reklama

Mamy z Limerick

witam wszystkich :-)
ja wlasnie po sniadanku . mialam isc na zakupy ale jakos nie mam checi , moze jutro . musze wymyslic cosik na obiadek , nie mam posmyslow juz ale moze jakas zupke . pierwsza przespana noc mala dzisiaj az tak nie szalala w brzyszku . :-):happy2: ktos mieszka na sheep street moze tutaj ?????

Ostatnia edycja:
reklama
Hej dziewczynki,kawkujecie jeszce pewnie:-(
ale sama na strazy nie zostalam bo jest i Camomile i nowa foremka:-)Swoja droga to witam kolezanke:tak:
Aga wspolczuje ci tego problemu z pecherzem...przykra sprawa:no:
Ja dzis wolne mam i zabiore sie chyba za sprzatanie jakies male reszte jutro dokoncze.Jula ma kolezanke do zabawy tak wiec zajma sie same soba choc chwilke;-)
Kurcze cos sie dzis nie za fajnie czuje,chyba przez ta klime w pracy,gardziolo mnie pobolewa i wogole jakas taka jestem do d...

Cytrusku kiepska sprawa. ja od wczoraj też chodzę taka nijaka, z bólem gardła. Kuruj się za wczasu żeby Ci sie nie rozwinęło.
Igorek dzisiaj taki biedny. Ciągle płacze, stale tylko na rękach chce być, stracił głos i ma jakieś białe plamki na języku. Tak mi go szkoda.
Madziakowalik skoro tak blisko mieszkamy to trzeba się spotkać i poznać jakoś:-)

reklama
witam was drogie kobietki.widzę że mamy kolejną koleżankę z centrum:-) może w końcu bilans się wyrówna.
coś dziewczynki zaczynają chorować:no: niedobrze.
Camomile a wy znowu byliście w szpitalu?:szok: co się dzieje?może te białe plamki na języku to pleśniawki?dzieciaki często je mają.na szczęście są bezbolesne

a ja jestem zabiegana na maksa.spotykam się z ludzikami,robię zakupki...
Martuana mam dla Matiego śliczne rajstopki
Ms.marple dla ciebie też mam wszystko z apteki
tylko jeszcze nie dostałam tych herbatek dla ciebie Cytrusku ale jeszzce trochę tu będę i mam nadzieję że je namierzę
uciekam coś pożreć bo nawet na to brakuje mi czasu
pozdrowionka

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry