reklama

Mamy z Limerick

Dzień dobry!!! Choć bardzo jestem zmęczona po nocy to jednak zadowolona jak nie wiem - Oliwcia przespała nockę bez cycusia :-D:-D:-D, budziła się co jakiś czas, raz udało mi się wcisnąć Jej mleczko (wciągnęła całą przygotowaną butlę :rofl2::rofl2::rofl2:), ale świadomie nie chce... Walczymy z Nią teraz żeby zjadła coś konkretnego na śniadanie, ale uparta jest jak nie wiem... I ciągnie mnie ciąglę na kanapę żeby sobie mojego mleczka podjeść, ale mamusia jest konsekwentna i nie daje! I coś mi się zdaje, że najgorzej z tą sytuajcą radzi sobie... tatuś :eek:

Olivca, moja pierwsz @ po pordzie była taka jakiej nigdy nie doświadczyłam, bolało jak nie wiem, ale kolejne (aż 4 hahahaha :-p) już coraz znośniejsze ;-)

Justysia21, znów dziś objęłaś poranną wartę nad Juleczką :-)?

Martuana, a jak wczorajszy wieczorek? Bo ranek widzę miałaś bardzo relaksujący :rolleyes2:

A co tu tak pusto??? Wstawać śpiochy!!!!

Milego dzionka :sorry:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
hehe baby jeszcze spia :)) A ja zaraz ululam Nadinke i zajme sie domkeim musze troszke ogarnac Pozniej z rosolu zrobic pomidorowke i isc z mala do poloznej :)Bedzie mialy spacerek :) bede jakos po 15 w domku Jak ktoras chce to zapraszam na kawke dziennie i codziennie i w kazdy dzien jak tam ktora wolii :))

Natinke odezwij sie kochana jak tam u was ? Buziakii
Krycha no to juz coraz lepiej wam idzie Jeszcze kilka dni i mala sobie chyba da spokoj z cycusiem :))

Dziekuje za gratulacje dla Nadinkii !!!

hejka
ja juz posprzatalam,obiadek dla rodzinki zrobilam,jedna pralke prania rozwiesilam i czekam az sie nastepna skonczy:)
Maja jeszcze w nocy taka rozpalona byla ale jak na razie temperatura spadla:)teraz lezy na sofie w salonie a ja sobie klikam:)
ja dzid rozpoczelam dietka sb:) i prosze tu mi kciuki trzymac bo to moja pierwsza i mam nadzieje ze bedzie skuteczna:)poczytalam ze dzieczyny z tej diety byly zadowolone:) wiec kochane ...prosze mnie tu wspierac i rady dawac:)

hejka
ja juz posprzatalam,obiadek dla rodzinki zrobilam,jedna pralke prania rozwiesilam i czekam az sie nastepna skonczy:)
Maja jeszcze w nocy taka rozpalona byla ale jak na razie temperatura spadla:)teraz lezy na sofie w salonie a ja sobie klikam:)
ja dzid rozpoczelam dietka sb:) i prosze tu mi kciuki trzymac bo to moja pierwsza i mam nadzieje ze bedzie skuteczna:)poczytalam ze dzieczyny z tej diety byly zadowolone:) wiec kochane ...prosze mnie tu wspierac i rady dawac:)

Aga trzymam kciukii !!! Napewno dieta bedzie skuteczna :))

hej dziewcznki :)))) nie odzywalam sie bo w weekend musialam sie mezusiem nacieszyc :))teraz trzeba domek ogarnąć,wyprac, wyprasowc..mhhh wracam do szarej rzeczywistosci kury domowej:))))) na szczescie w pl naładowałam baterie i jestem pełna pozytywnej energii :))!!!!!!!

Witam mamusie :-)
widze ze dzialo sie troszeczke :-). Gratuluje zabka , trzymam kciuki za diete !!!!!!!, fajniutko ze coraz lepiej z odstawianiem cyca:-). a my dopiero wstalysmy , sniadanko zjedzone . zycze milusiego dnia mamusiom .:rofl2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry