reklama

Mamy z Limerick

Krycha jak już tyle za Tobą to nie poddaj się wysmaruj musztardą i noś golfy to pomaga:-D;-);-)

Wiesz co, ale ja nawet specjalnie nie muszę tego robić, bo nie dostaje i koniec! Wczoraj to już nawet się nie soliłam ;-)... I już nie odpuszczę, nie ma mowy! Tylko zastanawiam się jak długo jeszcze Oliwka będzie mi się w nocy budzić, bo póki co pobudki mi robi jak dotychczas :eek:! Skórki dziewczyny mają powiadasz, hm... Też chętnie kupiłabym sobie kurtałkę - skórkę, bo uwielbiam, ale jakoś tak nawet nie szukałam, nie rozglądałam się, będę musiała to nadrobić :-)! A przy tym tempie zrzucania kilogramów Ty swoją skórkę będziesz miała za niedługo :-D:-D:-D

Sylcia007, no ja mam nadzieję, że to nie żadne choróbsko, bo my w piątek szczepić się idziemy :szok:!!! Ale skąd ta temperatura to nie mam pojęcia...

reklama
Debilka ( ... ) !!! nie moglam juz wytrzymac tych nerwow !!! Chciala nas oszukac a teraz innych oszukuje ze jej nie wstyd ... !!! ;/ A reszte pozostawiam bez komentarza ;/

-------------------------------------------------------------------------------------------------

U nas nocka minela okeyo :) Malenka sie teraz bawii na siedzaco Opre ja o poduszke a ona sie podnosii i sama siedzi malpica kochana :)) Ja sie dzis tez zabieram za dom Myje cala kuchnie i piecyk i takie tam Samo sie to nie zrobii niestety ;/

Ostatnia edycja:
czesc babeczki
sylcia a o kim to byla ta wypowiedz wyzej???????????????
a u nas hmmmm....Majke obudzilam przed 8 dalam mleko,przebralam i do szkoly....i ona caly czas spi......nie zdazylam zmierzyc temperatury.....:(.....ech.....mam nadzieje ze jej przechodzi/.....
ogolnie to je normalnie,i spi troche wiecej moze....w nicy jak dotychczas tylko jedno karmienie wiec moze nie bedzie tak zle co?
no nic.....zbieram sie na solarium kosci pogrzac:)

czesc babeczki
sylcia a o kim to byla ta wypowiedz wyzej???????????????
a u nas hmmmm....Majke obudzilam przed 8 dalam mleko,przebralam i do szkoly....i ona caly czas spi......nie zdazylam zmierzyc temperatury.....:(.....ech.....mam nadzieje ze jej przechodzi/.....
ogolnie to je normalnie,i spi troche wiecej moze....w nicy jak dotychczas tylko jedno karmienie wiec moze nie bedzie tak zle co?
no nic.....zbieram sie na solarium kosci pogrzac:)

ooo przyajciolce pisze ;] ;/;/;/ :eek::eek::eek:
Ohh mala Majeczka napewno szybciutko przejdzie malej chorobsko :)) I nie wygrzewaj sie za duzo Daj sie innym pogrzac :))

aguś dzisiaj słoneczka mniej to już lecisz na solarkę:-D:-D

sylcia nie pisz tak bezosobowo bo myślałam już że to o mnie;-)

krycha widzę, że się zaparłaś brawo!! już niedługo wszystko się ułoży chciałabyś od razu wszystko:-D:-D:-D żeby z moją dietą tak szybko szło:-D

aaaaaa
sylcia ja tylko raz w tygodniu chodze sie opalac:)inni tez maja szanse nie martw sie:)
dobra lece
pozniej zajrze

Wierze wierze :)) Tez musialabyms ie wybrac ale jakos najwidoczniej nie zalezy mi na tym tak bardzo Bo nie umiem tam trafic na ten solar ;/

aguś dzisiaj słoneczka mniej to już lecisz na solarkę:-D:-D

sylcia nie pisz tak bezosobowo bo myślałam już że to o mnie;-)

krycha widzę, że się zaparłaś brawo!! już niedługo wszystko się ułoży chciałabyś od razu wszystko:-D:-D:-D żeby z moją dietą tak szybko szło:-D

Ahh szkoda slow kochana :)) Nie ma sie co denerwowac :)) Pisze o mojej kochanej przyjaciolce ;/ ;/ ;/

Och Sylwia tak jak Ci napisałam Poważnych ludzi traktuje się poważnie a niepoważnych niepoważnie;-)a jak ktoś ma rozdwojoną roztrojoną jazń heheh czy też shizofrenie jego problem:-Di nich sobie myśli że wszystkich w banbuko robi:tak:Ta osóbka jest naprawde nieszczęśliwa widać życie jej psikusa zrobiło:szok:i stara się żyć cudzymi życiami a najmniej swoim :-(A każdego mierzy swoimi kategoriami jej problem a Ty się tak nie stresój Sylwiczku nikt nie jest tego wart;-):-D Dziewczynki czytałam na mamach czrwcowych że wczoraj tam dzidzia zmarła mała Matylda :(Jaka to musi być katastrofa :( Bardzo wspułczuje tej mamie nawet nie możemy sobie wyobrazić co Ona przeżywa tymbardziej że już się tą kruszynką napewno cieszyła a tu taki cios:((Aż się popłakałam i tak patrze na te moje dziecie i napewno spać nie będe mogła:(

Ostatnia edycja:
Och Sylwia tak jak Ci napisałam Poważnych ludzi traktuje się poważnie a niepoważnych niepoważnie;-)a jak ktoś ma rozdwojoną roztrojoną jazń heheh czy też shizofrenie jego problem:-Di nich sobie myśli że wszystkich w banbuko robi:tak:Ta osóbka jest naprawde nieszczęśliwa widać życie jej psikusa zrobiło:szok:i stara się żyć cudzymi życiami a najmniej swoim :-(A każdego mierzy swoimi kategoriami jej problem a Ty się tak nie stresój Sylwiczku nikt nie jest tego wart;-):-D

Jestes moja matka polka :)) Zgadzam sie w 100 % to malo powiedziane :)) Ale czasem czlowiek musii wyladowac emocje swe !

Nie wybieracie sie moze kiedys na miasto baby ? Moze byc nawet pieszo :):):)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry