camomile
mama wesołego diabła
Witam. Ja dziś za użo nie pospałam bo mały coś mi się ciagle wybudzał i biegałam do łóżeczka jak głupia...
Ale teraz piję kawusię i jakoś dotrzymam do końca dnia:-)
Sylcia no ja już czekam:-) A jak dasz cynka to ja tylko wyskoczę z domowych ciuszków w coś bardziej normalnego
A gardziołko... dziękuję dziekuję ale juz dobrze:-) Kupiłam diflam, psiknęłam kilka razy i bólu prawie nie ma;-)A i Pączuś odzyskuje głosik
Miłego dnia mamuśki
Justysia czy moje avonki są już u Ciebie??? Jeśli tak to ja bym może Krysi dała kaskę to by mi w piątek odebrała

Ale teraz piję kawusię i jakoś dotrzymam do końca dnia:-)Sylcia no ja już czekam:-) A jak dasz cynka to ja tylko wyskoczę z domowych ciuszków w coś bardziej normalnego

A gardziołko... dziękuję dziekuję ale juz dobrze:-) Kupiłam diflam, psiknęłam kilka razy i bólu prawie nie ma;-)A i Pączuś odzyskuje głosik

Miłego dnia mamuśki
Justysia czy moje avonki są już u Ciebie??? Jeśli tak to ja bym może Krysi dała kaskę to by mi w piątek odebrała

najpierw kościół potem centrum zabaw z kulkami i takimi tam,teraz mała śpi,a jak wstanie to dostane obiad i idziemy odwiedzić znajomych
także tradycyjnie nici z odpoczynku w PL.trochę mi już tęskno za wami dziewuszki
trzymajcie się cieplutko,buziole
! Oliwa ma katar
, większość nocy nieprzespana... Dobrze, że wąż się ulitował i dał mi pospać do 10.00, ale uwierzcie mi, na niewiele się zdało niestety... Ale żeby tak nie zasmucać to pochwale się Wam, że miałam przyjemność, wczoraj, poznać osobiście nową foremkę
!!!
;-)