reklama

Mamy z Limerick

krycha to przynajmniej wiesz co na rzeczy :-):-):-)

Hahahahahahahaha, właśnie, ale ja się spodziewałam dwójek dolnych, a tu taka niespodzianka :-D:-D:-D w życiu bym się nie spodziewała, chociaż Oliwcia odbiega nieco od normy z ząbkowaniem, tylko dolne jedynki Jej wyszły, że tak powiem książkowo :tak:... No i już po tej drzemce nie ma gorączki, uffff.... Ale czujna będę nadal ;-)

reklama
no i witam się w końcu ja, jak miło że w Limericku słoneczko macie, tu od rana tylko leje. A my po drugiej szczepionce, od jutra też zostajemy same no i zobaczymy czy maleństwo będzie marudne i gorączkowe,,,,,
Aguś no widzisz jak to zleciało i już do pracy, jak ja bym się z Tobą zamieniła, bo tu tylko do dziecka teraz sobie pogadam buuuuuu

no i witam się w końcu ja, jak miło że w Limericku słoneczko macie, tu od rana tylko leje. A my po drugiej szczepionce, od jutra też zostajemy same no i zobaczymy czy maleństwo będzie marudne i gorączkowe,,,,,
Aguś no widzisz jak to zleciało i już do pracy, jak ja bym się z Tobą zamieniła, bo tu tylko do dziecka teraz sobie pogadam buuuuuu

No i z nami poklikać zawsze możesz ;-)... Miło Cię widzieć, Olivco, stęskniłyśmy się tu za Tobą!!!

a my po wypadzie na miasto,Lola śpi i można się napić kawusi.w ogródku oczywiście;-) w taką pogodę nie ma co siedzieć w domu.a w Polsce śnieg,silne wiatry,temperatura bliska zeru,rzeki wylewają:szok: szok
Krycha to może od tych ząbków ta temperatura?oby:sorry:
Olivca jak dobrze że się odezwałaś.wybierasz się w końcu do nas?bo miałaś chyba na ten weekend zawitać?ja będę w Dublinie w nocy z 16 na 17 więc w sobotę rano mogę cię i malutką zgarnąć do Limerick;-)

no a ja w centrum Kryche spotkalam i sylcie hehhehe
Martuana ja tez zawsze Matka Polka bylam i nadal jestem:)ale zawsze tez pracowalam ...wczesniej wieczorami tylko a teraz juz bedzie inaczej ale jakos zle sie z tym nie czuje:)nadal jestem i bede mama:)tylko pracujaca:)a i jezyk doskonalic bedzie mozna:)a to zawsze jest potrzebne:)

hejka,ale sliczna pogoda!!!caly dzionek na podworku :) juz sie troche ogarnelam a w sumie nie siebie tylko dom i wogole przestawilam sie na irlandie spowrotem :)
sylwia musimy wymienic sie fantami,aj oddam ci nosidelko(w sumie go nie potrzebowalam bo adzia grzecznie w wozku lezala,ale dobrze bylo je miec na wszelki wypadek)a ja potrzebuje od ciebie ta moja folie przeciwdeszczowa na spacerowke,bo juz ade w niej wożę.wiecmozejakos sie jutro umowimy??
a i justyna ile za ten kremik??musze szybko to uregulowac :)
krycha dominikowie tez tak dziwnie zabki wychodzily,pierwsza mu 2 na dole wyszla chyba, potem jakis tylni,dopiero potem jedynki :))
olivca czekamy na ciebie :)))) zabierz sie z drozdusia :)))buziaki

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry