reklama

Mamy z Limerick

witajcie kochane!
nadrobilam ponad 20 stron!... nie bylo mnie bo Kubus sie rozchorowal. Bylismy u gp i powiedziala ze Kubul ma czerwone gardziolko, troche uszka, chrypka... dostalismy antobiotyk... mam nadzieje ze sie polepszy.
Takze przez to chorobsko Kubun jest ciagle marudny:/ spac nie moze, jesc tez nie chce:/
mama wrocila z wakacji to mnie dzisiaj troche wyreczyla i moglam troche was poczytac:)

ale poczytalam i w sumie nie wiem co mam napisac:P

witam nowa mamusie:)

no.... i dobranoc

reklama
Aga_irlandia, jakie superanckie suwaczki, nie pogadasz :-D

No ja tu tak sobie zerkam czasami, ale nie ma żadnej to co się będę wychylać :-p;-)? Przeglądam jakie mają ciekawe wózki na ebay'u... Widziałyście w realu może Graco Mojo??? Bo znalazłam ciekawą ofertę i niedrogą :sorry2:! Takie cóś...

wozek ciekawy :)) Najwazniejze aby byl wygodny :)) Ja swoj rozowy mam tez z firmy hauck :)) Nie narzekam nie jest z niego rewelacja ale podoba mi sie :))

witajcie kochane!
nadrobilam ponad 20 stron!... nie bylo mnie bo Kubus sie rozchorowal. Bylismy u gp i powiedziala ze Kubul ma czerwone gardziolko, troche uszka, chrypka... dostalismy antobiotyk... mam nadzieje ze sie polepszy.
Takze przez to chorobsko Kubun jest ciagle marudny:/ spac nie moze, jesc tez nie chce:/
mama wrocila z wakacji to mnie dzisiaj troche wyreczyla i moglam troche was poczytac:)

ale poczytalam i w sumie nie wiem co mam napisac:P

witam nowa mamusie:)

no.... i dobranoc

Hejo no w koncu wpadlas :)) Jak tylko maluszek poczuje sie lepiej to wpadajcie na kawke A w ogole niech wpada ktora mamka chce :)) Tylko dac wczesniej z godzinke znac ze mnie nawiedzicie :)):happy::happy::happy:

A my z Damianoo ogladamy znow Slumdog'a :) Lubie ten film choc sa wstretne sceny :(

Krycha ja sie nie moge na temat takich wozkow wypowiedziec bo mi sie nie podobaja!!! ale kazdy lubi to co lubi!!!! moze cos takiego tylko 100euro kosztuje
F11958_M.jpg

Colima w koncu zawitalas... kiedy sie z nami spotkasz??
Aga dobrze ze juz Ci przechodzi!!!!

Ostatnia edycja:
Dzień doberek :-D!!! Chyba pierwszy raz będę się cieszyć z deszczu hihihihihihihihi, bo jak będzie padać, a może i bardziej to mój wąż w domku zostanie :-p:-)!

Colima, biedny ten Twój Kubuś i Ty też! Jak już kiedyś pisałam, nie ma nic gorszego niż chore dziecko, ale jak już dostaje leki to tylko lepiej będzie ;-)... I popieram Laseczki, daj się w końcu przekonac na jakieś spotkanko z nami :rolleyes2:

Justysia21, dzięki, ale Twój typ znów mi nie pasuje, ja to chyba "stara data" już jestem, bo, jak widać, gustuję w takich prostych... Tak czy siak muszę jakoś węża przekonać :eek:

Miłego dnia Wam mamusie życzę :sorry:

Edit: Aga_irlandia, byłabym pierwsza, ale Młoda mi troszkę przeszkadza pisać hihihihihihihihihihi... Ech, no i wąż chyba jednak idzie :oo2:

Witam.
Colima pisałaś o objawach u Twojego dziecka takich jakie ma moje:szok: Co Ci GP powiedział??? Co to jest??? Bo mój też strasznie chrypi od 3 dni, czasami pokasłuje a wczoraj to cały czas tylko na rękach mi siedział:baffled:

Witam.
Colima pisałaś o objawach u Twojego dziecka takich jakie ma moje:szok: Co Ci GP powiedział??? Co to jest??? Bo mój też strasznie chrypi od 3 dni, czasami pokasłuje a wczoraj to cały czas tylko na rękach mi siedział:baffled:

Hm... Camomile, to co tam z Igorkiem? Ja w prawdzie jeszcze nie wiem jak u nas sytuacja wygląda, ale wiesz, jak Młody jest chory to my raczej nie będziemy się pchać, lepiej, żeby Igorek się spokojnie kurował...

Krycha dzisiaj póki co zauważyłam u niego lepszy humor, sam się już pobawił więc jest lepiej. Tylko głosu jeszcze nie odzyskał a pokasłuje bo go chyba cosik gardziołko pobolewa. Temperatury nie ma ani nic. Więc nie gadaj tylko wpadaj:tak:

Krycha dzisiaj póki co zauważyłam u niego lepszy humor, sam się już pobawił więc jest lepiej. Tylko głosu jeszcze nie odzyskał a pokasłuje bo go chyba cosik gardziołko pobolewa. Temperatury nie ma ani nic. Więc nie gadaj tylko wpadaj:tak:

Narazie czekam jak z moim wężem będzie, bo dalej nic nie wiem... Oprócz tego, że gdyby zostal w domu to do Lidla się przejdziemy! Przyłączyłabyś się do nas?

reklama
ech ja tez bym sie pojechala poszwedac bo zawsze w piatki to crescent zaliczalismy ale ze wczoraj nie bylismy....moze dzis ale jakos tak nie chce mi sie zbytnio ruszac....chyba....

aaaaa KRYCHA ja w poniedzialek bede na roxtown z Kamila u dentysty i bedziemy w miescie i jak nie zapomne to wezme Ci ten kubeczek:)co?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry