Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
martuana jedno w tą czy w tą TOBIE nie sprawi różnicy;-) zaprawiona jesteśWitaski:-)Moi właśnie wychodzą a ja zostaje z 3 maluszków hahah wesoło mamno nic ide na interwencje do moich maluszków;-)

gratulacje

a mnie wczoraj sąsiadka zapytała czy nie popilnuję jej chłopca w wieku mojego fumfla bo idzie do pracy na pół etatu![]()
?krycha jak tam temperatura? pewnie organizm małej walczy z jakąś infekcją![]()
Witaski:-)Moi właśnie wychodzą a ja zostaje z 3 maluszków hahah wesoło mamno nic ide na interwencje do moich maluszków;-)

, ale Ty wprawiona w boju jesteś, to dasz sobie radę ;-)ja na bank od przyszlego tygodnia do pracy ide na 3 dni w tygodniu i weekendypaaaaaaaaaaaaa
:-)ach dopiero teraz udało mi się zajrzeć bo pochłonęło mnie zamawianie wózka.a są z tym małe problemy.niby sklepy przewidują wysyłkę zagraniczną ale za cholerę nie można na ich stronie złożyć zamówieniano nic.pospisywałam telefony i jutro trzeba podzwonić i dowiedzieć się co i jak.
krycha ja mam nadzieję że się pomylili bo im się to zdarza chociaż na wykresie po scanie zaznaczyli mojego bąbelka w przedziale LARGE. a Laura była standardowa-3200 i 56 cm
!!! Jestem bardzo ciekawa jak w realu wygląda
, ja to chyba rzeczywiście mam manie na tym punkci hihihihihihihihihihihihihi ;-)! Biorąc pod uwagę jak oni mierzą, ważą i w ogóle sprawdzają co i jak wcale bym się nie zdziwiła jakby im się pomyliło hehehehehehehe
, pewnie Brzdąc będzie podobnych rozmiarów jak Laura

, muszę sama to sprawdzić, ale to przy zabawie, bo Oliwka smoka z buzi teraz nie wypuszcza przy zasypianiu hehehehe... Boję się, że może to faktycznie jakaś infekcja, ech... Teraz sobie spokojnie komarzy i mam nadzieję, że wstanie w dobrym humorze! A jak Ty się dziś czujesz??? Maleńka dała Ci pospać???

!!! Ale nie wiem który, jak ja mam to teraz policzyć???????? W szoku jestem normlanie, no! Ja Jej palucha do buzi wkładam a tam ostry, biały kiełek 

wystaje!!!! Tylko czy to 3, 4 czy 5 nie mam pojęcia... Zaznaczę na suwaczku na oko hihihihihihihihihihihi