reklama

Mamy z Limerick

Sylcia gdybyś mieszkała bliżej:)
Krycha dziękuję za poradę, właśńie moja mama mówi że malutkie dzieci maja potrzebe ssania, to jeszcze z brzuszka im zostaje, więc zostanę przy smoku a co do Limerick to ja bym mogła nawet jutro ale boję się jechac tak daleko mając małą za sobą w foteliku bez niczyjej opieki, nawet jak jej się uleje czy coś to nie będę widziała, ni skupię się ani na chwilę. Marta wspominała że będzie zawozić męża na lotnisko w połowie października więc coś wykombinuję bo także tęsknię za wami STRASZNIE!!!

reklama
Sylcia gdybyś mieszkała bliżej:)
Krycha dziękuję za poradę, właśńie moja mama mówi że malutkie dzieci maja potrzebe ssania, to jeszcze z brzuszka im zostaje, więc zostanę przy smoku a co do Limerick to ja bym mogła nawet jutro ale boję się jechac tak daleko mając małą za sobą w foteliku bez niczyjej opieki, nawet jak jej się uleje czy coś to nie będę widziała, ni skupię się ani na chwilę. Marta wspominała że będzie zawozić męża na lotnisko w połowie października więc coś wykombinuję bo także tęsknię za wami STRASZNIE!!!

no mieszkamy niestety kawalek od siebie ;/ Ale na kawke zaproszona jestes zawsze :) Mam nadzieje ze bedziemy mialy okazje sie poznac :)

dzień dobry
pobudka! wstawać! pisać! meldować się!:-D:-D:-D
niestety wczoraj nie zdążyłam do was dotrzeć :sorry:co tam wczoraj wyrwałyście w mieście? widziałam fajne zabawki u justysi :tak:
justysia jak samopoczucie?

drozdusia dotarła do swojego domku?

sylcia ja też nie obraziłabym się gdyby ktoś przyjechał do mnie na kawkę:tak::-D:-D

Dzień dobry!!! Matko, czuję się jak wrak człowieka :oo2:... Oliwa bardzo często wstawała w nocy, wąż poszedł na rano do pracy, więc nie miałam za bardzo jak odespać, a Pyza lata na wysokich obrotach, już padam a to dopiero... rano :baffled:! Ech...

Sylcia007, ja bardzo chętnie bym zaglądnęła do Ciebie na kawuchę, ale nie dam dziś rady (z resztą już Ci pisałam ;-))

Ms.Marple, ja nie kupiłam za wiele - 3 łaszki dla Oliwci i zabawkę do wózka w lumpku i wsio... A Ty co wczoraj znalazłaś ciekawego?

No właśnie, ciekawe czy Drozdusia już jest :huh: i jak się czuje?

Olivca, mam nadzieję, że szybko nadarzy się jakaś okazja :tak:

Dziewczyny idę sklecić jakieś śniadanko, zaglądnę później :sorry:

Matko, jak mi się chce ssssssspppppppppaaaaaaaaaćććććććć....

Hejka i ja się witam:tak: Miałam sobie pospać a mój miał wyprawić Amelke do szkoły i zając się małym efekt taki on śpi a ja.... będę dziś tu zaglądać choć mam dużo rzeczy do załatwienia;-)Miłego dnia

hej laseczki.już jestem.do domu dotarłam chwilę po 3 i już od dawna jestem na nogach.mała wyspała się w samolocie i samochodzie to teraz żądzi:sorry: a ja jakoś nie umiem spać w podróży.no i robota od rana.prania to mam całe sterty:confused2: właśnie,jakieś spotkanko? Bożenka jeśli będziesz w Limerick to daj znać i jak chcesz to wpadnij po fanty z PL:-p zmykam wypić kawusię,do poklikania potem

hej laseczki.już jestem.do domu dotarłam chwilę po 3 i już od dawna jestem na nogach.mała wyspała się w samolocie i samochodzie to teraz żądzi:sorry: a ja jakoś nie umiem spać w podróży.no i robota od rana.prania to mam całe sterty:confused2: właśnie,jakieś spotkanko? Bożenka jeśli będziesz w Limerick to daj znać i jak chcesz to wpadnij po fanty z PL:-p zmykam wypić kawusię,do poklikania potem

Drozdusia, WITAJ :tak:!!!!!!!! Odpoczęłaś już po podróży? Jak się czujesz? Jak Wam podróż minęła?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry