reklama

Mamy z Limerick

reklama
A ja dzisiaj się poszlajałam:-Dz Jutysią w Crescent byłam a potem weszłam do Nati na kawke:))Adusia ślicznusia i jak urosła:tak:Racja Bożenko jakaś akawcia by się przydała:-)A ja kupiłam tylko chłopakom bluzeczki w HM;-)oczywiście takie same:-Dtak mi się podobają jak są tak samo ubrani:-Dale coś czuje że będe musiała jeszcze z dziewczynami iść bo im musze kurti kupić bluzy i jakieś spodnie a widziałam w Zarze:tak:i nawet ciekawe ceny bo kurtasy za 40 jurków :tak: Justyś a zpomniałam tego dresika kupić Marikowi i teraz myśle bo tam tylko jeden rozmiarek był a jak go sprzedadzą:wściekła/y:no nic więc będe pylać :szok:więc może przynajmniej kalori ubędzie:-D Jedzonko już mam pieczeń upiekłam w piekarniczku jeszcze jakieś kluseczki i gotowe:tak:

Ulala, a co to się porobiło, co? Puchy jakieś widzę, BABY GDZIE WY?????

Natinke18, fajnie, że wróciłaś już do nas :tak:!

Zmykam na razie, muszę powalczyć z Oliwcią żeby poszła spać ;-)!!! Kurczę, troszkę się martwię, bo dziś miała 39 st., teraz ma 38, mam nadzieję, że do jutra Jej przejdzie...

Jeszcze tu zaglądnę :-D!!!!!!!!

hej dziewcznki :)))) nie odzywalam sie bo w weekend musialam sie mezusiem nacieszyc :))teraz trzeba domek ogarnąć,wyprac, wyprasowc..mhhh wracam do szarej rzeczywistosci kury domowej:))))) na szczescie w pl naładowałam baterie i jestem pełna pozytywnej energii :))!!!!!!!

Witaj kochana jak dobrze ze sie odezwalas :))

Witam mamusie :-)
widze ze dzialo sie troszeczke :-). Gratuluje zabka , trzymam kciuki za diete !!!!!!!, fajniutko ze coraz lepiej z odstawianiem cyca:-). a my dopiero wstalysmy , sniadanko zjedzone . zycze milusiego dnia mamusiom .:rofl2:

Wiatam kochanienka :)) Jak tam dzisiaj brzusio sie ma ? :))

aga gdzie ty tu widzisz szaro? ja widzę słoneczko;-):-D:-D:-D

natinke rozpakuj walizki i na jakąś kawkę się zmówimy bo ciekawa jestem ile Adusia urosła:tak::tak:

Ja dzis rowniez mnostwo sloneczka widzialam :) A z ta kawka to dobry pomysl :))

Czesc mamusie ja chwilowo jestem bez neta wiec bede tylko tak w doskoku

Hejo dobrze ze oznajmilas nam wiadomosc :)) Niech net szybko powraca Buziakujemyy :))

Ulala, a co to się porobiło, co? Puchy jakieś widzę, BABY GDZIE WY?????

Natinke18, fajnie, że wróciłaś już do nas :tak:!

Zmykam na razie, muszę powalczyć z Oliwcią żeby poszła spać ;-)!!! Kurczę, troszkę się martwię, bo dziś miała 39 st., teraz ma 38, mam nadzieję, że do jutra Jej przejdzie...

Jeszcze tu zaglądnę :-D!!!!!!!!

Noo oby malenkiej przeszlo ! Zdrowka :))

Dzidzia mi znasnęła i już nawet mniej się buntowała ;-)

A tu nadal cisza... Ja też jestem za kawką :tak:!!! W końcu, chyba, będę mogła się napić z Wami kawy :sorry:

Hello kobitki
znow po dlugiej nieobecnosci jestem :-)
Sylcia GRATULACJE DLA NADINKI zuch dziewczyna, pierwszy zabek oszedl sie bez wiekszych dolegliwosci:):) a Ty juz szukalas czopkow przeciwbolowych, a moze kolejne tez wyjda jak po masle:) TEGO ZYCZE!!!

Krycha Wam z Oliwka tez idzie coraz lepiej i bardzo sie ciesze, pewnie juz niedlugo Oliwka zapomnie o cycysiu mamusi:)

Martuana, widzialam was dzisiaj wy ranne ptaszki z Justysia idacych w storne crescentu ehhh jak wam sie tak rano zdomu tylki chce ruszac....:) i to jeszcze taka zimnina dzisiaj rano byla heheh

aga irlandia trzymam rowniez kciuki za dietke a przede wszystko za wytrwalosc :)

A my z Sophijka zaczelismy rozklejanie warg sromowych, mamy kremik i juz 3 dni go stosujemy, nie powiem ze sie nie boje bo to silny krem sterydowy, ktorego przypuszczalnie nie stosuje sie u dzieci ponizej 5 roku zycia, no ale coz, lekarz przepisal to chyba wie co robi.... dzis bylismy w szpitalu na badaniach krwi i moczu, za dwa tygodnie wizyta kontrolna u lekarza i zobaczymy co bedzie...

Krycha Wam z Oliwka tez idzie coraz lepiej i bardzo sie ciesze, pewnie juz niedlugo Oliwka zapomnie o cycysiu mamusi:)

A my z Sophijka zaczelismy rozklejanie warg sromowych, mamy kremik i juz 3 dni go stosujemy, nie powiem ze sie nie boje bo to silny krem sterydowy, ktorego przypuszczalnie nie stosuje sie u dzieci ponizej 5 roku zycia, no ale coz, lekarz przepisal to chyba wie co robi.... dzis bylismy w szpitalu na badaniach krwi i moczu, za dwa tygodnie wizyta kontrolna u lekarza i zobaczymy co bedzie...

Mam nadzieję, że idzie nam coraz lepiej... Ale widzę, że jeszcze długa droga przed nami :unsure::sorry:...

Oj, mam nadzieję, że ten krem zadziała!!! Trzymam mocno kciuki :tak:

Krycha tak przed wami dluga jak rowniez i przed nami z tymi wargami.... ale trzeba byc dobrej mysli:) a jesli mala nie ma bakteri w moczu to obejdzie sie bez operacyjnie , a jesli cos wyjdzie nie tak to bedzie trzeba rozklejanie przyspieszyc hirurgicznie.... Nie jest latwo ale efekt koncowy jest oplacalny :)

reklama
Krycha tak przed wami dluga jak rowniez i przed nami z tymi wargami.... ale trzeba byc dobrej mysli:) a jesli mala nie ma bakteri w moczu to obejdzie sie bez operacyjnie , a jesli cos wyjdzie nie tak to bedzie trzeba rozklejanie przyspieszyc hirurgicznie.... Nie jest latwo ale efekt koncowy jest oplacalny :)

Oj, racja, trzeba być dobrej myśli :tak:!!! Pewnie na kremie zakończycie kurację ;-)...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry