołudnia

Zdrowka dla rodzinki :)) Kurowac sie kurowac :))

No i ja się w końcu z Wami witam!!! Nałaziłam się dziś, że szok :szok:! Oliwa ma katar :oo2:, większość nocy nieprzespana... Dobrze, że wąż się ulitował i dał mi pospać do 10.00, ale uwierzcie mi, na niewiele się zdało niestety... Ale żeby tak nie zasmucać to pochwale się Wam, że miałam przyjemność, wczoraj, poznać osobiście nową foremkę :rolleyes2:!!!

Zmykam do Pyzy...

Aha, czy za wstęp na tą wyprzedaż niedzielną, parkingwą się płaci? Bo poszliśmy dzisiaj i właśnie kazali płacić :eek::confused:...

:sorry:

Noo ja dzis tez tam bylam placi sie euro od osoby z tego co pamietam :))

hejka!!! my wlasnie wrocilismy z nad odeanu!!! moj mezul poserfowal sobie z mezolem Bozenki
Bozenka dzieki za mile spedzony dzionek :)
Camomile avonki beda w czwartek... a czemu Cie w piatek u mnie nie bedzie??

No a wy babki widac spotkanie mialyscie superr i pogoda fajna :))

A nam dzien dzis szybko zlecial Sniadanie pozniej ta wyprzedaz i kupilam malej jumperka tego tygryska co ma Bozenka za 5 euro ! :)) Wymylam wszystko a tygrys sie pierze Wygladal super tylko trzeba bylo go wyprac :)) Herbatka u Camomile :)) I spotkalam Age i Cytruska na Cresent :)) Bylam troszke sklepy pozwiedzac ale nic ciekawego zbytnio nie bylo ;;/
A pozniej KFC uwielbiam :)) Nooo ale rosolekw domku sie robii wlasnie :))
Malenka spi a ja siedze sobie z Damianem :)) A od jutra chata wolna na TYDZIEN !!! Luxus :)):-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
witam wszystkich cieplutko !!!!

jak widze to kazda miala milutki dzien :-) . wczoraj wieczorkiem skladalismy lozeczko dla malej i dzisiaj konczymy komode same przyjemne rzeczy juz nie moge sie doczekac kiedy bede ja miala w ramionach :-):-):-). czekam na wiadomosc ktorej bedziecie jutro !!!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry