Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
oby doleciał bo jakaś niespokojna jestem a wszystko jakoś przeciwne temu żeby leciał
najpierw drukowaliśmy bilety i do Polski spoczko a spowrotem rezerwacja wsiąkła i głowiliśmy się kilka go
dzin i w żaden sposób jej nie ma musi w Polsce iść do rayanera i zapytać co jest grane może email pomylili wow a kaska wzięta
A wkońcu zaspaliśmy gdyby nie Marik który nas obudził wielkim krzykiem to nie poleciałby lot miał o 6 a wstaliśmy wpółdo piątej szok nie jeden już odprawiony był
ale zdążyliśmy
i już sobie leeeeeeeeeeeeeeci
i byle wrócił zdrów 
ale ponoć ma być ładny i 17stopni 

;-)

krycha dużo testów nie wychodzi... bo nie (pewnie są trefne)
za to zdziwiłabym się, gdyby szałwia miała wpływ na poziom hormonu hcg;-)
(...)
a dzisiaj wieczorkiem jedziemy na lotnisko po babę bajtlową![]()
żeby powiększyć swoją kolekcję ;-)! Ale Bąbelkowi fajnie, że babcia przylatuje i Ty sobie poodpoczywasz!!! Bezpiecznej podróży Wam życzę 

!!!!!! Bo my tu czekamy i czekamy...
no nic,nakazałam małemu żeby jeszcze ze trzy tygodnie się wstrzymał;-)

;-)każda musi przez to przejść ale dla mnie to był najgorszy okres
Agula ja przecież wiem żeś Ty matka Polka tylko pracująca
Krycha moja teściojaga nie przylatuje z Markiem Ona przyleci 13 listopada na 2 tygodnie
no nic na bank się pozabijamy
z naszymi charakterkami i jej podejściem że żon można mieć 40 matkę tylko 1 ale cóż każdy mierzy swoją miarą
ale musze kuże z mebli żyrandoli i dżwi pościerać bo na bank tam wylezie

i najgorsze że sypialnie będzie mieć przy naszej
i co ??knebelki w buzie trza powkładać albo na celibat przejść
bo kobiecinie żal będzie
a najgorsze że będzie pewniakiem podsłuchiwać i jak będzie za cicho to będzie gadała że my coś nie bardzo sie dogadujemy za głośno to też nie dobrze bo jak tak można
Aine fajnistą masz tą lalke;-)a jaką ma fajną grzyweczkę jak moja Martysia zawsze nosiła hahahha i nawet ja się ostatnio skusiłam
i już żałuje
za okrągły pysiok mam jeszcze do niej
No nic lece bo niedługo szczepienie Matiego i do Justysi bo fryzjerka będzie czekała
;-)trza cosik przy sobie zrobić 
Witam babeczki, odezwałam się, bo mnie Aga już na innym forum ścigai mam wyrzuty
![]()
Totalnie nie mam ostatnio na nic czasu,stąd moje zaległości forumowePozdrówki dla Was i postaram się dziś poczytać wąteczek, coby mi Aga nie buczała znowu
Agula, zagadaj na gg dziś
![]()
Hej laseczki ja już mojego misia pysia zawiozłam na lotniskooby doleciał bo jakaś niespokojna jestem a wszystko jakoś przeciwne temu żeby leciał
najpierw drukowaliśmy bilety i do Polski spoczko a spowrotem rezerwacja wsiąkła i głowiliśmy się kilka go
dzin i w żaden sposób jej nie ma musi w Polsce iść do rayanera i zapytać co jest grane może email pomylili wow a kaska wzięta
A wkońcu zaspaliśmy gdyby nie Marik który nas obudził wielkim krzykiem to nie poleciałby lot miał o 6 a wstaliśmy wpółdo piątej szok nie jeden już odprawiony był
ale zdążyliśmy
i już sobie leeeeeeeeeeeeeeci
i byle wrócił zdrów
![]()
hej kobietki.no Lola to ładnie spała-kręciła się i marudziła ale podałam jej na śpiocha Calpol i wstała po 8.za to ja się kręciłam i budziłam.od rana troszkę lepiej ale jakoś mnie tak ciśnie w dole.nie powiem żeby to było specjalnie bolesne ale raczej nieprzyjemne.pewnie wszystko się obniża,jest nacisk na miednicę i dlatego tak się czujęno nic,nakazałam małemu żeby jeszcze ze trzy tygodnie się wstrzymał;-)
idę zjeść i do smytha-po krzesełko do jedzenia dla Lolo.kręci się przy jedzeniu i wszystko wkoło zachlapane-ja,kanapa,podłoga.czas najwyższy żeby zaczęła jeść jak człowiek![]()
Witam.
Sylcia cały czas do d...y.:-(