reklama

Mamy z Limerick

reklama
.........\\ - - //
.........( @ @ )
.oOOo--(_)--oOOo--------
.....A - KU, KU......
-----------Oooo--------------
.oooO.....(....)
(....)........)../
.\..(.........(_/
..\_)

Witajcie mamuśki! My już na nogach :eek:... Jestem mega niewyspana... Mój wąż też dziś wstawał za każdym razem jak Oliwcia się budziła i leciał zrobić mleko, ale Pyza tym razem nic nie wypiła... No i znów ma temperaturę, hm...

Do poźniej... :sorry:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Sylcia GRATULACJE DLA NADINKI zuch dziewczyna, pierwszy zabek oszedl sie bez wiekszych dolegliwosci:):) a Ty juz szukalas czopkow przeciwbolowych, a moze kolejne tez wyjda jak po masle:) TEGO ZYCZE!!!

A my z Sophijka zaczelismy rozklejanie warg sromowych, mamy kremik i juz 3 dni go stosujemy, nie powiem ze sie nie boje bo to silny krem sterydowy, ktorego przypuszczalnie nie stosuje sie u dzieci ponizej 5 roku zycia, no ale coz, lekarz przepisal to chyba wie co robi.... dzis bylismy w szpitalu na badaniach krwi i moczu, za dwa tygodnie wizyta kontrolna u lekarza i zobaczymy co bedzie...

Dziekujemy za gratulacje i mile slowka :)) Mam nadzieje ze niunia Twa szybko przejdzie te cale rozklejanie i bedzie raz a dobrze i po bolu :)) Ze sie to wiecej razy nie powtorzy !!! Bidulka malenka :((

Ajc biedna Sophijka:( czemu takie kruszynki musza cierpiec????:wściekła/y:

Nooo wlasnie to jest takie niesprawiedliwe takie male dzieciaczki nic nie zawinily ! A mowii sie ze zle osoby powinno pokarac ale w wiekszosci tak nie ma !!!

.........\\ - - //
.........( @ @ )
.oOOo--(_)--oOOo--------
.....A - KU, KU......
-----------Oooo--------------
.oooO.....(....)
(....)........)../
.\..(.........(_/
..\_)

Witajcie mamuśki! My już na nogach :eek:... Jestem mega niewyspana... Mój wąż też dziś wstawał za każdym razem jak Oliwcia się budziła i leciał zrobić mleko, ale Pyza tym razem nic nie wypiła... No i znów ma temperaturę, hm...

Do poźniej... :sorry:

Hej mala da rade z tym calym mlekiem Przyzwyczaii sie w koncu :)) A zycze przede wszystkim zdrowka dla malenkiej :))

Dziewczynki witam się i Ja;-)Ja dzisiaj w domciu siedze :-Ddzień dobroci dla domu :szok: A wczoraj wkońcu po wielkich trudach zakupy się udały:-D Dziewczyny zaopatrzyły się w HM i jakie fajniste skury sobie kupiły:szok:Aż się nie moge doczekać kiedy chuda będe też se kupie hahha Ale co się musiałyśmy z siostrą naprosić :szok:jejku co za dzieci niczego nie potrzebują:-D ja nie wiem czy One o mój portfel się martwią czy co??tego nie tamtego nie hahah za naszych czasów było odwrotnie to myśmy się musiały prosić o cokolwiek a teraz ???ale dobrze że ze mną sisters była bo przy takiej gromadce wow mam nadzieje że jej się kolejnego brzdąca nie odechce hah:cool::laugh2: Gosiulka na bank będzie dobrze:tak:Krycha jak już tyle za Tobą to nie poddaj się wysmaruj musztardą i noś golfy to pomaga:-D;-);-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry