reklama

Mamy z Limerick

Drozdusia, no ja mam nadzieję, że ta temeratura ząbkowa była ;-)! Natinke18, mi tam w sumie nie przeszkadza jak te ząbki wychodzą, najważniejsze, że w ogóle coś się rusza tylko tak dziwnie i śmiesznie hahahahahahaha no i później lekarze nadziwić się nie mogą :-D:-D:-D, z resztą znasz to pewnie z autopsji :-)! Justysia21, jeszcze raz GRATULACJE!!! I już powód do następnych fotek - uśmiech bezzębne są urocze, ale jak widać perełki to już w ogóle :tak::tak::tak:

reklama
Kurczaki, dziewczyny, Oliwii na prawdę wylazł z tyłu ząb :szok::-D:szok:!!! Ale nie wiem który, jak ja mam to teraz policzyć???????? W szoku jestem normlanie, no! Ja Jej palucha do buzi wkładam a tam ostry, biały kiełek :szok::szok::szok: wystaje!!!! Tylko czy to 3, 4 czy 5 nie mam pojęcia... Zaznaczę na suwaczku na oko hihihihihihihihihihihi ;)

Hehe no to ladnie juz te tylnie zabki wyskakuja Gratulacje :))

Wpadłam tylko się przywitać. Jakoś ciężko ze mną i nawet slońce mnie nie cieszy. Miłego dnia

Kochana bedzie dobrze Nalezy wierzyc a wiara czynii cuda Buziaczki i mnistwo usciskow moja droga :))

no i witam się w końcu ja, jak miło że w Limericku słoneczko macie, tu od rana tylko leje. A my po drugiej szczepionce, od jutra też zostajemy same no i zobaczymy czy maleństwo będzie marudne i gorączkowe,,,,,
Aguś no widzisz jak to zleciało i już do pracy, jak ja bym się z Tobą zamieniła, bo tu tylko do dziecka teraz sobie pogadam buuuuuu

Ahh smutno tak gdy sie nie ma z kim pogadac wiem cos o tym ... Odzylam dopiero jak dziewczyny poznalam :))

a my po wypadzie na miasto,Lola śpi i można się napić kawusi.w ogródku oczywiście;-) w taką pogodę nie ma co siedzieć w domu.a w Polsce śnieg,silne wiatry,temperatura bliska zeru,rzeki wylewają:szok: szok
Krycha to może od tych ząbków ta temperatura?oby:sorry:
Olivca jak dobrze że się odezwałaś.wybierasz się w końcu do nas?bo miałaś chyba na ten weekend zawitać?ja będę w Dublinie w nocy z 16 na 17 więc w sobotę rano mogę cię i malutką zgarnąć do Limerick;-)

Noo ta pogoda to masakra w polsce juz snieg i lodowica a ii powodzie nadchodza w kilku miejscach ;/

hejka,ale sliczna pogoda!!!caly dzionek na podworku :) juz sie troche ogarnelam a w sumie nie siebie tylko dom i wogole przestawilam sie na irlandie spowrotem :)
sylwia musimy wymienic sie fantami,aj oddam ci nosidelko(w sumie go nie potrzebowalam bo adzia grzecznie w wozku lezala,ale dobrze bylo je miec na wszelki wypadek)a ja potrzebuje od ciebie ta moja folie przeciwdeszczowa na spacerowke,bo juz ade w niej wożę.wiecmozejakos sie jutro umowimy??
a i justyna ile za ten kremik??musze szybko to uregulowac :)
krycha dominikowie tez tak dziwnie zabki wychodzily,pierwsza mu 2 na dole wyszla chyba, potem jakis tylni,dopiero potem jedynki :))
olivca czekamy na ciebie :)))) zabierz sie z drozdusia :)))buziaki

Ok nie ma problemu :)) Jak chcesz to wpadnij na kawke do mnie :) Albo jak nie mozesz zabardzo to ja podrzucee Ci pelerynke :))

witam sie!!!!
pomocy jak dodac zabka do zabkowego suwaczka???:eek:

Gratulacje ogromne gratulacje :)) !!! Mnostwo buziakow dla malej damy z zabkiem :))

Avon bedzie jutro :):):) po poludniu!!!!:tak:

Jak fajnie :)) Widac ze zamowionka Ci ida i ida :)) Masz duzo chetnych kobietek panii konsultantko :))

Fajnyy woozio :))

Ja sie witam dzis na chwlke ;) czytam Was w wolnych chwilach ;-) Ja dzis caly dzien w biegu, rano praca potem latalam po iescie bo Amela mi dzis karteczke ze szkoly ze na ponidzialek maja kije i kaski do hurlinga miec bo beda mieli w szkole treningi:szok: 5 latki?? ledwo co rozmiar kija znalazlam dla niej a o kasku lepej nie gadac - prawie nigdzie nie maja,a w jednym sklepie 80e:szok: jeszcze i tak byly za duze kurde gdzdzie ja jej teraz kask kupie jakby nie mogli wczesniej o tym poinfomowac:crazy: niby w Heatonie ma byc dostawa w sobote i moze beda mieli male kaski . A jestem tak zmeczona, mamie staram sie tez pokazac jak najwiecej miejsc choc to trudn bo ma chorobe lokomocyjna:-D No ale moj M dzis do kona chce mnie wyciagnac na randke;-)Gratuluje zabkow mamusiom i dzieciaczkom ;)

Ostatnia edycja:
Ja sie witam dzis na chwlke ;) czytam Was w wolnych chwilach ;-) Ja dzis caly dzien w biegu, rano praca potem latalam po iescie bo Amela mi dzis karteczke ze szkoly ze na ponidzialek maja kije i kaski do hurlinga miec bo beda mieli w szkole treningi:szok: 5 latki?? ledwo co rozmiar kija znalazlam dla niej a o kasku lepej nie gadac - prawie nigdzie nie maja,a w jednym sklepie 80e:szok: jeszcze i tak byly za duze kurde gdzdzie ja jej teraz kask kupie jakby nie mogli wczesniej o tym poinfomowac:crazy: niby w Heatonie ma byc dostawa w sobote i moze beda mieli male kaski . A jestem tak zmeczona, mamie staram sie tez pokazac jak najwiecej miejsc choc to trudn bo ma chorobe lokomocyjna:-D No ale moj M dzis do kona chce mnie wyciagnac na randke;-)Gratuluje zabkow mamusiom i dzieciaczkom ;)

Noo to wczesnie mowia o wydatku Naprawde bardzow czesnie informuja rodzicow ;/;/;/

Kaja kożystaj jak możesz hehhe:-D Mój Markowski ma mi przywieść prezent z Poloniheheh ciekawe czy się postara hihi:-D Justyś gratuli dla Julci:tak: Kasia a TY :tak:głowa do góry bo deprecha o krok:)) musisz na spotkanko wpaść!!!!!!!!! No i dla Oliwki też gratulki:) Justyna wóz z pełną klasą super:)))))) Wiecie co mogłaby Ta nasza Olcia przyjechać zrobiłybyśmy jakąś fajną imprezkę na cześć jej Mayeczki i Olci oczywiście;-):-) A ja w nocy odwoże mojego kochasia na lotnisko a jutro mam szczepienie i fryzjera hahhah do juterka:)

Drozdusia, super prezentuje się ten pojazd! Daj znać jak Ci go dostarczą :-D:-D:-D!!! Kaja_respect, im się przecież nigdy nie spieszy hihihihihihihihi trzymam kciuki żeby w sobotę udało Ci się dostać ten kask :tak:! Martuana, bezpiecznej podróży życzę no i nie stresuj się tym szczepieniem, Mati dzielny chłopczyk i szybko zapomni :-)! Sylcia007, jak tam zakupki? Udało Ci się znaleźć coś interesującego?

a my po wypadzie na miasto,Lola śpi i można się napić kawusi.w ogródku oczywiście;-) w taką pogodę nie ma co siedzieć w domu.a w Polsce śnieg,silne wiatry,temperatura bliska zeru,rzeki wylewają:szok: szok
Olivca jak dobrze że się odezwałaś.wybierasz się w końcu do nas?bo miałaś chyba na ten weekend zawitać?ja będę w Dublinie w nocy z 16 na 17 więc w sobotę rano mogę cię i malutką zgarnąć do Limerick;-)
no u nas to prawie jak w Polsce, zimno i leje brrr. Drozdusiu dziękuję Ci kochana za propozycję, jakaś niezorganizowana jestem. Spanikowałam troszkę tą dwumiesięczną szczepionką i wystraszyłam się że przyjedziemy w gości a Maya da koncert-jak narazie to bardzo marudzi z płakaniem a raczej z wrzaskiem na przemian bo drze się na całe osiedle, nie sądzę żeby ją bolało, to chyba z żalu jak sobie kłócia przypomni...:-(mam tylko nadzieję, że do jutra jej wszystko przejdzie. Ja muszę być w domu jutro i w niedzielę bo jestem szoferem mojego kochania, dlatego pasowałoby mi przyjechać tak w piątek i do sobotki ale to jeszcze z Agą, Justysią i Martą muszę skonsultować
witam sie!!!!
pomocy jak dodac zabka do zabkowego suwaczka???:eek:
To Julcia ma już ząbka??? GRATULACJE!!! No to czekamy już na to pogryzienie:-D
moj M dzis do kona chce mnie wyciagnac na randke;-)
Ale Super, Owocnej randki w takim razie życzę... jej jak ja bym sobie poszła na randkę:sorry:

sylcia mnie też nie udało się nic złowić :-D:-D ale zrobiłam rekonesans na kurteczki zimowe dla dziecia:tak:

drozdusia zarąbisty wózek :tak::tak:wygląda rewelacyjnie:tak::tak: oby był tak praktyczny jak ładny :tak:

justysia niestety jestem jutro zajęta do 16tej :confused2:a żałuję, że fryzjer mnie ominie bo nie mogę już na siebie patrzeć:eek:
co do suwaka ząbkowego to musisz się zalogować i zmienić dane (dodać ząbek) i zmienić link w sygnaturze

reklama
Olivcia no szkoda że jesteś tak mało czasowa i nie możesz się ze mną zabrać ale mimo to mam nadzieję że się zjawisz;-)
Justyś i Krycha gratulacje dla waszych dziewczyn.dla Julci podwójne bo to jej ząbkowy debiut:tak::tak:
no tak laski śmigały po mieście a do drozdusi na kawusię to już nie zbłądziły:no: nu nu nu

ms.marple mam nadzieję że będę z niego zadowolona. T jak był ostatnio w sklepie to miał tyle szczęścia że spotkał faceta z takim wózkiem.ja nigdy tutaj takiego nie widziałam.podszedł,pogadał i ogólnie gościu sobie chwali.dał nawet mojemu pojeździć i T mówi że super się go prowadzi,jest podobno świetnie wyważony.także jest nadzieja że się nie zawiodę:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry