reklama

Mamy z Limerick

witam kobietki :-)

jak mija wam dzionek ??? ja dopiero wstalam :-) jemy sniadanko .

Ale Ci fajnie, że możesz sobie, jeszcze, pospać ;-)...

Ale się wkurzyłam, no :crazy:!!! Nie mam jak zamontować tej zabawki, którą wczoraj kupiłam dla Pyzuni :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:, mój wózek ma za szerokie podłokietniki :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i pupa!!!!!!!!!!! Wrrrrrrrrrrrrrrrr :unsure:..... Szkoda, że nie sprawdziłam w sklepie :-(...

reklama
no nie było źle bo mała cały lot przespała.mimo iż ja spać nie mogłam to chociaż odpoczęłam.czuję się nawet nieźle.wybierzemy się zaraz na spacerek,potem obiadzik

Hejoooo
drozdusia witaj kochana !
krycha krokiety kotlety pulpety rybka spaghetti jakas zapiekanka z makaronem watrobka gulasz placki lazanki a z zup moze pomidorowa barszcz pieczarkowa krupnik zurek szpinakowa kalafiorowa jarzynowa :) dodatki mizeria kapusta czerwona czy biala ogorki sosy salatka wiosenna surowka z kiszonej kapusty :)) Dziewczyno mieszkasz w miescie masz wszystko pod nosem :) !

a co to za zabawka ?????? Ania kiedy na kawe wpadniesz do mnie ?????

A taka do przykręcenia przed dzieciaczkiem (może złużyć jako pałąk) no i u mnie nie da się przykręcić :eek: hmm... Nic nie szkodzi, przeżyjemy to! Dużo mnie nie kosztowała, bo całe 2,50 hihihihihihihihihihihi, jest dość zadbana, no i Młoda się nią nawet bawi :-p;-) tylko nie w wózku! Wpadnę na kawę na pewno, może jutro, co? Jak już się ze wszystki obrobię, ale to się jeszcze ozwę! Daleko nie mam, więc zdąrzę, myśle... :-)

Drozdusia, skąd Ty tyle energii bierzesz? Może też się dasz wyciągnąć na kawę do Madzikowalik, co? Camomile, a co Ty na to? Tylko ja będę miała chwilunię dopiero popoludniu - lojalnie uprzedam ;-)

Heh, tak ściągam ludzi, a Tobie, Madziakowalik, to nie przeszkadza?

Hejoooo
drozdusia witaj kochana !
krycha krokiety kotlety pulpety rybka spaghetti jakas zapiekanka z makaronem watrobka gulasz placki lazanki a z zup moze pomidorowa barszcz pieczarkowa krupnik zurek szpinakowa kalafiorowa jarzynowa :) dodatki mizeria kapusta czerwona czy biala ogorki sosy salatka wiosenna surowka z kiszonej kapusty :)) Dziewczyno mieszkasz w miescie masz wszystko pod nosem :) !

No wiem, wiem... Tylko weny mi normalnie zabrakło :-D! Dzięki piękne... A do Ciebie zaglądnę na początku tygodnia, oki? Umówimy się dokładnie na któryś dzień, tak żeby Ci pasowało, bo w poniedziałek chyba do pielęgniary idziecie z Justysia21, tak?

Justysia21, żyjesz?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
No wiem, wiem... Tylko weny mi normalnie zabrakło :-D! Dzięki piękne... A do Ciebie zaglądnę na początku tygodnia, oki? Umówimy się dokładnie na któryś dzień, tak żeby Ci pasowało, bo w poniedziałek chyba do pielęgniary idziecie z Justysia21, tak?

Justysia21, żyjesz?

no idziemy do poloznej :) ale moze sroda by Ci pasowala ? No to sie jeszcze zgadamy :))

Krycha będę w mieście więc jak chcesz to mogę ci podrzucić tą maść.i mam też paputki dla Oliwki bo Lola wyrosła.chyba że gdzieś wybywasz.a jeśli chodzi o jutro to nie wiem.jest u mnie mamcia i nie chcę jej za bardzo zostawiać.zabieram ją ze sobą albo zostaję z nią;-) jeśli więc nikomu to nie będzie przeszkadzało to będę się stawiać na spotkanka w powiększonym składzie.w przeciwnym razie wypadam z obiegu do 17 października:-p oczywiście do siebie zapraszam kiedy tylko macie ochotę.nie myślcie że jak mamy gościa to przeszkadzacie:-p:rofl2:

Drozdusia, myślę, że będę w domu dopiero koło 17.00... Możesz z mamą wpaść jeżeli będziecie się wybierć na jeszcze jeden spacerek! A jak nie to odbiorę w sobotę, na razie dajemy radę ;)!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
drozdusia slyszalam , ze znasz jakas dobra fryzjerke ??? godna polecenia bo ja jakos nie mam szczescia . :-(

ze sie wtrace :)) Siostra Natinki jest fryzjerka Dziewczyny sobie ja chwala :))

Drozdusia pozdrow mamke :)) Nawet niw wiesz jak zazdroszcze Ci :( Tez bym chciala aby moja mama ze mna byla

A ja dzisiaj mam lena mam obiad zrobiony dom wysprzatany Jedynie pranie robie i caly dzien bede siedziec w lozku :))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry