• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z Limerick

reklama
uhuhuhu ale cisza!!!!! wszystkie pewnie po cukierki wywialo hihihih chwalis sie jak sie przebralyscie :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D!!!! Martuana jak tam ile Ci Mareczek z Martnka cukieraskow naznosili??pewnie sporo!!! bo wygladali uroczo!!!! widzialm na zdjeciach u Twojej siorki :)

Noo ja tez slodyczy nakupowalam i czekalam az dzieciuszki beda Noo ale przyszly i ladnie mowily trick or treat :)) Kochane przebierance :)) Poklachalam z nim pochwalilam ladnie stroje :)) Dzieciaczkii cieszyly sie nadzwyczajnie :))

hej kobietki.nam też się nie udało wydać słodyczy bo niedawno wróciliśmy z Cork i dzieciaki już nie chodziły.za to teraz strzelają fajerwerki i wybudzają mi moją małą:growl:
a tu trzeba się wyspać bo jutro śmigamy do Galway
Camomile dobrze że już jesteś w domku,mam nadzieję że szybko dojdziecie do siebie.jak coś to cynk na fona i służę pomocą;-)
Madziu cierpliwości kochana.twój D-day zbliża się wielkimi krokami:tak: a ja trzymam kciukersy;-)

dzień doberek.
Justyś a ty tradycyjnie nie śpisz po nocach;-) ale za to dziś z pewnością będziesz odsypiała do obiadku:tak: będzie ci się dobrze spało bo pogoda taka pościelowa:sorry2:

a ja muszę na szybkości zrobić obiadek i ruszamy do Galway.ale przedtem jakiś masażyk muszę zaliczyć bo po wczorajszej wycieczce moje plecki dostały po tyłku:sorry:

dzień doberek.
Justyś a ty tradycyjnie nie śpisz po nocach;-) ale za to dziś z pewnością będziesz odsypiała do obiadku:tak: będzie ci się dobrze spało bo pogoda taka pościelowa:sorry2:

a ja muszę na szybkości zrobić obiadek i ruszamy do Galway.ale przedtem jakiś masażyk muszę zaliczyć bo po wczorajszej wycieczce moje plecki dostały po tyłku:sorry:

Milej i bezpiecznej drogii kochana :))

A tak wogole witam niedzielnie :))

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry