a co to za zabawka ?????? Ania kiedy na kawe wpadniesz do mnie ?????
A taka do przykręcenia przed dzieciaczkiem (może złużyć jako pałąk) no i u mnie nie da się przykręcić

hmm... Nic nie szkodzi, przeżyjemy to! Dużo mnie nie kosztowała, bo całe 2,50 hihihihihihihihihihihi, jest dość zadbana, no i Młoda się nią nawet bawi

;-) tylko nie w wózku! Wpadnę na kawę na pewno, może jutro, co? Jak już się ze wszystki obrobię, ale to się jeszcze ozwę! Daleko nie mam, więc zdąrzę, myśle... :-)
Drozdusia, skąd Ty tyle energii bierzesz? Może też się dasz wyciągnąć na kawę do
Madzikowalik, co?
Camomile, a co Ty na to? Tylko ja będę miała chwilunię dopiero popoludniu - lojalnie uprzedam ;-)
Heh, tak ściągam ludzi, a Tobie,
Madziakowalik, to nie przeszkadza?
Hejoooo
drozdusia witaj kochana !
krycha krokiety kotlety pulpety rybka spaghetti jakas zapiekanka z makaronem watrobka gulasz placki lazanki a z zup moze pomidorowa barszcz pieczarkowa krupnik zurek szpinakowa kalafiorowa jarzynowa

dodatki mizeria kapusta czerwona czy biala ogorki sosy salatka wiosenna surowka z kiszonej kapusty

) Dziewczyno mieszkasz w miescie masz wszystko pod nosem

!
No wiem, wiem... Tylko weny mi normalnie zabrakło

! Dzięki piękne... A do Ciebie zaglądnę na początku tygodnia, oki? Umówimy się dokładnie na któryś dzień, tak żeby Ci pasowało, bo w poniedziałek chyba do pielęgniary idziecie z
Justysia21, tak?
Justysia21, żyjesz?