reklama

Mamy z Limerick

reklama
dzień dobry babki
wpadam i wypadam bo mam robotę - goście przyjeżdżają a własciwie to jedziemy po nich do Cork:nerd: miłego dzionka życzę jutro będzie już ładniejsza pogoda:tak:

justysia jutro ranko dam ci znać co i jak

Camomile- w sumie to nic powaznego, ale dobrze ze poszlam do niej i jak bedzie bral ten antybiotyk to do niczego powaznego nie dojdzie bo jak sie zlekcewazy to moze dojsc do zapalenia pluc:/
bo u takich maluszkow szybko male dolegliwosci przechodza w powazna chorobe...

dzisiaj nie spalismy od 2 do 4:/
ale wczoraj dopiero pierwszy raz mu podalam wieczoem ten antybiotyk- takze dzisiaj po 3 dawkach powinnno juz byc lepiej...

a spotkam sie z wami na pewno... jak tylko Kubus bedzie zdrowy. Bo ja to wole na zimne dmuchac i nigdzie z nim nie wychodzic niz zebym potem po szpitalach miala jezdzic:/

No Colima masz rację. Lepiej dmuchać na zimne. A szpitale to nic przyjemnego. Też wolałabym nie być tam nie zaglądac ale niestety u nas to nieuniknione:baffled: A do GP też się przejdę w poniedziałek:dry:

Hejo babki:))
Zdrowka dzieciaczka :***** Maluchy chore Kurcze a mamusie napenwo serducha bola :((

A mi moja malenka budzila sie dzis 3 razy w nocy i nad ranem 2 razy Ahh niewyspana jestem :( Malenka teraz sobie spii A ja poodkurzam na dole i podlogi umyje Mam pranie do rozwieszenia ... Roboty troche mam ale w sumie dobrze nie lubie sie nudzic :) A jak mala spii to raz dwa mi wszystko szybko idzie :))

Martuana kochana ja u Ciebie zabawke zostawilam od Nadinki a ona ja tak lubii ta malpka takie cos podluznego kolorowego z 2 koleczkami i taka chocby rybka na koncu ... Jakbys mogla to wziasc jak pojdziemy do Helath Center :)) Bo moja pipka pamietliwa jest niechciala wczoraj innej zabawki wiec miala z nia troche stekania :(

dzień doberek kobietki.ja się tylko witam i uciekam na obiad.a potem znowu w trasę.nachodzę się za wszystkie czasy.u nas pogoda super.mała zaliczyła dzisiaj swoją pierwszą karuzelę:-) ale miała radochę. pozdrawiam wszystkie foremeczki;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry