reklama

Mamy z Limerick

a my wróciliśmy ze spacerku,malutka śpi,drugie pranie się kręci a ja spijam kawusię i objadam się ciasteczkami:-p
Gosiulka to super że z twoją małą wszystko ok
no i tak w ogóle mam nadzieję że niebawem poznam nowe mamuśki:tak:
i coś tu dzisiaj ruchu nie ma:eek: wszystkie zabiegane czy co?:cool:

reklama
no widzialam te sukienki .....tylko ze ja wolalabym taka ktora potem jeszcze ubierze....bo co ja z nia potem zrobie???/szkoda mi kasy na jeden raz...bo przeciez to chrzest jest najwazniejszy a nie sukienka?prawda?co innego jak sie planuje wiecej dzieci....ale ja juz na tej 4 mojej raczej zakoncze hahahhaha.....
aaaa Drozdusia welcom back:)

no wiesz Drozdusia rozne rzeczy sie czlowiekowi w zyciu zdarzaja a ja sie nigdy nie wyrzekam:)choc moje wszystkie dzieci planowane sa i nie zamierza rodzic wiecej to mimo wszystko nigdy nie mowie NIGDY hahahhah:)
uciekam bo brzydula sie zaczyna:)

Uffff, już wróciłyśmy do domku :sorry:, ale nałaziłam się strasznie :-)...

:crazy: alarm mi w salonie pika, głośno tak, zgłaszałam juz i cisza, a tu się wieczór zbliża i jak tu spać :crazy:

Drozdusia, dzisiaj i tak się coś więcej dzieje, wczoraj to dopiero puchy były...

No ja jeszcze z chrztem nie mam problemu ... Ubranko mam w Polsce :)
AGA dobrze ze mala ma sie dobrze po szczypieniu :)
GOSIA dobrze ze malenka jest zdrowiutka i ze wszystko w jak najlepszym porzadku :))

krycha a on pika nin stop czy robi tylko co jakis czas pip pip????????????? wyjmij baterie z tego alarmu odczekaj i wloz z powrotem.....jesli pipa co jakis czas to sygnal ze baterie sa slabe i trzeba wynienic inaczej bedzie tak caly czas robil.....

Aga masz rację.nie zawsze wszystko da się zaplanować.też oglądałam brzydulę;-)
Krycha ja się jeszcze wybieram na spacerek.będziesz w domu? to może cię nawiedzimy;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry