reklama

Mamy z Limerick

Witam babeczki, odezwałam się, bo mnie Aga już na innym forum ściga:-D i mam wyrzuty:D
Totalnie nie mam ostatnio na nic czasu,stąd moje zaległości forumowe;) Pozdrówki dla Was i postaram się dziś poczytać wąteczek, coby mi Aga nie buczała znowu:D Agula, zagadaj na gg dziś:D

reklama
Hej laseczki ja już mojego misia pysia zawiozłam na lotnisko:tak:oby doleciał bo jakaś niespokojna jestem a wszystko jakoś przeciwne temu żeby leciał :szok:najpierw drukowaliśmy bilety i do Polski spoczko a spowrotem rezerwacja wsiąkła i głowiliśmy się kilka go:szok:dzin i w żaden sposób jej nie ma musi w Polsce iść do rayanera i zapytać co jest grane może email pomylili wow a kaska wzięta:szok: A wkońcu zaspaliśmy gdyby nie Marik który nas obudził wielkim krzykiem to nie poleciałby lot miał o 6 a wstaliśmy wpółdo piątej szok nie jeden już odprawiony był:-Dale zdążyliśmy:-Di już sobie leeeeeeeeeeeeeeci :tak:i byle wrócił zdrów :tak:

dzień dobry
jeszcze nie wiem czy ładny bo ciemno:-D ale ponoć ma być ładny i 17stopni :-D:-D

martuana wróci zdrowy i na skrzydłach:tak:;-)

aine
gdzie ty tak latasz pszczółko?

krycha dużo testów nie wychodzi... bo nie (pewnie są trefne)
za to zdziwiłabym się, gdyby szałwia miała wpływ na poziom hormonu hcg;-)

drozdusia jak się czujesz po nocce? trzym się kobito i odpoczywaj więcej cobyś nam się za szybko nie rozpakowała;-) chociaż nie powiem chętnie maluszka bym już obejrzała:-D:-D

a dzisiaj wieczorkiem jedziemy na lotnisko po babę bajtlową:-D:-D

Dzień dobry :-):-):-):-)

krycha dużo testów nie wychodzi... bo nie (pewnie są trefne)
za to zdziwiłabym się, gdyby szałwia miała wpływ na poziom hormonu hcg;-)
(...)
a dzisiaj wieczorkiem jedziemy na lotnisko po babę bajtlową:-D:-D

Dzięki ;-), nigdzie nie mogłam wygrzebać info na ten temat, a tak sobie pomyślała, że może dlatego nie wychodzi... No i muszę znów się bujnać do sklepu za 2 e :-D żeby powiększyć swoją kolekcję ;-)! Ale Bąbelkowi fajnie, że babcia przylatuje i Ty sobie poodpoczywasz!!! Bezpiecznej podróży Wam życzę :sorry:

Martuana, spokojnie, doleci cały i zdrowy w jedną i drugą stronę! Ten bilecik to pewnie nie chciał się wydrukować, bo na nim teściowa też widnieje :-D:-D:-D

Drozdusia, troszkę Ci jeszcze zostało, więc oszczędzaj się i dużo wypoczywaj ;-)!!! Jak Laura? Pospała?

Aine, sama miałam się w końcu "przejść" na tamten wątek :-p!!!!!! Bo my tu czekamy i czekamy...

Dla kochanych aniołków...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
hej kobietki.no Lola to ładnie spała-kręciła się i marudziła ale podałam jej na śpiocha Calpol i wstała po 8.za to ja się kręciłam i budziłam.od rana troszkę lepiej ale jakoś mnie tak ciśnie w dole.nie powiem żeby to było specjalnie bolesne ale raczej nieprzyjemne.pewnie wszystko się obniża,jest nacisk na miednicę i dlatego tak się czuję:sorry: no nic,nakazałam małemu żeby jeszcze ze trzy tygodnie się wstrzymał;-)

Krycha jeszcze trochę i będziesz musiała dokupić komodę na testy:tak::-D
Ms.marple ty jedziesz po mamcię a ja swoją jutro w nocy odwożę:-(:confused2:
Martuś ty się nie zamartwiaj.ja jak bukowałam ostatni bilet też miałam problemy.myślę że ta cała strona ryanaira i system bukowania przez internet jest niedopracowany i do d...y:cool:

idę zjeść i do smytha-po krzesełko do jedzenia dla Lolo.kręci się przy jedzeniu i wszystko wkoło zachlapane-ja,kanapa,podłoga.czas najwyższy żeby zaczęła jeść jak człowiek:-p:rofl2:

Justyś Tobie to nie zazdroszcze:szok:;-)każda musi przez to przejść ale dla mnie to był najgorszy okres:szok: Agula ja przecież wiem żeś Ty matka Polka tylko pracująca:-D Krycha moja teściojaga nie przylatuje z Markiem Ona przyleci 13 listopada na 2 tygodnie:szok:no nic na bank się pozabijamy:-D:szok:z naszymi charakterkami i jej podejściem że żon można mieć 40 matkę tylko 1 ale cóż każdy mierzy swoją miarą:-D ale musze kuże z mebli żyrandoli i dżwi pościerać bo na bank tam wylezie:szok::-D:wściekła/y:i najgorsze że sypialnie będzie mieć przy naszej :szok: i co ??knebelki w buzie trza powkładać albo na celibat przejść :-Dbo kobiecinie żal będzie:-D a najgorsze że będzie pewniakiem podsłuchiwać i jak będzie za cicho to będzie gadała że my coś nie bardzo sie dogadujemy za głośno to też nie dobrze bo jak tak można:-D Aine fajnistą masz tą lalke;-)a jaką ma fajną grzyweczkę jak moja Martysia zawsze nosiła hahahha i nawet ja się ostatnio skusiłam:szok:i już żałuje:-D za okrągły pysiok mam jeszcze do niej:-DNo nic lece bo niedługo szczepienie Matiego i do Justysi bo fryzjerka będzie czekała:tak:;-)trza cosik przy sobie zrobić :-D

Witam babeczki, odezwałam się, bo mnie Aga już na innym forum ściga:-D i mam wyrzuty:D
Totalnie nie mam ostatnio na nic czasu,stąd moje zaległości forumowe;) Pozdrówki dla Was i postaram się dziś poczytać wąteczek, coby mi Aga nie buczała znowu:D Agula, zagadaj na gg dziś:D

Hej kochana w koncu sie odezwalas :)) Buziakujemy :))

Hej laseczki ja już mojego misia pysia zawiozłam na lotnisko:tak:oby doleciał bo jakaś niespokojna jestem a wszystko jakoś przeciwne temu żeby leciał :szok:najpierw drukowaliśmy bilety i do Polski spoczko a spowrotem rezerwacja wsiąkła i głowiliśmy się kilka go:szok:dzin i w żaden sposób jej nie ma musi w Polsce iść do rayanera i zapytać co jest grane może email pomylili wow a kaska wzięta:szok: A wkońcu zaspaliśmy gdyby nie Marik który nas obudził wielkim krzykiem to nie poleciałby lot miał o 6 a wstaliśmy wpółdo piątej szok nie jeden już odprawiony był:-Dale zdążyliśmy:-Di już sobie leeeeeeeeeeeeeeci :tak:i byle wrócił zdrów :tak:

Martus wroci caly i zdrow nie ma sie o co martwic :)) Oby szczypionka malo bolala :)) ! Ja ide jutro z Nadinka :))

hej kobietki.no Lola to ładnie spała-kręciła się i marudziła ale podałam jej na śpiocha Calpol i wstała po 8.za to ja się kręciłam i budziłam.od rana troszkę lepiej ale jakoś mnie tak ciśnie w dole.nie powiem żeby to było specjalnie bolesne ale raczej nieprzyjemne.pewnie wszystko się obniża,jest nacisk na miednicę i dlatego tak się czuję:sorry: no nic,nakazałam małemu żeby jeszcze ze trzy tygodnie się wstrzymał;-)

idę zjeść i do smytha-po krzesełko do jedzenia dla Lolo.kręci się przy jedzeniu i wszystko wkoło zachlapane-ja,kanapa,podłoga.czas najwyższy żeby zaczęła jeść jak człowiek:-p:rofl2:

Kochana obys sie lepiej czula Napewno Ci ciezko jest z tym brzuszkiem :(( Duzo odpoczywaj A co do zakupow to wybacze Ci bo kobietka musii zakupowac :)) Pochawl sie pozniej jakaie kupilas :))

Hejo kochana jak tam samopoczucie ??

Krycha ja kupilam herbatke wczoraj za 4,49 jak sie nie myle ... Koperkowa jest troche drozsza ;/

--------------------------------------------------------------------------------------------

"śpieszmy się kochać ludzi, tak szybko odchodzą...."
Oszukał nas los, to podłożona zła karta
Dziecięca niewinność, tak łapczywie wydarta

Lodowaty dotyk śmierci, zabrał Twą dusze
I nie dał Tobie szansy, nam dał katusze

Nieopanowany ból przeszywa to rozstanie
I na zawsze w sercach bliskich pozostanie

To co serca rozłączyło, również je połączy
Spotkamy się tam, gdzie dzień się kończy...

Smutek większy od serca... ;(

---------------------------------------------------------------------------------------------

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry