reklama

Mamy z Limerick

reklama
krycha widzę, że się zaparłaś brawo!! już niedługo wszystko się ułoży chciałabyś od razu wszystko:-D:-D:-D żeby z moją dietą tak szybko szło:-D

Ano chciałabym, chciała... Tak troszkę niecierpliwa jestem! A Twoja dietka też zacznie w końcu skutkować :-)!!!

Hm... A ja musiałam zmienić plany na dzisiaj! Nie dość, że Młoda dalej gorączkuje to jeszcze nie może kupki zrobić, Bidna... Strasznie się męczy... Nie ma cyca, nie ma takiego nawodnienia organizmu :-(...

Hm... A ja musiałam zmienić plany na dzisiaj! Nie dość, że Młoda dalej gorączkuje to jeszcze nie może kupki zrobić, Bidna... Strasznie się męczy... Nie ma cyca, nie ma takiego nawodnienia organizmu :-(...

A zadnej herbatki ani soczku nie chce ? Moja mala to dziennie koperkowa pije Lubii ja i pomaga w trawieniu Ale pije tez soczek z woda albo proboje jej wode dac ale nie chce to wqyciskam pomaranczke to pije :)) I pije inne herbatki :))

I jakich dobrych nowinek sie dowiedzialas ?? :)) Ja uwielbialam wizyty gdy slyszalam jak puka serduszko jak widzialam malutka na usg :)) :happy::happy::happy:

Ja dopiero teraz tak patrze ... Ile ja juz komentarzy naskrobalam :))

sylcia007 martwilismy sie trosze waga malej ale teraz juz nie po nadrobila 1kg od ostatniej wizyty . glowka bardzoooo nisko , sliczna buziaczka i chyba tacie pokiwala bo ruszla paluszkami . :-);-) gratulacje zabka !!!!!!

sylcia007 martwilismy sie trosze waga malej ale teraz juz nie po nadrobila 1kg od ostatniej wizyty . glowka bardzoooo nisko , sliczna buziaczka i chyba tacie pokiwala bo ruszla paluszkami . :-);-)

Oooo :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: jak fajnie :)) Zazdroszcze Ci niesamowicie :)) Noo ale ja juz mam swoja kruszynke przy sobie :)) Ja pamietam jak bylam na usg i lekarz w polsce pokazywal mi wszystko cale cialko malenkiej a ona pokazala cos w stylu srodkwoego palca Ginekolog nie umial przestac sie smiac :))

Oooo :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: jak fajnie :)) Zazdroszcze Ci niesamowicie :)) Noo ale ja juz mam swoja kruszynke przy sobie :)) Ja pamietam jak bylam na usg i lekarz w polsce pokazywal mi wszystko cale cialko malenkiej a ona pokazala cos w stylu srodkwoego palca Ginekolog nie umial przestac sie smiac :))

tez bym sie smiala :-) a ja Ci zazdroszcze , ze masz juz maluszka przy sobie . nie moge sie doczekac kiedy bede miec mala w ramionach :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry