reklama

Mamy z Limerick

A zadnej herbatki ani soczku nie chce ? Moja mala to dziennie koperkowa pije Lubii ja i pomaga w trawieniu Ale pije tez soczek z woda albo proboje jej wode dac ale nie chce to wqyciskam pomaranczke to pije :)) I pije inne herbatki :))

Na całe szczęście zaczęła pić jakiś czas temu, ale najwyraźniej za mało... No i wybredna jest w tym co pije - woda jabłkowa albo soczek malinowy z wodą jak najbardziej, ale herbatki ziołowe już niezbyt :szok:! Na całe szczęście wypróżniła się w końcu, ale było ciężko!!! Zaraz potem padła jak długa...

Madziakowalik, dobre wieści :sorry:! Już niedługo i Ty będziesz przytulać swojego Szkraba, spokojnie...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Na całe szczęście zaczęła pić jakiś czas temu, ale najwyraźniej za mało... No i wybredna jest w tym co pije - woda jabłkowa albo soczek malinowy z wodą jak najbardziej, ale herbatki ziołowe już niezbyt :szok:! Na całe szczęście wypróżniła się w końcu, ale było ciężko!!! Zaraz potem padła jak długa...

Madziakowalik, dobre wieści :sorry:! Już niedługo i Ty będziesz przytulać swojego Szkraba, spokojnie...

krycha a jak z @ ?????caluski dla malej .

Hej dziewczynki ja bardzo chętnie bym się z wami spotkała ale jutro to dopiero po 13:tak:Martsi od mojej siostry będe pilnowała ;-)więc jakby coś to potem moge podskoczyć do centrum:tak:Bożenko daj znać czy też będziesz co?? Sylwia a na nogach to w piątek możemy iść bo w czwartek ide na szczepienie Matiego a potem włoski sobie zrobić:-) A tak wogule to w czwartek moje kochanie leci do Polski i całe dwa dni będe saaaaaaaaaaaaaaaama:-(

Hej dziewczynki ja bardzo chętnie bym się z wami spotkała ale jutro to dopiero po 13:tak:Martsi od mojej siostry będe pilnowała ;-)więc jakby coś to potem moge podskoczyć do centrum:tak:Bożenko daj znać czy też będziesz co?? Sylwia a na nogach to w piątek możemy iść bo w czwartek ide na szczepienie Matiego a potem włoski sobie zrobić:-) A tak wogule to w czwartek moje kochanie leci do Polski i całe dwa dni będe saaaaaaaaaaaaaaaama:-(

Na te spotkanko w meiscie to ja tez moge byc tak kolo 13 mi pasuje powoli zdaze sie wyszykowac i busem podjechac :)) Martus ja mam szczypienie 16 w piatek :)) wiec u mnie odpada ten piateczek :(

Krycha no mam nadzieje ze wroca mi tamte suwaczki Bo ogladalam rozne inne i nie podobaja mi sie nadzwyczajnie tak jak tamte kore byly juz od poczatku :))

Krycha cosik za długo ta twoja@ się spóznia cosik jest nie takbo jakby nie było to już chyba z 8 dni:szok: ale tak sobie myśle że Ty to jeszcze karmiłaś i może Oliwka ostatnio czuła że chcesz ją odstawić od cyca i więcej przy nim siedziała??i dlatego nie dostałaś :tak:poczekaj jeszcze chwile i jak nadal będzie brak@ i test negatywny to chybA przejdz się do lekarza:tak:

Krycha cosik za długo ta twoja@ się spóznia cosik jest nie takbo jakby nie było to już chyba z 8 dni:szok: ale tak sobie myśle że Ty to jeszcze karmiłaś i może Oliwka ostatnio czuła że chcesz ją odstawić od cyca i więcej przy nim siedziała??i dlatego nie dostałaś :tak:poczekaj jeszcze chwile i jak nadal będzie brak@ i test negatywny to chybA przejdz się do lekarza:tak:

No czekam, czekam, ale cierpliwości już coraz mniej... A wizytę u lekarza zaliczę już w Polsce, przejdę się do swojego Ćwirka, zobaczymy co on tam wypatrzy! Ale już bym chciała wiedzieć czy tak czy tak :rolleyes2:

Oliwcia nadal gorączkuje, a marudna tak, że szok :szok::szok::szok:!!! Z kolan mi nie chce zejść jak chociaż na chwilkę usiądę na kanapie, teraz na, wszelki wypadek, piszę na stojąco, bo się pcha od razu!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
dzień doberek kobietki.ja właśnie wróciłam z miasta,wstawiłam obiadek do podgrzania i położyłam malutką spać.
Krycha a co to twoje dziecię tak gorączkuję?a może to ze stresu że cyca zabrałaś?:confused:
Madziakowalik super że z dzidzią wszystko w porządku:tak:;-) ja wizytę w szpitalu miałam wczoraj.jeszcze tylko jedna mnie czeka i z głowy
Martuana nie zostaniesz tak całkiem sama.dzieciarnię marek ci chyba zostawia?:rofl2: no i jeszcze my jesteśmy

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry