reklama

Mamy z Limerick

drozdusia slyszalam , ze znasz jakas dobra fryzjerke ??? godna polecenia bo ja jakos nie mam szczescia . :-(

no ja mam tu swoją fryzjerkę i jestem zadowolona.chodzę do niej od ponad roku.jak coś to mogę dać ci na nią namiar na priva.przyjmuje w domu niedaleko bus station-zaraz za parkiem.

Krycha no ja do miasta idę teraz :sorry: no nic. jakoś się zgadamy

reklama
dziewczyny musze zaczac czytac dokladniej to forum albo ta ja taka dzisiaj jestem ( ogolnie lennnnnnnnnnnnnnn) . drozdusia dzieki zaq numer zadzwonie do niej ale tak dopiero za pare tygodni po porodzie bo teraz nie dam rady wysiedziec . ale zadzwonie napewno :tak:. zmykam na chwilke do sklepu ( dzisiaj zupa pomidorowa ) zachcianka na koniec ciazy :-):-)

sylacia007 a ty gdzie mieszkasz ???

Madziu na Raheen mieszkam Dooradoyle :))

Babki !!! moje kolezanki z dziecmii sobie ostatnio zrobil piknik :)) Fajny pomysl ... wziely kazda cos do jedzenia i picia sztucce i inne naczynia plastykowe koce dla dziecii zabawki i poszly na polanke Posiedziec pogadac na swiezym powietrzu :)) I tak spotykaja sie raz w tyg jak nie na kawke to na taki piknik :)) Moze i u nas by taki pomysl kiedys wypalil ?

Ostatnia edycja:
Madziu na Raheen mieszkam Dooradoyle :))

Babki !!! moje kolezanki z dziecmii sobie ostatnio zrobil piknik :)) Fajny pomysl ... wziely kazda cos do jedzenia i picia sztucce i inne naczynia plastykowe koce dla dziecii zabawki i poszly na polanke Posiedziec pogadac na swiezym powietrzu :)) I tak spotykaja sie raz w tyg jak nie na kawke to na taki piknik :)) Moze i u nas by taki pomysl kiedys wypalil ?

nie wiem dlaczego sadzilam , ze mieszkam blisko centrum zakrecona ze mnie kobietka w ciazy :-) . co do pikniku to fajny pomysl ja sie pisze ale po porodzie i oczywiscie jak pogoda dopisze:-):-) .

dzien doberek:)
mleduneczek:)
zaliczylismy wczoraj szczepienie.....Maja ogolnie troche marudna byla ale noc przespala pieknie i dzis juz grzeczniutka jest:)
wczoraj ogladalam te ubranka do chrztu( czytaj- sukienki) to normalnie oczy mi wylazily.....ale nie dlatego ,ze takie ladne,tylko jak uslyszalam ceny!!!!!!!!!! masakra.....znalazlam nawet taka za 179 euro....ciekawe ,kto ja kupi hehhehe....no i suma sumarum nie kupilam jeszcze:( no ale jakby nie patrzec mam jeszcze tydzien:)napewno cos uda mi sie znalezc:)
a moja pszczolka spi,ja posprzatane juz dawno mam,obiadek zrobiony i pranko sie pierze:) w miedzyczasie zdazylam juz zaliczyc solarke coby kosci wygrzac hahahha....
za niedlugo do szkoly trzeba bedzie jechac i poprasowac bo jeszcze tego nie zrobilam:(:(:(

dzien doberek:)
mleduneczek:)
zaliczylismy wczoraj szczepienie.....Maja ogolnie troche marudna byla ale noc przespala pieknie i dzis juz grzeczniutka jest:)
wczoraj ogladalam te ubranka do chrztu( czytaj- sukienki) to normalnie oczy mi wylazily.....ale nie dlatego ,ze takie ladne,tylko jak uslyszalam ceny!!!!!!!!!! masakra.....znalazlam nawet taka za 179 euro....ciekawe ,kto ja kupi hehhehe....no i suma sumarum nie kupilam jeszcze:( no ale jakby nie patrzec mam jeszcze tydzien:)napewno cos uda mi sie znalezc:)
a moja pszczolka spi,ja posprzatane juz dawno mam,obiadek zrobiony i pranko sie pierze:) w miedzyczasie zdazylam juz zaliczyc solarke coby kosci wygrzac hahahha....
za niedlugo do szkoly trzeba bedzie jechac i poprasowac bo jeszcze tego nie zrobilam:(:(:([/QUO

tez bede miala taki problemik :-) ale widze ze ceny sa fajne :-) . w sumie to widzialam juz jedna sukieneczke na chrzest ale prawie 150 .

reklama
Hej dziewczyny

aga irlnandia, madziakowaliki, ja kupilam mojej malej sukieneczke do chrztu na William streat kosztowala mnie nie cale 40 euro!!! wszystkim sie podobala:) takze polecam, tam sa dwa takie sklepiki z rzeczami do chrztu

A my dzisiaj juz po powrocie ze szpitala w Croom. Naczekalismy sie naczekalismy sie jak zreszta zawsze ( nienawidze tego miejsca) ale okazalo sie ze Sophijka ma bioderka zdrowe i juz nigdy wiecej nie bedziemy musieli tam jezdzic!!! Nawet nie wiecie jak sie ciesze, napatrzylam sie na te dzieciaczki w tych gipsach to az przykro sie robi!!! Ja sama sie poplakalam ze moja malenka tego nie potrzebuje:):) cala droge do domu lzy w oczach mialam:):):)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry