Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

ah kochane powiedzcie mi jak mam usunac ten moj suwaczek, bo juz mnie denerwuje ze nie sunie wogole a sama drugiego dobrze nie umie zrobic???
... Jestem mega niewyspana... Mój wąż też dziś wstawał za każdym razem jak Oliwcia się budziła i leciał zrobić mleko, ale Pyza tym razem nic nie wypiła... No i znów ma temperaturę, hm...
Sylcia GRATULACJE DLA NADINKI zuch dziewczyna, pierwszy zabek oszedl sie bez wiekszych dolegliwoscia Ty juz szukalas czopkow przeciwbolowych, a moze kolejne tez wyjda jak po masle
TEGO ZYCZE!!!
A my z Sophijka zaczelismy rozklejanie warg sromowych, mamy kremik i juz 3 dni go stosujemy, nie powiem ze sie nie boje bo to silny krem sterydowy, ktorego przypuszczalnie nie stosuje sie u dzieci ponizej 5 roku zycia, no ale coz, lekarz przepisal to chyba wie co robi.... dzis bylismy w szpitalu na badaniach krwi i moczu, za dwa tygodnie wizyta kontrolna u lekarza i zobaczymy co bedzie...
Ajc biedna Sophijkaczemu takie kruszynki musza cierpiec????
![]()
.........\\ - - //
.........( @ @ )
.oOOo--(_)--oOOo--------
.....A - KU, KU......
-----------Oooo--------------
.oooO.....(....)
(....)........)../
.\..(.........(_/
..\_)
Witajcie mamuśki! My już na nogach... Jestem mega niewyspana... Mój wąż też dziś wstawał za każdym razem jak Oliwcia się budziła i leciał zrobić mleko, ale Pyza tym razem nic nie wypiła... No i znów ma temperaturę, hm...
Do poźniej...![]()
dzień dobroci dla domu
A wczoraj wkońcu po wielkich trudach zakupy się udały
Dziewczyny zaopatrzyły się w HM i jakie fajniste skury sobie kupiły
Aż się nie moge doczekać kiedy chuda będe też se kupie hahha Ale co się musiałyśmy z siostrą naprosić
jejku co za dzieci niczego nie potrzebują
ja nie wiem czy One o mój portfel się martwią czy co??tego nie tamtego nie hahah za naszych czasów było odwrotnie to myśmy się musiały prosić o cokolwiek a teraz ???ale dobrze że ze mną sisters była bo przy takiej gromadce wow mam nadzieje że jej się kolejnego brzdąca nie odechce hah
Gosiulka na bank będzie dobrze
Krycha jak już tyle za Tobą to nie poddaj się wysmaruj musztardą i noś golfy to pomaga
;-);-)