reklama

Mamy z Limerick

Camomile podróż ogólnie zniosłam dobrze.Laura tez super.tyle że zmęczona byłam.w sumie to nadal jestem bo ciągle gdzieś biegam.ale muszę się nabiegać bo potem będę uziemiona z dwoma wariatami:-D
idę dziewczynki coś podjeść i napić się czegoś ciepłego.no i relaksik bo babcia zajmie wnusią;-)

No tak, Ty się teraz tak nabiegasz, Młodemu to w krew wejdzie i będziesz miała dwa żywioły w domu :-p... Oczywiście takiego czarnego scenariusza Ci nie życzę :no:;-):-)!!!

reklama
Aga_irlandia, jakie superanckie suwaczki, nie pogadasz :-D

No ja tu tak sobie zerkam czasami, ale nie ma żadnej to co się będę wychylać :-p;-)? Przeglądam jakie mają ciekawe wózki na ebay'u... Widziałyście w realu może Graco Mojo??? Bo znalazłam ciekawą ofertę i niedrogą :sorry2:! Takie cóś...

Ech, no mój pojazd się troszku sypie i chciałabym zmienić na coś nowego, ale nie może być drogie, bo wąż się nie zgodzi i szukam i szukam, ale jakoś ciężko mi to idzie :oo2:...

Aga_irlandia, lepiej Ci już Kobieto?

krycha lepiej:) furagin w koncu zaczal dzialac i juz nie boje sie chodzic do kibelka na siusiu:)

dobra uciekam...nakarmie Majke przez sen to moze znow sie po 3 obudzi:)i bede miala troche snu :)
dobranoc
milego weekendu

Ostatnia edycja:
Krycha ja kiedys patrzylam na ebay i byly takie fajowe spacerowki z hauck z kubusiem albo inne fajne, z parasolka i spiworkiem na zime za jakies 80 euro.I pamietam ze chyba z cosatto tez cosik bylo,no ale to juz dawno temu:baffled:
No polatalysmy po sklepach z Justysia,zakupy mozna zaliczyc do udanych no nie?
Ale mnie dzis nogi bola:-(

reklama
Krycha ja kiedys patrzylam na ebay i byly takie fajowe spacerowki z hauck z kubusiem albo inne fajne, z parasolka i spiworkiem na zime za jakies 80 euro.I pamietam ze chyba z cosatto tez cosik bylo,no ale to juz dawno temu:baffled:

No, ja mam teraz taki z kubusiem puchatkiem Hauck'a, ale przednie koła szfankują i chciałabym zmienić i znalazłam ofertę za niecałe 40 e + 25 e dostawa (w tym śpiworek, torba, folia przeciwdeszczowa i parasol), no, ale już widzę, że wąż nosem kręci, więc chyba mogę sobie pomarzyć :dry:... Ale dzięki za info!

Aga_irlandia, cieszę się, że już się lepiej czujesz :tak:, wracaj szybko do zdrowia ;-)!

Zmyka Koffane spać... Sąsiedzi już po łóżkowej akcji, więc przynajmniej nie będą przeszkadzać :-p! Paaaaaaaaaa... do jutra :rolleyes2:

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry