reklama

Mamy z Limerick

reklama
Witaski:-)Moi właśnie wychodzą a ja zostaje z 3 maluszków hahah wesoło mam:-D no nic ide na interwencje do moich maluszków;-)
martuana jedno w tą czy w tą TOBIE nie sprawi różnicy;-) zaprawiona jesteś:-D:-D
a mnie wczoraj sąsiadka zapytała czy nie popilnuję jej chłopca w wieku mojego fumfla bo idzie do pracy na pół etatu:tak:

krycha jak tam temperatura? pewnie organizm małej walczy z jakąś infekcją:sorry:

aga tak szybko do pracy? cisną cię?

drozdusia niu ale malca napasłaś;-):-D:-D:-D gratulacje:-D

Ostatnia edycja:
dzień doberek
pogoda rzeczywiście zapowiada się świetnie
Aguś no ale chyba czas na kawusię z nami znajdziesz co?
Ms.marple ano widzisz,wyszło moje obżarstwo:-D
zmykam na kawcię i śniadanko

a mnie wczoraj sąsiadka zapytała czy nie popilnuję jej chłopca w wieku mojego fumfla bo idzie do pracy na pół etatu:tak:

Super propozycja :-)!!! Znaczy też będziesz za niedługo zajętą mamusią :rolleyes2:?

krycha jak tam temperatura? pewnie organizm małej walczy z jakąś infekcją:sorry:

Pewnie tak :-(... Od rana jest 38, więc nie jest aż tak źle jak wczoraj, ale dobrze wcale...

Witaski:-)Moi właśnie wychodzą a ja zostaje z 3 maluszków hahah wesoło mam:-D no nic ide na interwencje do moich maluszków;-)

WOW, trójeczka na głowie:szok::-D, ale Ty wprawiona w boju jesteś, to dasz sobie radę ;-)

ja na bank od przyszlego tygodnia do pracy ide na 3 dni w tygodniu i weekendy:)paaaaaaaaaaaaa

I weekendy tyż? O rajuśko, myślałam, że tylko na te 3 dni, jakoś tak mi się wyczytało, jak pisałas o tym wcześnij... Tylko nie zapomnij do nas tu zaglądać, będziemy czekać :tak::-)

ach dopiero teraz udało mi się zajrzeć bo pochłonęło mnie zamawianie wózka.a są z tym małe problemy.niby sklepy przewidują wysyłkę zagraniczną ale za cholerę nie można na ich stronie złożyć zamówienia:sorry::crazy: no nic.pospisywałam telefony i jutro trzeba podzwonić i dowiedzieć się co i jak.
krycha ja mam nadzieję że się pomylili bo im się to zdarza chociaż na wykresie po scanie zaznaczyli mojego bąbelka w przedziale LARGE. a Laura była standardowa-3200 i 56 cm

Trzymam kciuki żeby udało Ci się zamówić ten wózeczek :rolleyes:!!! Jestem bardzo ciekawa jak w realu wygląda :-p, ja to chyba rzeczywiście mam manie na tym punkci hihihihihihihihihihihihihi ;-)! Biorąc pod uwagę jak oni mierzą, ważą i w ogóle sprawdzają co i jak wcale bym się nie zdziwiła jakby im się pomyliło hehehehehehehe :-D, pewnie Brzdąc będzie podobnych rozmiarów jak Laura :tak:

Dzień dobry mamusie tak w ogóle!!! I miłego dnia życzę, będę później, paaaaaaaaaa :sorry:

ano weekendy tez bo niestety jak zaplace za wynajecie taksowki,paliwo i za pilnowanie Majki to nic mi nie zostanie wiec musze wiecej pracowac......na razie 3 dni w tyg ale jak sie sprawdzi to pewnie caly tydzien od poniedzialku do niedzieli bede pracowac:(
na szczescie tylko w tygodniu jakies 8-9 godzin bede pracowac a w weekendy to zalezy ale bede zaczynac oklo 6 rano i konczyc moze o 12:) wiec nie bedzie to jakos bardzo przeszkadzalo:)zobaczymy....wszystko sie okaze jak zaczne:)
a musze isc bo obiecalam juz wczesniej....to znaczy moge powiedziec ze nie chce na razie pracowac ale obawiam sie ze pozniej miejsca dla mnie nie bedzie:( wszak trza sie cieszyc ze prace mi daja w tych czasach:)a zaczac i tak kiedys musze.....nie bedzie tak zle:)
pozdrawiam i lece do centrum:) pozalatwiac pare spraw:)
milego slonecznego dnia dziewczyny:)
zajrze pozniej pewnie:)
buziolki....

Oj Aga nie zazdroszcze Ci:szok:Mnie to by się do pracy nie chciało iść:szok:nie wyobrażam sobie zostawić bąblów :szok: Ale Ty to co innego od zawsze marzyła Ci się taksówka;-)A mnie Bóg stworzył matką Polką hahah i mi to jak najbardziej pasi:-D

Madziakowlik, z moim Maluszkiem zdecydowanie jest coś na rzeczy, tylko nadal nie wiem co... Mój wąż twierdzi, że wypatrzył u Niej ząbka, ale to bardzo dziewne jest, bo podobno to lewa górna trójka :szok:, muszę sama to sprawdzić, ale to przy zabawie, bo Oliwka smoka z buzi teraz nie wypuszcza przy zasypianiu hehehehe... Boję się, że może to faktycznie jakaś infekcja, ech... Teraz sobie spokojnie komarzy i mam nadzieję, że wstanie w dobrym humorze! A jak Ty się dziś czujesz??? Maleńka dała Ci pospać???

Kurczaki, dziewczyny, Oliwii na prawdę wylazł z tyłu ząb :szok::-D:szok:!!! Ale nie wiem który, jak ja mam to teraz policzyć???????? W szoku jestem normlanie, no! Ja Jej palucha do buzi wkładam a tam ostry, biały kiełek :szok::szok::szok: wystaje!!!! Tylko czy to 3, 4 czy 5 nie mam pojęcia... Zaznaczę na suwaczku na oko hihihihihihihihihihihi ;)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry